Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:19

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 27 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: DOLGOZAT
HozzászólásElküldve: 2012.04.05. 17:06 
FórumDémon

Na emberek, ezt is megértük...

Aki érintett a tanya, kertbirodalom, kapibados, kapihospital fórumon, annak elmondanám, hogy Pipo nevű fórumtársunk pszichológiai dolgozatot ír éppen belőlünk az őáltala az elmúlt közel két évben szerzett "tapasztalatokból".....

Namost az én reakciómról legyen elég annyi, hogy alig látok az idegtől... :wall:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: DOLGOZAT
HozzászólásElküldve: 2012.04.05. 18:21 
Bionicle harcos

Elsőre:
Kép

Másodikra:
Lenne kedvem pofánvágni. De úgy kegyetlenül...

Harmadik:
Pont az ilyenek miatt fordult meg a fejemben annak idején, hogy nem regisztálok a fórumra...
*nyomdafestéket nem tűrő káromkodások tömkelege*
Ez mégis mit képzel???!!! Pont amiatt anoním a fórumozók többsége, hogy ne kerüljön nyilvánosságra az, amit ír... Erre beleírja a DOGÁJÁBA...
A szemét kis... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Amúgy ez hogy derült ki? Egy ideje csak néhány számomra fontosabb topikot olvasok odaát (pl: Johnny rancha), tehát nem nagyon vagyok képbe... :oops:

Egység, Kötelesség, Végzet!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Makuta Teridax 2012.04.05. 18:23-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.05. 18:22 
Papírhajlító

Tamás és hol van ez a dolgozat?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.05. 18:28 
FórumDémon

Egyelőre sehol nem látható, kaptam tőle egy PÜ-t, amiben velem úgy beszélt, mint egy óvodással, és megemlítette ezt mellékesként... :fejetv:

Az üzenet rám vonatkozó része elég durva, de nem szeretnélek Benneteket ezzel terhelni, mindenesetre a fórum, és mindannyiunk nevében megtiltottam, hogy bármit is írjon erről, még név és helyszín megjelölése nélkül is. :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.05. 18:40 
Papírhajlító

Ja értem

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.05. 18:41 
Főrémrímész

Kukkol a féreg! :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.06. 06:33 
Mesemondó

Idézet:
Seth írta:
Egyelőre sehol nem látható, kaptam tőle egy PÜ-t, amiben velem úgy beszélt, mint egy óvodással, és megemlítette ezt mellékesként... :fejetv:

Az üzenet rám vonatkozó része elég durva, de nem szeretnélek Benneteket ezzel terhelni, mindenesetre a fórum, és mindannyiunk nevében megtiltottam, hogy bármit is írjon erről, még név és helyszín megjelölése nélkül is. :fejetv:

Tomi!

Ne húzd fel magad !!!

Ha jól tudom nem ez, az első,hogy Veled próbál kikezdeni . :angry: :angry: :angry:

Egyáltalán nem rémlik,hogy valaha is emlitette volna ,hogy Ő akár

levelezőn egyetemre jár,Zh-t ir ,vagy csak készül rá :roll:

Arra viszont emlékszem ,hogy a lánya esküvőjét tervezték !!!

Tehát , Ő sem " mai csirke" ,kb 50 éves lehet.

Persze ez nem zárja ki ,hogy tanulási ,diploma szerzési vágyai vannak!

De a fórum felhasználása ,LOPÁS szerintem,mert ,az avatarok mögött is élő emberek állnak !

Nagyon vigyázz ,hogy a válaszleveleid stilusa megfelelő legyen ( biztos tudod ,mire gondolok! ) ,

ott semmibe bele ne köthessen !!!!!

Részemről a ,kb másfél hónapja nem látogatott Mese topikomat ,nyugodtan nézegetheti ,viheti,

a neki tetsző cikkeket .

Ezt különben meg is tette ,egyik " szigorú Moderátorunk" ,nagyon kedvelte Őt ,

csak akkor hitte el a "leskelődését,ténykedéseit " ,amikor a Mese topikból

" kiemelte ,kissé átirta" A KÉT VIZHORDÓ meséjét ,és az Ő topikjába berakta .

Idézet:
Pont amiatt anoním a fórumozók többsége, hogy ne kerüljön nyilvánosságra az, amit ír...

Drága Makutám!

Természetesen igazad van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakhogy ,itt emberek közel kerültek egymáshoz ,úgymond barátságok születtek .

Tomiék voltak nálunk az esküvőn ,mások is találkoztak kettesben ,sőt volt szervezett fórumtalálkozó

is ,tehát az avatar képek mögül előbújtunk,megmutattuk magunkat,hiszen emberi jó

és rossz tulajdonságokkal vagyunk felruházva.

Az emlitett " hölgyet" Te is ismered.

Az Ő topikjában figyeltem fel annak idején Rád is !

Annyit tudok ,ezt hamar megállapitottam ,a keverés és lóditás múvésze .

Szegény SZUNDI TÖRPÖT sajnáltam ,Ő hatalmas bizalommal fordult felé,

s a válaszok mindig lekezelőek voltak !!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.06. 18:55 
Bionicle harcos

Pipo írta:
Sziasztok régi ismerősök és azok is akik nem ismertek engem. :)

Régóta ért bennem a gondolat, hogy elegendő volt már az ittlétem. S mivel tegnap azt is megfogalmazta valaki, hogy nem merem megmondani, hogy miért voltam itt és miért fórumoztam, így megszületett bennem a gondolat, hogy igen is meg merem mondani.

Személyes tapasztalatra volt szükségem arról milyen is az élet a fórumokon. Biztosan ti is hallottatok már arról, hogy arc nélkül sokan teljesen más viselkedést mutatnak itt mint amilyenek is valójában. Ez a tudomány új területe. Ez érdekelt engem is. Sok ember esik áldozatul ennek. Sok ember aki a való életben ki sem meri nyitni a száját, itt úgy, de úúúúggy tud követelőzni, meg felsőbbrendűt játszani, hogy el sem tudjátok néhányan képzelni. Ahhoz, hogy ezt fel tudjam dolgozni, s tanulmányozni tudjam, sok mindenen kellett keresztül mennem. Személyes tapasztalatból kellett tudnom! :roll:

Azzal vagyok adós még, hogy mit szeretnék elérni az itt szerzett tapasztalattal. Mint írtam a fórumon előforduló karakterek érdekeltek. A netes viselkedésről akartam összeállítani egy kis anyagot. A felhasználók igényei érdekeltek. Tudni akartam, mivel lehet a felhasználókat egy játékban tartani, illetve mivel lehet a magyar játékosokat rávenni arra, hogy valós pénzt költsenek egy játékra. Ehhez sok ismeretre volt szükségem. Az elkövetkező időszak mind az értékesítésben, mind a vásárlásban az internet korszaka lesz. Tudjátok: újkor, legújabb-kor, interneteskor. ;) Ha valaki megakarja ismerni az álarc mögé bújt felhasználót, akkor meg kell ismerje fórumtagként és élő emberként is. Akkor tud következtetést levonni. Ma már bebizonyított tény, hogy országonként más és más a viselkedési és vásárlási szokás. Ami egyik országban működik az a másikban nem. :oops:

Tehát:
A fórumon megismert emberek nem személy szerint voltak érdekesek számomra, hanem együttesen. A közgazdaság is csak a vásárlók halmazaként ismeri az embereket. Én is ekként kezelem az itteni karaktereket.

Azt hogy felhasználjam az itt szerzett tudást és tapasztalatot, nem lehet MEGTILTANIA SENKINEK SEM!!!!

Sikerült sok-sok ismeretet gyűjtenem. -
Egy dolgot viszont nem vettem számításba. :oops:
Nagyon sok embert megkedveltem így nem könnyű innen elszakadnom. Többször próbáltam már.
De végre azt láttam a fórumon amit prognosztizáltam, s páran segítettek az utolsó szálat is elvágni. Hála az emberi gonoszságnak. :lol: :D Igy végre könnyű szívvel távozok.

Minden aktív fórumozónak kívánok hosszú-hosszú itt tartózkodást, s kívánom hogy nektek is annyi örömben legyen itt részetek mint nekem volt.
A régi modik ha olvassák ( azok akik már nincsenek a fórumon jelen, hátha néha be-, bekukucskálnak :roll: ) sok-sok örömet és sikert kívánok nekik az életben. Megérdemlik.

Az itt megismert barátaimtól nem búcsúzom hiszen velük napi kapcsolatban állok. Akikkel nem kerültem ilyen közeli kapcsolatba de itt kedveltük egymást anonimként, szintén sok-sok jót kívánok nekik is.

Utoljára, de nem utolsó sorban: Gabesznek is "szép elkövetkező éveket" kívánok! :)

ui: A búcsúmmal egyetemlegesen kértem a törlésemet is a fórumról.

Blablabla... Ebből az egészből egy sor érdekes:

Pipo írta:
Azt hogy felhasználjam az itt szerzett tudást és tapasztalatot, nem lehet MEGTILTANIA SENKINEK SEM!!!!

És akkor szentül hiszi, hogy ilyet lehet csinálni.
A rohadt patkány... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
És akkor még azt a szerencsétlen rágcsálót szidtam a hasonlattal... :wall: :wall: :wall:

Ha annak idején ezt tudom, a közelébe se megyek... :wall: :wall: :wall:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.06. 19:24 
Bionicle harcos

Mivel Marcsi kérdezte, honnan szedtem, ezért felmerült bennem, hogy mást is érdekelhet.
Az eredeti itt olvasható:

Pipo írása

Még mindig ki vagyok akadva... :angry: :angry: :angry:
És akkor még ő van megsértve. Hogy rohadna le az arca... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.06. 19:38 

Ezt a lényt (mert embernek nem nevezném, nőnek meg főképp nem) én szóra sem méltatom.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 27 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC