Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:19

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: DÖNTÉS
HozzászólásElküldve: 2012.06.03. 18:26 
FórumDémon

Sziasztok!

Nem véletlenül hívtam mára össze a találkát. Nem kertelek sokat, nincs is kertem, de hát tudjátok, hogyan megy ez panelban.

Ssuggi suggberúgott egy pár nappal ezelőtti levelezésünk során, és megmondom őszintén, rengeteg dologra döbbentem rá az elmúlt pár napban. Jóra is, rosszra is. Lássuk először ez utóbbiakat, mert ez az egyszerűbb.

1. Tömeges elvándorlás
2. valami iszonyatosan mély lelki válság, amiből talán ssuggi nélkül sose lábaltam volna ki

De vegyük is szép sorban a dolgokat.

Az elvándorlással, az a bajom, amit nem győzök elégszer leírni. Olyan, mintha a gyermekeim lennétek, ezért minden egyes végső búcsúzó mondat valami mocsoknagy űrt hagyott bennem. Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Ha ilyenkor esetleg haragosan, vagy egyáltalán nem reagáltam, az azért volt, mert mindenképpen idő kell nekem ilyenkor. De akármit is feleltem, lehet, hogy bántó voltam, vagy meggondolatlan, de mindennek az alapja a szeretet. Az pedig, mint tudjuk, nem ismer határokat. Az enyém sem, irántatok, ezt tetézi még az is, hogy hangulatember vagyok, minden nagyon mélyen képes befolyásolni.

Összetörtem, és kétségbeesésemben (nem vicc, én tényleg az öngyilkosságon törtem a fejem, de soha nem ment 5 másodpercnél tovább) ssugginak írtam egy levelet. De erről picit később.

Nézzük a jó dolgokat:

1. Mindennek/mindenkinek megvan a helye a világban
2. Mindenki szabad akarat és cselekvés felett rendelkezik - önállóan

Az élet olyan mint egy háztartás. Ha valakit szeretsz, elrakod azt az egyik szobába, hogyha szükséged van rá, megtaláld mindig. De ez nem olyan mint egy szolga, vagy mint egy rab...
Szabadjára is kell engedni néha őket...

ÉS innentől kezdve, bárki, bárhogy határoz, megy vagy marad, az már többé mindenkinek a saját szuverén joga.. Az ezáltal bennem felkavart érzéseimet majd én lecsendesítem magamban, erre tökéletes a meditáció is. Lehet, hogy nem leszek a toppon épp akkor, de tudjátok be annak a mérhetetlen szeretetnek, amit tőletek mindig kaptam és amit én viszonozni szeretnék, de nem tudok néha rendesen! Kérlek, nézzétek el nekem a baklövéseimet, lesz még! De tudjátok jól azt, hogy nagyon szeretlek mindannyiótokat.

A lelki válságra visszatérve: ssuggi igenis rávilágított arra, hogy mindenkinek millió gondja/dolga/problémája lehet. Nekem is, Neki is, Nektek is. Arra szeretnélek kérni, Benneteket, hogy - bármilyen formátumban is - de neadjisten ha bármi gondotok, bajotok, bánatotok, jó esetben pedig örömötök, jó kedvetek van, osszátok meg egymással, esetleg velem. Hátha tudok segíteni, együtt lelkendezni a boldog emberekkel pedig egyenesen ajándék.

És ha már ajándék: A párduc üzemeltetése, ha ahsználhatom ezt a szót, nem nagy teher.

Tehát kijelentem, ünnepélyesen - kicsit könynek között is hogy:

A PÁRDUC FÓRUM HOLTBIZTOS HOGY ÉL!!! És élni is fog! Megszüntetés lehetősége kizárva. :)

Köszönöm Nektek, hogy elolvastátok, csak ennyit szerettem volna. Köszönöm, hogy erőt adtok és szerettek, igyekszem viszonozni a magam elmeroggyant módján... Segítsetek, hogy tudjak szeretni... Köszönöm!

Ja és ha bármikoris bántó voltam, ne haragudjatok rám! Ha nem is maradtok, én visszavárok mindenkit... :hug:

Tomi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: DÖNTÉS
HozzászólásElküldve: 2012.06.03. 18:39 

kedves Seth,elolvastam és én csak magamból kiindulva,helyeslem hogy nem zártad le.én nem ígérhetem többször jövök,mert tudom mostanában nem sok időm van.legalábbis napközben.engem a stílusod nem zavar,így ismertelek meg,így fogadtalak el.én is nehéz eset vagyok,akit túlzottan befolyásolnak a belső érzelmeim..hol fent-hol lent.na azért mindig volt valahogy és ezután is lesz.fel a fejjel..... :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.03. 18:41 
Könyvtáros

Na, ezt vártam!

Puszi!

:gitar: :lol: :gitar:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.03. 19:04 

Bakker......sírok......... már többször is kitöröltem amit írtam volna....hű de vágytam erre................arra hogy "hivatalosan" is meg legyen erősítve hogy ez a kis sziget örökké élni fog................akármi van, akárki tűnik el, akárki tér vissza, akármennyi idő után, jó tudni hogy vagytok és lesztek mindig..................tudtam hogy olyan erős a szeretet és hogy olyan különlegesek vagytok hogy nem lesz megszüntetve ez a kis sziget, köszönöm Seth :hug: :hug: és nektek is köszönöm hogy részese lehetek ennek a csodának amit alkottok. Mert különlegesek vagytok. Mindnyájan. És nem véletlen hogy összehozott a sors ilyen emberkéket.
Seth amit leírtál és ahogy leírtad az érzéseidet...nagyon nagy dolgot tettél...remélem tudod...Nagyon szeretlek. :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.03. 19:09 

Én még nem álltam neki elolvasni......most nem szép dolog amit írok, de kicsit zavarnak a vendégeim. :wall: :oops:
Úgy szeretnék veletek lenni.... :( .............pár perc és jövök megint.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.03. 19:53 
Aranyhajú

Tomi :hug: :hug: :hug:
Örülök a jó döntésnek :P
Sajnos ígérni én sem tudom hogy többet tudok jönni egyenlőre nagyon sok a dolgom :(

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC