Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:21

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 19 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: LEÁLLÁS
HozzászólásElküldve: 2012.05.26. 15:19 

sziasztok csajok :hug: :hug: :hug: :hug: én is örülök nektek,jó hogy barika is beeee bégetett :hug: :hug: :hug: gondolom meló van még ezerrel barikám.a család most elment koncertezni a ligetbe,én meg kihasználom a csendet.megyek füvet nyírni is,nem kell sietnem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.27. 07:35 

:lol: :lol: :lol: Ej, te macska! Amikor elemedben vagy, mindig kifektetsz! :lol: :lol: :lol: Azt mondja: "kihasználom a csendet, megyek füvet nyírni"!!!! Wáháhááá!!!!! Ez mekkoraaaa!!!! :lol: :lol: :lol: :hug:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 12:05 
FórumDémon

---KÖZLEMÉNY----

Aki úgy érzi, főleg aki már elvándorolt, hogyha esetleg szeretné azt megindokolni, neadjisten megköszönni valakinek (mert azt valahogy mindenki elfelejtette), hogy itt lehetett, őket is várom harmadikán. Gyakran/gyakrabban idejáró fórumozók előnyben, aki ezt olvassa, feltétlenül adja továb....

Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 07:15 
Papírhajlító

Bocsánat de én meg köszöntem az itt létemet neked de sajnos nem vetted figyelembe.

""Köszönöm Tamásnak hogy ezt a fórumot meg csinálta és itt lehettem.
És köszönöm nektek Párducok hogy velem játszottatok és beszélgettetek.
Mindenkinek ki e ezeket a sorokat olvassa jó egészséget kívánok." "
Kicsit furcsa volt a reagálásod arra amit én be írtam:(

Ennyi köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 16:21 

Tamás! Tamáskám! Olyan szomorú és üres ez az egész nélkületek! Nagyon fáj, hogy szétestünk! Nem lehetne egy kicsit finomabban, emberibben, lágyabban szólni hozzánk? "KÖZLEMÉNY!" "...és a fejléc!" Nem kemény ez egy kicsit? Olyan katonás! Olyan lekezelő, amit írsz! A feltétlen szeretetem mellett miért érzem azt, hogy főnökként kezelsz minket? Így nem fog sikerülni a visszajövetel senkinek! Ezek a felszólító mondatok! :o :shock: :? :roll:
Gyere le közénk, és oldjuk meg a problémát egyenrangú félként, ne dörgöld az orrunk alá, hogy hálásnak kéne lennünk! Hidd el, örök életünkben azok leszünk (én főleg).....de ez nem egyedül a te érdemed Tamás, ehhez mindannyian kellettünk! Én egyformán hálás vagyok mindenkinek, akik a fórum léte alatt szóltak hozzám, s társaságot nyújtottak. Hiába hálálkodnék én most neked, hiába írnám alázatosan a köszönő sorokat....sokra nem megyünk vele egyedül, beláthatod. S remélem érzed is a mondanivalóm lényegét. És azt is nagyon remélem, hogy eszed ágában sem lesz megsértődni azon, hogy őszintén leírtam az érzésem... :( :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.02. 07:47 
FórumDémon

malacka,

őszinte leszek, de ezt már párszor leírtam. Mintha a gyerekeim lennétek. És fáj hogy úgy dönt mindenki, hogy lelép, ahelyett, hogy összeülnénk! Értem a hasonlatodat, de pont azért vártam mindenkit harmadikán, hogy legyetek együtt, és akkor én is el tudom mondani a magamét, emberi, normális hangnemben, de tudod, nekem rohadtul szarul esik már szétesni látni a harmadik fórumot, a harmadik baráti társaságomat......

Lehet hogy egy kicsit durva voltam, de elismerhetitek azt is, hogy kétségbeesésemben sokminden más is megfordult a fejemben.... :cry:

Ha durva voltam, elnézést kérek, de értsétek meg, egy kétségbeesett idegroncs vagyok, aki úgy érzi, hogy most mindenki őt bántja, mert meg akarja menteni azt a társaságot, amit nagyon szeret!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.02. 07:56 
FórumDémon

Ja és ezt még ide szeretném tenni....

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.02. 07:59 
Mesemondó

Kedves Mindenki !

Pár idézetet hoztam :

Idézet:
Seth írta:
Üdvözöllek Titeket az új Fórumon :)

Idézet:
dmarcsi55 írta:
Szia Seth!!!

Helló Mindenki!!!

Gyertek mielöbb :cry: :P

Idézet:
minya54 írta:
szia kicsi fiam :P egyem azt a nagy szíved :oops: szia Marcsikám,itt vagyok veletek már.remélem "malacka" is hamarosan csatlakozik és a többiek is megérkeznek :!: két doboz hajigálás közt is benézek,ahogy csak tudok :!: :!: :!:

Idézet:
Seth írta:
Na, avatar/aláírás funkció működik, most ráfekszem a szmájlikészletre... Hátha van valami jóféle... :D

Idézet:
dmarcsi55 írta:
Minyácska !
Tomi !!

Nagyon szeretlek Benneteket :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Hol vagytok drága Többiek????

Idézet:
dmarcsi55 írta:
Drágáim !

Ez a kép legyen :egy új kezdete :hug: :hug:

KATT IDE KÉP

Idézet:
juszufka54 írta:
Hahó édeskéim én is itt volnék!!!! :juszufka:

Idézet:
Johnny Dess írta:
Idetaláltam. :D Ölellek benneteket, akik már itt vagytok. Seth, nem tudok mit mondani. :hug:
Na de ezek a szmájlik!?! :shock: :lol:

Idézet:
Johnny Dess írta:
Egyelőre csak nézelődök itt, mint borjú a hegyen. :lol: Meg persze várom a többieket. És közben csinálnám a házimunkát, ha nem lenne nagyobb az izgalmam a mosogatás gyönyöreitől... :lol:

Eszembe jutott, hogy fog örülni az Upjers, ha a dilisek elköltöznek tőlük. :lol: :lol: :lol:

Idézet:
dmarcsi55 írta:
Johnny !!! :hug: :hug: :hug:

Édes drágám!!!

Juszufkám megjöttetek????? :juszufka:

ÓÓÓóó,de örülök :nepszeru: :nepszeru: :nepszeru:

Képet még én sem tudok ,bár egyet hoztam át :P

Majd kialakul itt is minden!!!

Egy a fontos nyugi legyen és sok nevetés :hug: :hug: :hug:

Idézet:
dmarcsi55 írta:
Johnny!!!

Ne tedd ki a táblát ,időnként oda kell szerintem nézni ,mert akkor gyanús lesz a mi kis

titkunk :roll:

Idézet:
Seth írta:
Így van, a fórum titkos. Odaátra is kell járni azért.

Még nem ért véget a folyamat, amiben hívom az embereket. :)

Ja és nyugodtan nyithattok új topikokat is, mint azt írtam, ugyanolyan rendszerű a fórum. :)

A másik dolog az avatar feltöltés, számítógépről nekem sem sikerül, pedig a célkönyvtár írási jogosultsága is meg van adva, nem értem miért. A linkelés más webcímről viszont működik, de ne felejtsétek el megadni lentebb a kép méretét. :)

Idézet:
minya54 írta:
sziasztok :hug: :hug: :hug: :hug: Johnny de jó és juszufka,marcsikám,gyűlünk szép lassacskán,de annál biztosabban :hug: :hug: Johnnykám a fejed még mindig az enyém ám :lol: :lol: :lol: aztán elvárom az udvarlást,tartsd meg a jó szokásodat :D
az avatáron még filózok,nem jut most ebben a melegben a fejembe semmi jó.megszoktam a cicát nagyon :oops: :D

Idézet:
malacka írta:
Tádááááám!!!!!!!! Malacka megérkezett! Az örömöm határtalan, ezt nem hiszem el!!!! Ez mekkora ötlet Seth!!!! Visszaadtad az életkedvemet! Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, mindenért. :oops: A hiba az én készülékemben van, senki ne marcangolja magát semmiért, oké? :oops: :hug:

Idézet:
malacka írta:
Hát ha tudnátok, én min mentem keresztül napok óta,....nem tudom, mi történt velem, de hogy az őrület jelei kézzel foghatók voltak, az egyszer biztos! Mindegy, most ez a szétáradó nihil, ami körbevesz, hát ez nem hasonlítható semmihez! A barátságotokat sosem kérdőjeleztem meg, ezt azért remélem mindenki tudja! :oops: olyan, de olyan boldog vagyok, nincs arra szó!!!!!!!!!!!!! IMÁDLAK BENNETEKET! :tanc:

Idézet:
juszufka54 írta:
Katikám odaát irtam hogy gyere ide. :lol: :lol: :lol: :lol: ez jó .
Katikám újra már nem tud életre kelni ,mert sokan nem játszanak vagyis nem jeletkeznek de mi azért lehetünk dili csapat .Én lehetek a főfő dilis.

Idézet:
dmarcsi55 írta:
Szia Drága !!!!

Hallom a visitást :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Itt vagy ????

Imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!

VALAHOGY IGY KEZDTÜK 2011.08.25-ÉN .
Eltelt nem egész egy év .
Holnap valószinű nem fogok jönni .
Mint látjátok elsők között érkeztem ide és az utolsók között távoztam ,
olyan csendben ,hogy a búcsúzásomat meg kellett ismételni ,hogy valaki észre is vegye .
Úgy szeretnék erre a PÁRDUC-ra gondolni mindig ,mint egy menedékre ,ahol
számomra kedves emberekkel együtt próbáltunk valami újat kezdeni .

"""Minden kapcsolat, történés valahonnan valahová tart. Erre kell figyelni. Úton vagyunk-e még? Vagy már csak ismételjük magunkat? Mit "hoz ki" belőlünk az együttélés? Jót? Előre lépést, derűt, szabadságot, munkaképességet? Rosszat? Idegességet, beszűkülést, rosszkedvet? A kapcsolat változik, és benne változunk mi is. Előfordulhat, hogy az utak szétágaznak. Ha tartósan úgy érezzük, hogy már nincs dolgunk egymással, harag és gyűlölet nélkül is el lehet búcsúzni."""

(Popper Péter )

"""Egy emberért mindent vállalni kell. Egy helyzetért nem. Amíg számunkra egy ember fontos - addig mindent vállalnunk kell érte, és megéri. Ez igazi vállalás. Amikor nem az ember a fontos, hanem a helyzet megtartása:.. a látszat, a környezet véleménye - akkor már megalkuvásról van szó. Ez is elvállalható, de csak őszintén, legalább önmagunk előtt. """

(Popper Péter )

Szeretettel ölelek Mindenkit !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.02. 08:22 
Mesemondó

TOMI!

Neked itt is hagytam üzenetet :" Szülinap névnap csak itt és csak nektek." topik.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 19 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC