Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.22. 23:45

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 55  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 16:33 
Papírhajlító

Malacka látszik hogy fin....d sincs róla
Olyan értelmes a nézésed. :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 16:35 

:lol: :lol: :lol: :lol: Juszufka, ez így van, nem tagadom... :oops: :lol: :lol: :lol: Te tudod, miről beszélgetnek? :? :roll: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 16:38 
Papírhajlító

Hát valami kis apróságot kell majd be áldozniuk amihez ragaszkodnak és a téma a Johnny férfiassága ha jól értem.Bár lehet hogy én sem értem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 16:44 

Seth! Azt az apróságot, ami nagyon kedves nekünk, nem kapjuk vissza? :fejetv: Gondolom, nem :roll: :(

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 18:01 
Bionicle harcos

minya54 írta:
Lunci írta:
Az biztos lesz, ne idétlenkedj már :lol: Most komolyan, esküt kell írni? Én nem fogadok meg semmit neked :lol:
Jó lesz, ha csak egyszerűen elmondom, mennyire szeretem?

Apróságot kell hozni, amihez nagyon kötődöm? Jaj, neee! AZT nem akarom! Johnny? :roll: :?

váháháháhá,ez jól kezdődik váháháháhá
Lunci :nepszeru: :nepszeru: :nepszeru: ha apró,akkor hogy jött össze a bébi mi :?: Johnny és ezt szó nélkül hagyod :?: :lol: :lol: :lol:

Minyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Piszkooooooooooooooosssss!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 19:40 

juszufka54 írta:
Hát valami kis apróságot kell majd be áldozniuk amihez ragaszkodnak és a téma a Johnny....

És lőn világosság!!!! :wall: :lol: :lol: :lol: Juszufka, köszönöm!!! :pray: :pray: :pray: :lol: Mindent értek! :lol: :lol: :lol: Persze, hogy is érthettem volna segítség nélkül....Johnny esetében ez a jelző, hogy apróság, bennem fel sem merült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 07:28 
FórumDémon

Johnny, Lunci!

Apróság márpedig KELL!! :angry: Nincs apelláta. Majd meglátjátok mihez.

Illetve lesz 13. érzék - tűzbe nyúlás teszt is, aki Földieken eddig kipróbáltam, azok mind fájdalommentesnek, vagy csak enyhén fájósnak nevezték. Ez lesz az a teszt, amikor kiderül, ki mennyire tiszta lelkű. :)

Eskü: nagyon fontos! Ha csak pár sort is írtok, de akkor is! A hagyományos esküvőknél is divat ez a szokás, csak mi egyiptomiak ennek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítunk.

Igen, kb. másfél órás lesz. Lesz egy invokáció, Seth és Ámon-Ré himnusz, illetve utána egy hétköznapi(bb) felolvasás a Halottak Könyvéből, majd szépen rátérünk a technikai részletekre. Zene, ének, kórus lesz. Az egész szertartás azzal fog kezdődni, hogy megkérlek majd Benneteket, hogy álljatok fel, és ekkor röviden ismertetem az egybegyűltekkel, mi a helyzet. Ezután jön egy ének, ami a rituális mosakodásról fog szólni.

Apropó mosakodás... Nem fogom leellenőrizni, de a szertartáson egy apró szőrszál sem lehet rajtatok. Ez baromi fontos, vegyétek komolyan!! :roll: Ugyanis csak a szőr teljes hiányával váltok igazán tisztává, én is megborotválkozom előtte, ugyanis a szertartást emberi alakban fogom végigcsinálni.

Szóval az ének után elkezdődik a ceremónia, először a személyes holmikkal, bizonyítjátok előttem egymás iránt érzett szereteteket, majd jön a tűzpróba, ha kiálltátok, akkor jöhet a gyűrűs rész, utána ének/kórus, aztán befejezem és lezárom az egészet.

Az elején az kissé hosszadalmas lesz, megszólítani mind a 84 istent, na az egy dögunalmas dolog lesz, de magamat kihagyom belőle, ígérem, elvégre a helyszínen leszek.

Apropó helyszín...

Beszéltem Ámon-Ré-vel, és a karnaki templom másolatát fogjuk megkapni, de nem olyan lepusztultan, mint most. Az egész egy nagyon élethű optikai csalódás eredménye lesz majd, de a halandók számára is egy "tapintható" érzést fog majd generálni.

Közben utánanéztem mégegy fontos dolognak, a házasságotokat az Ötödik szám fogja uralni, ugyanis kb. 800 éve volt utoljára olyan évünk, amikor októberben 5 hétfő, 5 szombat, és 5 vasárnap lenne.

Hmm, hirtelen nagyjából ennyi.

Még nem tudom, dolgozom-e pénteken, lehet hogy nem. Akkor megtartanánk a tisztító szertartást este kilenckor, az csa 20 perc. De ez is létszükséglet... :)

Most már tényleg ennyi.
Seth

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 07:29 
FórumDémon

Lunci írta:
Seth! Azt az apróságot, ami nagyon kedves nekünk, nem kapjuk vissza? :fejetv: Gondolom, nem :roll: :(

Előfordulhat, majd meglátod mire kell. Roncsolódni nem fog, maximum ha leejtem... de ez nem fog megtörténni. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 07:49 
Könyvtáros

:o :o :o

Hát drágáim, csak pár napig nem voltam, ti meg máris ilyen végzetes lépésre szántátok el magatokat!!! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 08:40 
Westernlovas

Misi írta:
minya54 írta:
Lunci írta:
Az biztos lesz, ne idétlenkedj már :lol: Most komolyan, esküt kell írni? Én nem fogadok meg semmit neked :lol:
Jó lesz, ha csak egyszerűen elmondom, mennyire szeretem?
Apróságot kell hozni, amihez nagyon kötődöm? Jaj, neee! AZT nem akarom! Johnny? :roll: :?

váháháháhá,ez jól kezdődik váháháháhá
Lunci :nepszeru: :nepszeru: :nepszeru: ha apró,akkor hogy jött össze a bébi mi :?: Johnny és ezt szó nélkül hagyod :?: :lol: :lol: :lol:

Minya hát lőtte!

Misi, te! :D Hogy a SIM-Johnny hogy hozta össze az ikreket, csak Juszufka tudja, de azért mégiscsak összehozta valahogy. Szó nélkül pedig azért hagyom a dolgot, mert tudom, mire gondol Lunci. És garantálom, hogy nem arra, amire ti, mert azzal már megismerkedett, és nem mondana róla ilyesmit. :lol:

malacka írta:
juszufka54 írta:
Hát valami kis apróságot kell majd be áldozniuk amihez ragaszkodnak és a téma a Johnny....

És lőn világosság!!!! :wall: :lol: :lol: :lol: Juszufka, köszönöm!!! :pray: :pray: :pray: :lol: Mindent értek! :lol: :lol: :lol: Persze, hogy is érthettem volna segítség nélkül....Johnny esetében ez a jelző, hogy apróság, bennem fel sem merült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm, Malacka! :oops: :roll: :lol:
Makuta seriff, nem röhög! Együtt érez! :krokodil:

Lunci írta:

Napsugaram, tudom, tőlem kaptad. De most megkapsz helyette engem. Nem jó csere? :roll:

Seth, ne veszekedj már, lesz apróság! :D De most mit csináljak, ha nem ragaszkodtam soha életemben semmiféle tárgyhoz? :fejetv: Most először ragaszkodok egy gyűrűhöz, aminek a párja Luncin van, bár azt is simán beáldoznám. Igaz, kizárólag Lunciért. Azt hiszem, nekem a nyerget kellene beáldoznom, mert az jelképezi a szabadságomat, vándor lelkemet, Dózert, cowboy mivoltomat, és egyáltalán… a fél életem nyeregben töltöttem. (Igen, minden értelemben. Wáháhá!) :lol: :lol: :lol: De a nyereg túl nagy valószínűleg, így az a nyaklánc lesz az, amit életem első elejtett grizzlyjének fogaiból készített nekem fogadott indián apám, Bátor Szarvas. Ezzel nyertem el a „férfi” rangot a törzsben. Remélem, megfelel, trófeaként őrzöm, fontos esemény emlékére. :pray:
Miiiiiii!? Nem lehet szőr? :shock: Oké, szakállam, bajszom nincs, de… hát ez… a lábamat is? És mindenhol? :shock: Na neeeee…. Kész vagyok. :wall: Sejtettem, hogy nem lesz egy díszmenet a házasság, de hogy ennyire! :shock: Kopaszra is kell nyiratkoznom? :roll:
Na jó, erre is hajlandó vagyok, mit meg nem tesz a cowboy egy csaposlányért, meg a whiskyraktárért! :D De Seth, egyet szögezzünk le! Szoknyát nem húzok! :angry: Azt nem. :angry: Van csodás frakkom, most vettem, kifejezetten esküvői célokra. Új nyakkendő, zokni, minden. Félmeztelenül, szoknyában nem flangálok, nem és nem! :angry: Áldozok grizzlyfogat, megborotválkozok, esküszök is olyat, hogy a tíz ujját megnyalja mind a nyolcvansok isten, és tűzbe is megyek, nem csak nyúlok, ha kell, de szoknyát nem! :angry: Ez eszedbe se jusson! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 55  Következő

Időzóna: UTC