Ezt a topikot azoknak hoztam létre akik végleg úgy döntenek, hogy nem kívánnak ebben a fórumban több hozzászólást írni. Tudom jól, előfordulhat, hogy a búcsú ellenére valaki visszatér még időről- időre. Mégis úgy gondolom, illendő búcsút mondani annak aki hosszú ideig egy fórumközösség része volt. Nem illik csak úgy eltűnni, hogy mások csak találgassák mi történt az illetővel.
Egy-két szabályt hoznék ha lehet. A régi modik betartatták a topik létrehozójának a kérését. Remélem a mostani és a jövőbeni modik is be fogják tartani és tartatni a szabályokat.
1, A búcsúzó után senki sem írhat kommentet. Sem örömtelit, sem sajnálkozót. A búcsúzó gondolatait csak a következő búcsúzó szavai követhetik.
2, Kérem azokat akiknek valami tiltás nem tetszett amit a támogatás eszközölt ellenük, azok ne írjanak ide semmit. Az számomra nem búcsú, az kényszertávozás!!
3, Azok írjanak csak akik tényleg bizonyos időt itt töltöttek és úgy érzik tartoznak ennyivel másoknak.
S mivel a topik búcsúról szól az első természetesen legyen az enyém, már csak azért is, mert nem ok nélkül hoztam létre.

Nekem nincs kedvem nevetni. Nem illendő úgy búcsúzni, hogy belerúg az itt maradókba, és még akkor is az erejét próbálja fitogtatni, királyi többest használva. Az örökre távozó szabályokat állít fel a maradók számára? Döbbenetes.