|
Mesemondó |
 |
|
Kedves Mindenki ! Pár idézetet hoztam : Idézet: Seth írta: Üdvözöllek Titeket az új Fórumon  Idézet: dmarcsi55 írta: Szia Seth!!! Helló Mindenki!!! Gyertek mielöbb  Idézet: Idézet: Seth írta: Na, avatar/aláírás funkció működik, most ráfekszem a szmájlikészletre... Hátha van valami jóféle...  Idézet: dmarcsi55 írta: Minyácska ! Tomi !! Nagyon szeretlek Benneteket Hol vagytok drága Többiek???? Idézet: dmarcsi55 írta: Drágáim ! Ez a kép legyen :egy új kezdete KATT IDE KÉP Idézet: juszufka54 írta: Hahó édeskéim én is itt volnék!!!!  Idézet: Johnny Dess írta: Idetaláltam.  Ölellek benneteket, akik már itt vagytok. Seth, nem tudok mit mondani. Na de ezek a szmájlik!?!  Idézet: Idézet: Idézet: dmarcsi55 írta: Johnny!!! Ne tedd ki a táblát ,időnként oda kell szerintem nézni ,mert akkor gyanús lesz a mi kis titkunk  Idézet: Seth írta: Így van, a fórum titkos. Odaátra is kell járni azért. Még nem ért véget a folyamat, amiben hívom az embereket.  Ja és nyugodtan nyithattok új topikokat is, mint azt írtam, ugyanolyan rendszerű a fórum.  A másik dolog az avatar feltöltés, számítógépről nekem sem sikerül, pedig a célkönyvtár írási jogosultsága is meg van adva, nem értem miért. A linkelés más webcímről viszont működik, de ne felejtsétek el megadni lentebb a kép méretét.  Idézet: Idézet: malacka írta: Tádááááám!!!!!!!! Malacka megérkezett! Az örömöm határtalan, ezt nem hiszem el!!!! Ez mekkora ötlet Seth!!!! Visszaadtad az életkedvemet! Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, mindenért.  A hiba az én készülékemben van, senki ne marcangolja magát semmiért, oké?  Idézet: malacka írta: Hát ha tudnátok, én min mentem keresztül napok óta,....nem tudom, mi történt velem, de hogy az őrület jelei kézzel foghatók voltak, az egyszer biztos! Mindegy, most ez a szétáradó nihil, ami körbevesz, hát ez nem hasonlítható semmihez! A barátságotokat sosem kérdőjeleztem meg, ezt azért remélem mindenki tudja!  olyan, de olyan boldog vagyok, nincs arra szó!!!!!!!!!!!!! IMÁDLAK BENNETEKET!  Idézet: juszufka54 írta: Katikám odaát irtam hogy gyere ide.  ez jó . Katikám újra már nem tud életre kelni ,mert sokan nem játszanak vagyis nem jeletkeznek de mi azért lehetünk dili csapat .Én lehetek a főfő dilis. Idézet: dmarcsi55 írta: Szia Drága !!!! Hallom a visitást Itt vagy ???? Imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!! VALAHOGY IGY KEZDTÜK 2011.08.25-ÉN . Eltelt nem egész egy év . Holnap valószinű nem fogok jönni . Mint látjátok elsők között érkeztem ide és az utolsók között távoztam , olyan csendben ,hogy a búcsúzásomat meg kellett ismételni ,hogy valaki észre is vegye . Úgy szeretnék erre a PÁRDUC-ra gondolni mindig ,mint egy menedékre ,ahol számomra kedves emberekkel együtt próbáltunk valami újat kezdeni . """Minden kapcsolat, történés valahonnan valahová tart. Erre kell figyelni. Úton vagyunk-e még? Vagy már csak ismételjük magunkat? Mit "hoz ki" belőlünk az együttélés? Jót? Előre lépést, derűt, szabadságot, munkaképességet? Rosszat? Idegességet, beszűkülést, rosszkedvet? A kapcsolat változik, és benne változunk mi is. Előfordulhat, hogy az utak szétágaznak. Ha tartósan úgy érezzük, hogy már nincs dolgunk egymással, harag és gyűlölet nélkül is el lehet búcsúzni.""" (Popper Péter ) """Egy emberért mindent vállalni kell. Egy helyzetért nem. Amíg számunkra egy ember fontos - addig mindent vállalnunk kell érte, és megéri. Ez igazi vállalás. Amikor nem az ember a fontos, hanem a helyzet megtartása:.. a látszat, a környezet véleménye - akkor már megalkuvásról van szó. Ez is elvállalható, de csak őszintén, legalább önmagunk előtt. """ (Popper Péter ) Szeretettel ölelek Mindenkit !
|
|