Seth írta:
[--moderálva--] Kérlek Makuta, nem mindenki biológus. Attól még nem kell sértegetni. Ha valaki nem tud valamit, akkor azt egyből ilyen fogadtatásban kell részesíteni? Értem én hogy ez téged dühít, de ezek az emberek itt erről nem tehetnek! Seth
Nem, nem kell. Viszont amitől felmegy az agyvizem, az az, ha a tudatlanság azzal párosul, hogy még beképzelten "bizony"oznak vagy "úgy van"oznak vagy bármi más... Tévedni lehet. De nem kell egoistát játszani, hogy az úgy van, mert találtam valamit, amiről azt se tudom, hogy valós-e. Épp ilyen az a baromság, amit egyik ismerősömtől hallottam, hogy a holló 300 évig él. Mert azt olvasta a neten és akkor az úgy van... És akkor hiába van szakkönyv, meg neten is ezer használható oldal, nem... A holló az 300 évig él... Ekkora hülyeséget...
Értem én, mit akartál mondani. Engem csak az bosszant, ha felületesen néz meg valaki valamit és még csak össze se hasonlítja mással, hogy biztos úgy van-e.
Velem is volt hasonló, de én ott utána is néztem és nem elfogadtam azt, ami nem úgy van. Amikor találtam egy hamis képet egy nem létező Bionicle készletről (Brutaka Verembeli formája) utánanéztem és kiderült, hogy ilyen készlet nincs. És az ellenőrzés nem került öt percbe... Csak kicsit figyelni kéne és reálisan kezelni dolgokat...
Seth!
Amúgy máskor meg igazán szólhatnál, ha nem tetszik a hozzászólásom, ahelyett, hogy átfirkálod. Képzeld el, hogy én is ki tudom törölni a nem odavaló részt...
juszufka54 írta:
Köszönöm Makuta.Bár szerintem te sem vagy Biológus.
És nem állt szándékomba vitázni veled.
Nem, nem vagyok. Én se ujjból ráztam ki, képzeld el. Hanem utánajártam. Ennyi a különbség. Nem kell biológusnak lenni, csak megnézni a pro-kontrát. És ha tudni akarod, attól még, hogy a hüllőket jól ismerem, emlős téren nem vagyok otthon. Csak megnéztem a neten, mi van a cickánnyal meg az egérrel. Plussz azt a tudást használtam fel, amit az általánosban hallottam a cickányról. Ez messze van a biológus léttől.
Lehet, hogy nyíltan nem, de kvázi a képembe dörgölted, hogy "az cickány".
juszufka54 írta:
Igen tök mindegy de ő cickány bizony!!!!
Ez mi, ha nem provokálás? Kvázi az az, amit te mondtál és véletlenül sem egér. Ez ezt takarja. Az is alátámasztja, hogy négy felkiáltójelet raktál illetve a "bizony" nyomatékosítás. Szóval nem tudom, hogy most csak mentegetőzöl vagy egyszerűen nem vagy tisztában azzal, milyen jelentést hordoz magában ez a mondat.