Misi írta:
minya54 írta:
Minya hát lőtte!
Misi, te!

Hogy a SIM-Johnny hogy hozta össze az ikreket, csak Juszufka tudja, de azért mégiscsak összehozta valahogy. Szó nélkül pedig azért hagyom a dolgot, mert tudom, mire gondol Lunci. És garantálom, hogy nem arra, amire ti, mert azzal már megismerkedett, és nem mondana róla ilyesmit.
malacka írta:
Köszönöm, Malacka!
Makuta seriff, nem röhög! Együtt érez!
Lunci írta:
Seth! Azt az apróságot, ami nagyon kedves nekünk, nem kapjuk vissza?

Gondolom, nem

Napsugaram, tudom, tőlem kaptad. De most megkapsz helyette engem. Nem jó csere?
Seth, ne veszekedj már, lesz apróság!

De most mit csináljak, ha nem ragaszkodtam soha életemben semmiféle tárgyhoz?

Most először ragaszkodok egy gyűrűhöz, aminek a párja Luncin van, bár azt is simán beáldoznám. Igaz, kizárólag Lunciért. Azt hiszem, nekem a nyerget kellene beáldoznom, mert az jelképezi a szabadságomat, vándor lelkemet, Dózert, cowboy mivoltomat, és egyáltalán… a fél életem nyeregben töltöttem. (Igen, minden értelemben. Wáháhá!)

De a nyereg túl nagy valószínűleg, így az a nyaklánc lesz az, amit életem első elejtett grizzlyjének fogaiból készített nekem fogadott indián apám, Bátor Szarvas. Ezzel nyertem el a „férfi” rangot a törzsben. Remélem, megfelel, trófeaként őrzöm, fontos esemény emlékére.
Miiiiiii!? Nem lehet szőr?

Oké, szakállam, bajszom nincs, de… hát ez… a lábamat is? És mindenhol?

Na neeeee…. Kész vagyok.

Sejtettem, hogy nem lesz egy díszmenet a házasság, de hogy ennyire!

Kopaszra is kell nyiratkoznom?
Na jó, erre is hajlandó vagyok, mit meg nem tesz a cowboy egy csaposlányért, meg a whiskyraktárért!

De Seth, egyet szögezzünk le! Szoknyát nem húzok!

Azt nem.

Van csodás frakkom, most vettem, kifejezetten esküvői célokra. Új nyakkendő, zokni, minden. Félmeztelenül, szoknyában nem flangálok, nem és nem!

Áldozok grizzlyfogat, megborotválkozok, esküszök is olyat, hogy a tíz ujját megnyalja mind a nyolcvansok isten, és tűzbe is megyek, nem csak nyúlok, ha kell, de szoknyát nem!

Ez eszedbe se jusson!