Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:21

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 125 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 19:21 
Könyvtáros

Kép

Bemutatom nektek azt a szerencsés játékost, akit a napokban sikerült elszednem hat macskától. A macskák a kertben és a szomszéd kertjében játszottak szegénnyel, de már éppen evés után voltak, így csak sportot űztek vele. Strapabíró jószág volt, egyáltalán nem akarta feladni a meccset. Amikor az egyik macska a közelembe ért, szájában az egérrel, sikerült elterelni a figyelmét annyira, hogy letette. Egerünknek valószínűleg kihúzták a nyertes szelvényét, mert a sok macskás kalandot egyetlen karmolással úszta meg, a lábán. Semmi más sérülés nem volt rajta. Elvittem sétálni, és egy üres kertnél áttettem a kerítésen. Rögtön eltűnt a nagy fűben. Még mindig nagyon élénken és gyorsan mozgott, így valószínű, hogy a nagy ijedtségen kívül semmi baja nem lett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 19:29 
Főrémrímész

Viszont ha megnyugszik elmesélheti a többi egérnek, hogy hat macskát kikészített! :lol: :merleghinta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 19:37 
Könyvtáros

Igen, ha megúszta, és nem futott bele még aznap este egy másik járőrcsapatba, biztos nagyon nagy mellénnyel ért haza, hogy mekkora hős. Azóta már lehet, hogy valami nagy arc lett, akihez tanácsért fordulnak a többiek :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 19:38 
Főrémrímész

Messziről jött egér próféta lehet a más kertjében! :nepszeru:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 19:43 
Könyvtáros

:lol: :lol: :lol:

De még mekkora!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 19:50 
Bionicle harcos

Úgy látom, hogy sikerült egy igazi túlélőművésszel találkoznod, Barika. :shock: :shock: :shock:
Azért hat macskát túlélni egy karmolással... Nem lehet, hogy ez Chuck Norris egere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 19:55 
Könyvtáros

Vagy maga Chuck Norris, egérnek öltözve.

Egyébként nem karatézta le a macskákat, inkább a szabadulóművészetben jeleskedett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 20:00 
Bionicle harcos

Baranygazda írta:
Vagy maga Chuck Norris, egérnek öltözve.

Az azért nem. Akkor fordulatból pofán rúgta volna az összes macskát úgy, hogy a szélrózsa minden irányába elrepültek volna... Egy rúgással! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 05:43 
Papírhajlító

Barika hogy te milyen aranyos vagy .
Bevallom őszintén én biztos nem mentettem volna ki a macskák közül az egeret.
Nem vagyok egér barát. :oops:

De a leírásod nagyon tetszett . :virag:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 08:04 

Baranygazda írta:
Kép

Bemutatom nektek azt a szerencsés játékost, akit a napokban sikerült elszednem hat macskától. A macskák a kertben és a szomszéd kertjében játszottak szegénnyel, de már éppen evés után voltak, így csak sportot űztek vele. Strapabíró jószág volt, egyáltalán nem akarta feladni a meccset. Amikor az egyik macska a közelembe ért, szájában az egérrel, sikerült elterelni a figyelmét annyira, hogy letette. Egerünknek valószínűleg kihúzták a nyertes szelvényét, mert a sok macskás kalandot egyetlen karmolással úszta meg, a lábán. Semmi más sérülés nem volt rajta. Elvittem sétálni, és egy üres kertnél áttettem a kerítésen. Rögtön eltűnt a nagy fűben. Még mindig nagyon élénken és gyorsan mozgott, így valószínű, hogy a nagy ijedtségen kívül semmi baja nem lett.

hűűűű barika :shock: :D :hug: :hug: :hug: de édes :hug: :hug: de hogy így engedte megfogni magát,nem hiszem hogy sima mezei egér lenne.én már próbáltam befogni egyszer 1-t,de heves ellenállásba ütköztem :roll: :? a kép alapján inkább cickánynak nézem a hosszú orrocskája miatt.örülök,hogy nem lett semmi baja és a macsekok is szórakoztak gyengéden :D én nem voltam köztük ám :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 125 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő

Időzóna: UTC