Makuta Teridax írta:
Magas lóról könnyű osztani az észt...
Egyébként meg úgy csinálsz, mintha Te soha nem bántottál volna meg senkit se.
Amúgy képzeld el, tisztában vagyok a moderátori beleszerkesztés szabályaival. De úgy gondoltam, hogy itt nem azt a szabvány "moderátor-felhasználó meccset" játszuk, ergo itt nem azt csinálod, mint az Upjers portálokon. Tehát nem parancsolgatsz, mint moderátor, hanem megbeszélsz, mint barát. De látom neked csak az utasítgatás meg feltételes rendteremtés (magyarul: lekussolsz mindenkit) megy. Ha neked ez jó, akkor csináld...
Szeretném felhívni arra a figyelmedet, hogy most velem úgy beszélsz, mint egy paraszttal.
Ezt a hangnemet pedig nem tűröm.
És mégis, mi az, hogy magas lóról? Pont Te vagy az, aki épp nyeregben érzi magát, és leosztasz mindenkit, olyanokat, akik itt szeretnek Téged, köztük én is ott vagyok, képzeld!! A múltkor olyan jól elbeszélgettünk PÜ-ben, de vannak napjaid, hogy szinte puskaporos hordó vagy, mármár hozzád sem lehet szólni.
És igen, én is bántottam meg másokat, de eddig minden esetben bocsánatot kértem, igen ritka, hogy nem történt bocsánatért esedezés...
Attól még, hogy otthon feszt nem úgy mennek a dolgok, ahogyan egy normális családban kéne hogy menjen - de hangsúlyozom ezért NEM Te vagy a hibás - attól még nem kéne itt kiélni azt, amit otthon esetleg nem tehetsz. Menj el futni, biciklizni, bokszolni, karatézni, stb... Ezek mind nagyon jó tevékenységek a feszkó levezetésére.

Ja, és ide mindenki kikapcsolódni jön, nem pedig beszólásokat beszerezni.
És mostmár tőlem is bocsánatot kérhetsz (pü is elég). Vérig vagyok sértve Makuta! Nem ilyennek ismertelek meg!