DarkMisery public free theme by Infade.net - Webdesign Oprendszrek ingyen!

Első lépések
Üdv!
A honlapon operációs rendszereket találhattok Linux-tól Windows-ig :) Az operációs rendszereket a letöltések menüpontból tölthetitek le(érdekes mi?:D),tesztelt (torrent)linkek mindegyik nagy sebességű link, gyorsan lejön vírust nem tartalmaz.

Letöltés és telepítés
Először is töltsetek le valamilyen torrent letöltésvezérlőt,hogy le tudjátok tölteni az operációs rendszereket (én a flashgetet ajánlom,nagyon jó letöltés -és torrent letöltés- vezérlő Letöltés innen)
Majd töltsetek le valami programot amivel ki tudjátok írni az iso file-t egy CD/DVD-re.Én az ImgBurn nevű progit használom,nagyon egyszerű és nagyszerű =) Letöltés innen
Majd miután kiirtátok CD/DVD re a programot nincs más dolgotok mint futtatni.Ha régebbi verziójú windowst akartok föltelepíteni,ujra kell indítani a gépet.
Remélem mindenkinek segített a segítség:) Ha valami problémátok van irjatok a fórumba vagy kommenteljetek a letöltések alá.

Aktivátorok
Aktivátorokat is a letöltések menüpontból tölthettek le.Aktivátorokat a Windows oprendszerekhez találtok,nagyon egyszerű a használatuk.Csak működő,tesztelt aktivátorokat töltünk fel.

Hírek
Mostantól letölthető a Windows7 Ultimate (32 és 64 bit re is ) aktivátorral! Ez nem a béta ez már az eredeti! Full feltört,frissítések rendesen működnek minden windows7 és vista elem teljesen működik!100% bugtalan.A windows új generációja, ne hagyjátok ki megéri kipróbálni!
Posted by e107 on Saturday 30 January 2010 - 18:23:57
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Dátum / Idő