Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.20. 05:49

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 30 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Játékok a neten
HozzászólásElküldve: 2012.03.11. 18:14 

Makuta, ki fogom próbálni, ha lesz rá időm. Ha lehet röhögni, akkor csak jó lehet! :pray: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 21:23 
Bionicle harcos

Tini Titánok - Szemtől Szemben

http://www.cartoonnetwork.hu/show/tini-titánok/games/szemtől-szemben

(A teljes linket kell másolni, csak a fórum képtelen értelmezni az ékezetes netcímet... :wall: :wall: :wall: )

Tipikus egeres játék. Csak Gézengúzt kell gombokkal irányítani.
Öt titán, öt pálya. Öt hős, a válaszható pályák alapján balról jobbra: Raven, Cyborg, Starfire (Csillagfény), Beast Boy (Gézengúz) és Robin. Mindegyiknek van egy főgonosza (a sorrend marad a balról jobbrás) Overload (Böhöm/Óriás), Atlas, Mumbo Jumbo, Mad Mod (Őrült Mod) és Red X (Vörös X). Nem túlbonyolított a játék, de elég nehéz tud lenni, főleg elsőre. Még akár másodikra is, Robinnal elég gyakran vesztek még én is.
Akkor a pályák:

1. Raven vs. Overload
Nem bonyolult, de nehéz tud lenni. Ravennel repülünk egy felhőkarcoló teteje felé, közben meg mindenféle próbál ránk zuhanni. A leeső köveket kell elkapni és azokkal szétzúzni a leeső elektronikai cuccokat meg a többi követ. Nehezítés, hogy a gépeket nem tudja a telekinézis befogni, így csak kövekkel lehet zúzni. Vigyázni kell, hogyha a dolog mindenképpen zuhan, akkor ne álljunk (vagyis repüljünk) elé, mert akkor sokkal több életet von le. A leesésért is életlevonás jár, de nem vészes. A pálya közepén lehet életet tölteni. Még ami kicsit nehézzé teszi, hogy ha a telekinézist használod, akkor Ravent nem lehet mozgatni. Ha jól csinálod, akkor felérsz a csúcsra. Né, ki van ott? Bizony, Óriás alias Overload. A legyőzésénél a kulcstanács: Ne kapkodj! Legyőzni nehezen tud, ha már belejössz. Amikor abbahagyja a dobálást és szabad marad a kezed (páratlanul dobál így ez minden 2. körben fog előfordulni) akkor kell a vízespalackokkal megdobálni. Én néha még az ő dobása közben is gyorsan bedobok neki egyet, de aki nem ügyes az ne próbálkozzon, mert így könnyebb veszíteni. Pontot könnyű gyűjteni, Gézengúz után Raven pályáján lehet bezsákolni a legtöbb pontot. Attól függ, mennyi ideig húzzuk az időt az Overloados harccal. A pálya hosszát egy kis színtelen felhőkarcoló szimbolizálja, ami "feltöltődik", ahogy megyünk fel. Így lehet tudni, mikorra várható a vége.

2. Cyborg vs. Atlas
Itt a karakter egy hosszú folyosón fut előre. Közben különböző kütyüket kell szétlőni, ellenkező esetben ők lőnek szét téged. Fontos a távolság bemérése is, nemcsak az irányé, különben a hangágyú nem robbantja szét a fegyvereket. Életet kétszer lehet tölteni egy E jel eltalálásával. A folyosó végén Atlas vár minket. Egy lebegő korongon áll és néha leugrik onnan. Ha megáll a korong, akkor el kell húzni az útból, mert ütni fog. Utána lehet tovább lőni. Úgy két perc után le is fog esni. Egyébként azt, hogy milyen messze van még Atlas, lent, a sávon lehet megnézni. Pontokat itt is lehet gyűjtögetni, bár a nyerés vagy vesztés tényén nem változtat.

3. Starfire vs. Mumbo Jumbo
Ez már más nézetű, itt oldalról látjuk Starfire-t, azaz Csillagfényt. A "vonal" itt is jelzi a távolságot. Velünk szemben meg jön majd mindenféle hülyeség, amiket Mumbo dobált el: fűrész, robbanó virág, surikenkártya, "gyilkos nyuszi". A 90%-uk szétlőhető, de a sötét vasszínű, függőlegesen mozgó fűrészek nem, azoknál a "lyukba" kell beilleszkedni (ha majd játszotok vele, megértitek, miről hadobálok). Életet asszem 3x lehet tölteni. Vigyázat, a "medipack" mozog! A pálya végén Mumbo repül háttal (bírtam volna, ha nekirepül egy épületnek). Ilyen robbanó varázslásmicsodákat lő. Ki kell térni előlük. Ne örülj, mert visszafordulnak, így mindig fel-le kell sassézni két lövés között. Nehéz rájönni a ritmusra, nekem is sokáig tartott, de ha megvan, akkor gyerekjáték.

4. Beast Boy vs. Mad Mod
Itt a nyilakkal mozgatjuk Gézengúzt. Három forma között variálhatunk: párduc, sólyom és ember. A sólyom repül (míly meglepő), a párduc gyorsan fut (a sokkolócsapda ellen kell ez) és ő tudja legyőzni az ellenségeket. Gézengúz meg a computerekkel vacakol és az ajtókat nyitja. Kell hozzá kézügyesség, mert van rá példa, hogy sólyomból párduccá kell változni, hogy leüss valamit és még a talajra érkezés előtt vissza is kell alakulni, hogy ne ess a tűzbe. Ha meghalsz nem kell előlről kezdened, csak nyomd meg a "Folytasd"-ot. A pontok így elvesznek, de nem érdekes. Sokat lehet gyűjteni, ha egyben lenyomod a hat pályarészt, de ez kezdésnek elég nehéz. Külön-külön se könnyű. Itt nincs főellenségharc, Gézengúz simán lecsapja "Modi bácsit"

5. Robin vs. Red X
Aki szereti a motorokat, annak ez a pálya tetszeni fog, mert motoros üldözés. Sok mindenre kell figyelni: szét kell lőni az ellenségeket (ha elfutnak, nem baj), ki kell kerülni a forgalmat és figyelni kell, nehogy felhevüljön a fegyver. Sőt, sokszor még ugratni is kell. Nem könnyű. Háromszor lehet életet tölteni. Itt az élet egy helyben marad. A főellenségharc se könnyű, folyton mozognod kell, hogy ne találjon el az öt tűzvető és még Vörös X is dobálja a vörös X-eit... Alighanem ez a legnehezebb bossfight. Ráadásul kevés pontot is lehet szerezni. Bár ez szerintem nem lényeges.

Szerintem kifejezetten jó, netes játék létére. Kellő kihívás van benne és többször is meg lehet csinálni, mert szerintem nem unalmas. 5/5-öt adok rá, már csak a témája miatt is. :lol: ;)

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:05 

nahát nem is láttam még ezt Makutám :hug: :hug: :hug: én imádok játszani,de sajna a harcos játékok nekem távol állnak.de az ötleted nagyon jó.köszike :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:07 

Oppá!!!!!!!!!!! Most megvagy Minyaaa!!!! Szia! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:09 

váháháhá,szia malackám :hug: :hug: :hug: gondoltam kicsit feltöltődök a holnapi napra jókedvből.megyek nővéremhez és hát elkélne most.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:13 

Na, akkor kapd be a végét, nyomom a jókedvet, töltés indul! :lol:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:17 

váháháhá és melyik "anyag" van benne :fejetv: :?: :lol: :lol: :lol: leragadtam Makutánál,kurva jól adja a hüllőkiállítást.én is szívesen nézegettem volna őket :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:22 

Benne van minden anyag, amit szeretnél, ne félj! :lol: :lol: :lol: :merleghinta: Tudom én, hogy mitől döglik a légy...izé....a macska! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:26 

érzem már teeeeeeeeee :angry: :angry: :hug: :hug: :hug: :hug: kezdek zsibbadni rendesen :lol: :lol: :lol: szerinted a holnap ebben a ruhában megyek Zsámbékra,nem leszek túl öltözve :fejetv: :?:
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.17. 22:29 

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Ez a ruha pont Zsámbékra való, jobbat ki sem találhattál volna! :lol: :lol: :lol:

Viszont most látom, hogy már az alulgombolósodban nyomod! :lol:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 30 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC