Pálmonostora Könyvtár,
Információs és Közösségi Hely
Számítógépek
Képek
Videók
Könyvtári Eseménynaptár
Könyvtár Fórum
Állandó rendezvényeink:

Puzzle-Mánia, rakj ki egy képet kis elemekből és nyerj egy ajándékot! (Részletek a Blog-ban!)

Wii mozgásérzékelős játék, bárki kipróbálhatja, hogy milyen érzés virtuálisan ping-pong-ozni, bowlingozni, stb.


Könyvtári nyitva tartás:
Hétfő: 0900 - 1800
Kedd: 0900 - 1800
Szerda: ZÁRVA
Csütörtök: 0900 - 1800
Péntek: 0900 - 1800
Szombat: 0800 - 1200Könyvkirály

Ha felkészültél, jöjj be a könyvtárba, ahol leellenőrizzük pár kérdés segítségével, hogy tényleg elolvastad-e a könyvet!

Laura Morelli: A gondolakészítő
A tizenhatodik századi velencei gondolakészítő, Luca Vianello úgy érzi, az egész életét előre elrendezték. Apja már születésekor eldöntötte legidősebb fia sorsát, Luca a város egyik legismertebb gondolakészítő műhelyét hivatott megörökölni. Ám a fiú élete egy váratlan tragédia után különös fordulatot vesz, és elindul új utat keresni magának. Nem sokkal később egy antik gondola helyreállításán dolgozik, miközben titkon abban reménykedik, hogy sikerül szíve hölgyének kegyeibe férkőzni.


Ezt nem hiszem el! ( sorozat )- Elképesztő és látványos összehasonlítások
Fantasztikus tények és több száz szemet gyönyörködtető összehasonlítás a világról. A gazdagon illusztrált könyv világunk hihetetlen titkaiba avat be. Tudod-e például, hogy a Hold akkora, mint Ausztrália? Hogy a világ legkisebb madara elfér egy ceruzavégen, és hogy a Föld több mint ezerszer elférne a Jupiterben? Vagy hogy a kékbálna szíve olyan nagy, mint egy autó? Hogy az ősszitakötő kétszer olyan hosszú volt, mint egy focilabda átmérője? Hogy a világ legnagyobb teherautója 90 afrikai elefántot is elbírna? Hogy az óriáskalmár hosszabb egy búvárhajónál? Hogy az internet tömege körülbelül annyi, mint egy sárgabaracké? A meglepő tények megismerését lenyűgöző fotók és könnyen értelmezhető ábrák teszik izgalmassá.


Lantos Mihály: Lépéselőny
Lehet, hogy nem úgy használjuk az agyunkat, ahogyan az a legjobban működni képes? Nem aknázzuk ki a benne rejlő lehetőségeket? Lantos Mihály, a Villámolvasás a gyakorlatban című sikerkönyv szerzője, tanulás-módszertani tréner, egyetemi oktató megtanítja, hogy használjuk az elménket úgy, ahogyan az a legeredményesebben működik! Nem mutat semmi újat, csak emlékeztet bennünket arra, hogy milyen az, amikor a tanulás élmény! Ezt a módszert elsajátítva bármely korosztály élvezni fogja a tanulást és tudását.
Szavazás


Selejtezett könyvek
GeoLib