Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:19

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 19 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: LEÁLLÁS
HozzászólásElküldve: 2012.05.23. 14:46 
FórumDémon

Kép

A Párduc fórum érdeklődés hiánya miatt május 27.-én, azaz vasárnap este 22:00 órakor végleg befejezi működését... Sajnálom... :cry: CSAK TUDNÁM, MIT RONTOTTAM EL!! Vagy hogy MI ROMLOTT EL???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: LEÁLLÁS
HozzászólásElküldve: 2012.05.23. 16:02 
Mesemondó

Idézet:
CSAK TUDNÁM, MIT RONTOTTAM EL!! Vagy hogy MI ROMLOTT EL????

Tomikám!

Kellettünk ahhoz mindannyian :fejetv:

Nagyon sajnálom,hogy igy történt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.23. 16:15 
FórumDémon

És akkor az a megoldás, hogy mindenki lelép??

Rám persze senki sem gondolt, hogy milyen jó érzés az üres fórumot nézegetni - bár néhányan szüleim, nagyszüleim lehetnétek - de én úgy vettelek benneteket, mintha a gyerekeim lennétek!

De ez persze senkinek se számít!

Egyszerűbb megfutamodni, mint végre összeülni, és megbeszélni, hogy voltaképpen miféle bolhából lett elefánt csinálva?? (ami elefánt most engem készül eltaposni)

Köszönöm!! De tényleg!! Holnap lesz a szóbeli vizsgám, nagyon sokat tudtam ma tanulni rá, elhihetitek... Köszönöm!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 11:01 

Seth írta:
És akkor az a megoldás, hogy mindenki lelép??

Rám persze senki sem gondolt, hogy milyen jó érzés az üres fórumot nézegetni - bár néhányan szüleim, nagyszüleim lehetnétek - de én úgy vettelek benneteket, mintha a gyerekeim lennétek!

De ez persze senkinek se számít!

Egyszerűbb megfutamodni, mint végre összeülni, és megbeszélni, hogy voltaképpen miféle bolhából lett elefánt csinálva?? (ami elefánt most engem készül eltaposni)

Köszönöm!! De tényleg!! Holnap lesz a szóbeli vizsgám, nagyon sokat tudtam ma tanulni rá, elhihetitek... Köszönöm!!

drága Tamáskám....megrökönyödve olvasom,olvasnék....gondolod,hogy megfutamodás?én ritkán jövök,de nemcsak ide,hanem máshova sem járok mostanában.most a mozgásom kissé fárasztó,de igazából még a saját email-jeimet sincs időm végignézni.nagyon soká tart nekem most rendbe rakni itthon mindent,állandó homokvár takarítás teljesen kimerít.bevallom fizikailag kifáradok,a nap sok ideje alvással telik nekem.egyre fáradtabb vagyok és valahol a lelkesedésem sincs már meg.kezdek vissza szokni a "magányba".igen,ha tudok jönni,akkor az elég késő este,de legtöbbször már senki nincs itt,vagy alig van hsz.tudod én nem járok minden hsz-be,de egyedül lenni itt nem szeretek.ilyenkor ki is lépek.hogy mi romlott el... :fejetv: szerintem mindenki másként érzi.én sem gondoltam,hogy ez lesz a vége,bár én amikor jöttem,nem egy "játékfórumot"kerestem,hanem titeket és malackát.nekem ez a fórum még mindig malackáért szól,mert csak itt "találkozhatok" vele,bár mára már Marcsikám is csak itt van.illetve láttam a búcsúját,de nem értem :oops: elején tisztázni kellett volna szerintem ki mit vár el,nem tudom...csak azt tudom,hogy rengeteget tettél le az asztalra,hogy itt lehessünk.és most beledöglök a lelkiismeret furdalásba,mert mint marcsi írta,erről mindenki tehet.nem volt időm most sem olvasgatni,sok teendőnk van itthon most is.lányom apja lakását kell lerendeznünk,sok hivatalos dolog vár még ránk.de ezen is túl leszünk és több időm is lesz.addig is nagyon szeretlek és a többieket is szeretem,bár ezt olvasva lehet nem hiszed Tamáskám és talán a többiek sem hiszik el.de ez igaz,bármit írtam vagy értettem félre :oops: :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 18:13 
FórumDémon

1 topikot meg fogok hagyni... Abba lehet írni, a többit meg csak olvasni lehet majd...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 18:17 

És ez miért jó? :fejetv: Oké, hogy lezárod a nem használatosakat....de miért csak egyet hagysz? :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 21:09 

de írja már meg valaki mi a fene történt :wall: :wall: kevesen vagyunk,addig oké.én is ritkán jövök,oké...de marcsi,juszufka,Misi :fejetv: :?: velük mi történt :? :?:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.25. 07:19 
FórumDémon

Erre várnék én is valami épeszű magyarázatot... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.25. 08:47 
Könyvtáros

Sziasztok!

No, ettől féltem. Hogy mire esetleg majd lesz időm jönni, már nem lesz hová.

Sajnálom, ha befejeződik. Még ha nem is voltam itt minden nap, jó érzés ide jönni. Legalábbis az volt eddig. Jó tudni, hogy megvagytok, még ha nincs is sok ideje senkinek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.25. 13:29 

Baranygazda írta:
Még ha nem is voltam itt minden nap, jó érzés ide jönni. Legalábbis az volt eddig. Jó tudni, hogy megvagytok, még ha nincs is sok ideje senkinek.

Szia Barika! :hug: Igazad van! Ugyanezt éreztem mindig, és próbáltam eme nézetnek hangot adni már többször is, de valamiért nem ragadtuk meg elég erősen mindannyian ezt a vezérfonalat! :?
És talán nem figyeltünk elég önzetlenül egymásra az utóbbi időben. Bennem valami ilyesmi érzet van.... :?

De most már mindegy. Ahogy mondod Barika, ne rágódjunk azon ami nincs, örüljünk annak, ami van! :virag: És neked örültem! :lol: :hug: Meg a Minyacicának is, ha látom a tappancsainak nyomát! :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 19 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC