| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
trsk540 Újfiú

Csatlakozott: 2007.04.04., Szerda, 18:36 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Oroszlány
|
Elküldve: Szer. Ápr. 04, 2007 6:39 pm Hozzászólás témája: Jelentkezés |
|
|
Csövi
Gergő vok, oroszlányi.
Komolyan érdekel azairsoft. Magamon kivül még lenne egy barátom aki belpne ebbe a csapatba. Felszerelést valószinüleg 3-4 hónap mulva veszünk ,de lehet hogy hamarabb. Egyenlőre csak érdeklődnék. Hol lenne a pálya? Meg persze megismerni a tagokat:) _________________ Gergő R. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Keron Újfiú

Csatlakozott: 2007.07.07., Szombat, 13:23 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Komárom
|
Elküldve: Szomb. Júl. 07, 2007 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szevasztok én egy 15 éves Komáromi srác vagyok érdeklődni szeretnék hogy be lehet-e lépni a csapatba ha igen akkor hogyan és mien helyken hol játszotok mert elmennék az egyikre mi a tevékenységi körötök??? ja és mindenem megvan amire szükség lehet _________________ Szevasztok csá |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TheProb Admin

Csatlakozott: 2006.05.22., Hétfő, 16:20 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Oroszlány
|
Elküldve: Kedd. Júl. 31, 2007 4:01 pm Hozzászólás témája: jeeeee! |
|
|
Hala all!
Aki jelentkezni akar ne ide írjon hanem dobjon mail-t vagy messengeren beszéljünk. Előre is köszi. _________________ Nem az a jobbik játékos az airsoft-ban akinek jobb és drágább a fegyvere, hanem aki jobban tudja használni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
devil Újfiú

Csatlakozott: 2008.05.14., Szerda, 15:15 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: oroszlány
|
Elküldve: Szer. Máj. 14, 2008 3:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hehe csuka pálya hmm környe!!!!!!!!Aszem am engem is érdekel bratyomat ismeritek tutko!!!!!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Johnny-X Újfiú

Csatlakozott: 2009.02.27., Péntek, 8:08 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Oroszlány
|
Elküldve: Pént. Feb. 27, 2009 8:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Van még oroszlányi csapat???  _________________ "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed..!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|