Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:21

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 27 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: DOLGOZAT
HozzászólásElküldve: 2012.04.07. 07:19 
FórumDémon

Olvastam én is az írását.

De garantálom, figyelni fogom, milyen tanulmányok jelennek meg akárhol is, és ha bármi olyat találok máris terelem jogi útra. :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.08. 01:27 
Könyvtáros

Sziasztok kedveseim!

Olvasom ezt az érdekes (hm?!) fejleményt. Nincs új a nap alatt, nem barátunk az első, aki egy fórumról, annak közösségéről így, ilyen formában ír. Egy mostanában népszerű néprajzi folyóiratban pár éve már megjelent egy nagyon hasonló írás, csak az egy másik internetes fórum közösségét vizsgálta. De ott is egy viszonylag zárt, egy téma köré szerveződött csoport volt a kutatás tárgya. Ha valakit érdekel, szívesen megírom a tanulmány pontos fellelhetőségét, esetleg érdemes belenézni, már csak a várható lehetőségek miatt is... (Azt persze senki ne kérdezze, hogy került egy ilyen írás néprajzi jellegű folyóiratba, mostanában elég érdekes dolgok jelennek meg ilyen helyeken, a graffitizőktől kezdve a panel lakótelepek garázsának néprajzáig. Változik a világ, változik a néprajz is.) – Attól függ, milyen dolgozat fog születni ebből az egészből, és szerzőnk hogy áll hozzá. Ha ő meg a tudomány lilaszínű köntösébe burkolózva fogja félig-meddig lesajnálni a közösség tagjait, ahol hosszabb ideig jelen volt, az nem lesz egy szép viselkedés. Az szerintem sajnos már nem túl biztató jel, hogy a pü-ben Seth-et óvodásként kezelte. Elhiszem szerzőnknek, ahogy írja, hogy sokan felsőbbrendűen viselkednek a fórumokon, így a tanyás fórumon is, és nem önmagukat adják, de sokan vannak, akik viszont igen. Én pl. ugyanaz vagyok birkaként is, mint egyébként :lol: :lol: :lol: Sajnos elsősorban azokat sérti meg, ha nem úgy ír, ahogy kellene, akik magukat adták a fórumon, természetesen álnéven, egy karakter mögé húzódva. Kérdés, hogy tudja ő eldönteni a hsz-ek alapján, hogy ki felsőbbrendűsködött, ki menőzött vagy ki adta saját magát. Ha rossz következtetésekre jut, és emiatt torz lesz az általa rajzolt kép, erre szerintem fel lehet hívni a figyelmét. Csak ehhez tudnunk kellene róla, mit ír végül. Reméljük, megtisztel azzal, hogy szól róla, ha elkészült.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.08. 01:59 
Könyvtáros

Seth írta:
Olvastam én is az írását.

De garantálom, figyelni fogom, milyen tanulmányok jelennek meg akárhol is, és ha bármi olyat találok máris terelem jogi útra. :angry:

Ne mérgelődj, figyelek én is, addig meg vidámság :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.08. 06:02 
Mesemondó

Jó ,hogy hozzászóltál Barikám!

Szeretem a bölcs véleményezésedet ,amiben tömören ,velősen ott a lényeg !!!

Idézet:
Ha rossz következtetésekre jut, és emiatt torz lesz az általa rajzolt kép, erre szerintem fel lehet hívni a figyelmét. Csak ehhez tudnunk kellene róla, mit ír végül. Reméljük, megtisztel azzal, hogy szól róla, ha elkészült.

Nem fog " megtisztelni",ahhoz jellemesebbnek kellene lennie .

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.08. 10:37 

Summa summarum,....én örülök, hogy itt, EZEN A FÓRUMON MI együtt vagyunk. Tisztán, önmagunk! Megszűrve, álságosság nélkül... :pray: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.08. 16:52 

dmarcsi55 írta:
Jó ,hogy hozzászóltál Barikám!

Szeretem a bölcs véleményezésedet ,amiben tömören ,velősen ott a lényeg !!!

Idézet:
Ha rossz következtetésekre jut, és emiatt torz lesz az általa rajzolt kép, erre szerintem fel lehet hívni a figyelmét. Csak ehhez tudnunk kellene róla, mit ír végül. Reméljük, megtisztel azzal, hogy szól róla, ha elkészült.

Nem fog " megtisztelni",ahhoz jellemesebbnek kellene lennie .

igen...valami ilyesmire emlékszem :wall: :wall: :wall: jellemtelen nőszemély,de még mindig nem tudom teljesen beazonosítani :wall: :wall: :wall: ő volt az aki újságírónak vagy minek adta ki magát és Seth-t szivatta :fejetv: :?: ha ő,akkor kirúgatom magam fórumról...de ha nem ő,akkor is.hogy mer erről valaki egyáltalán véleményt alkotni :?: mi az a baromság,hogy így fog rájönni fizetőképes marhákat hogyan tudna lépre csalni egy játékhoz :wall: :wall: :wall: undorító....mást írnék,de visszafogom magam Makuta miatt...meglepődne miket tudok írni :oops: :shock: :!:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.08. 17:23 
Bionicle harcos

Hidd el, te is meglepődtél volna, ha én az eredti üzenetemet küldöm be ide. Háromszor írtam át, mert nyomdafestéket nem tűrő kifejezések is voltak benne szép számmal... :hehe: :hehe: :hehe:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.08. 18:26 
FórumDémon

minya54 írta:
igen...valami ilyesmire emlékszem :wall: :wall: :wall: jellemtelen nőszemély,de még mindig nem tudom teljesen beazonosítani :wall: :wall: :wall: ő volt az aki újságírónak vagy minek adta ki magát és Seth-t szivatta :fejetv: :?: ha ő,akkor kirúgatom magam fórumról...de ha nem ő,akkor is.hogy mer erről valaki egyáltalán véleményt alkotni :?: mi az a baromság,hogy így fog rájönni fizetőképes marhákat hogyan tudna lépre csalni egy játékhoz :wall: :wall: :wall: undorító....mást írnék,de visszafogom magam Makuta miatt...meglepődne miket tudok írni :oops: :shock: :!:

Nem Minya, ez nem az...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.10. 20:10 

kicsi fiam :!: :hug: :hug: közben rájöttem :oops: cseperke vagy ki a szösz volt.de már úgy vagyok vele,hogy felhúztam magam...láttad a búcsú topikját :?: kifekszem tőle :da: :da: :wall: :wall: :wall: :wall: addig fogok szórakozni abban topikban,amíg ki nem törlik :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
hogy a bánatban kell idehozni a beírását :fejetv: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.10. 20:21 
Bionicle harcos

Odát kiidézed, Ctrl+C, Ctrl+V.
Akkor idehoztad az idézetét. A fórum szerencsére nem érzékeli, hogy ilyen felhasználó nincs, az idézett személy rovatba bármit írhatsz.

Pl:

Mata Nui írta:
A Végzet egy Új Kezdet eljövetelének szülőatyja.

Vagy ha ismertebbett akartok, akkor:

Darth Vader írta:
Luke, én vagyok az apád!

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 27 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC