Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.16. 02:23

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 225  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: ÜDVÖZLET
HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:10 

itt is sziasztok :hug: :hug: :hug: :hug: én már túl vagyok 2 kávén és most frissen és üdén megyek majd takarítani :mrgreen: Képitt rohadt nagy szél van,ajtó még nyitva és már több falevél van bent,mint kint a kertben :lol: :lol: egy nagy cserifa van közvetlen a bejáratnál és úgy gondolta ad egy kis melót nehogy unatkozzak :angry: :angry: :angry: Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:13 
Papírhajlító

És milyen jól gondoltad.Mekkora a kéró?Sokat kell takaritani.Most milyen állatkád van?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:27 

juszufka54 írta:
És milyen jól gondoltad.Mekkora a kéró?Sokat kell takaritani.Most milyen állatkád van?

most már csak Haver az én drága hű kutyám :hug: :hug: :hug: :hug: a kéró piciny,de jó elrendezésű,csak a cuccunk sok.apró cseprő dolgok vannak már csak aminek tuti hely kellene,de alig van már polcanyagom így eléggé nagy szarban vagyok.kissé olyan,mintha nyaralnánk,szomszédok egy héten legalább 2 x grilleznek,a tulaj is.én nem igazán élvezem,mert olyan mintha utánoznánk őket.de ha már elkezdődött,akkor már nem érdekel és nagyokat zabálok :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:29 
Papírhajlító

minya54 írta:
juszufka54 írta:

most már csak Haver az én drága hű kutyám :hug: :hug: :hug: :hug: a kéró piciny,de jó elrendezésű,csak a cuccunk sok.apró cseprő dolgok vannak már csak aminek tuti hely kellene,de alig van már polcanyagom így eléggé nagy szarban vagyok.kissé olyan,mintha nyaralnánk,szomszédok egy héten legalább 2 x grilleznek,a tulaj is.én nem igazán élvezem,mert olyan mintha utánoznánk őket.de ha már elkezdődött,akkor már nem érdekel és nagyokat zabálok :mrgreen:

Ti is mentek a grill partikra???
Az jó legalább nem vagy be zárkozva.De csak kicsit zabálj tudod a sugged miatt. :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:35 

juszufka54 írta:
minya54 írta:
juszufka54 írta:

Ti is mentek a grill partikra???
Az jó legalább nem vagy be zárkozva.De csak kicsit zabálj tudod a sugged miatt. :lol: :lol:

dehogy megyünk,mi csináljuk mikor Petráék urizálni akarnak :lol: :lol: hétvégén is csináltunk minden félét,bár nekem a csirkecomb nem jött be. múlthéten meg birka paprikás volt bográcsban.
ja a ssuggém arra figyelek se kisebb se nagyobb ne legyen :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:37 
Papírhajlító

Ja értem most már hogy pestiek lettetek urizáltok is. :lol: :lol: :lol:
A Ricsinek jól megy a suli.Megszokta már az utazást?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:45 

juszufka54 írta:
Ja értem most már hogy pestiek lettetek urizáltok is. :lol: :lol: :lol:
A Ricsinek jól megy a suli.Megszokta már az utazást?

jobban feltalálja magát mint én :lol: :lol: hiába éltem sok évig pesten is,nem ismerem már magam ki.többször inkább gyalog megy a suliba,neki 10-15 perc gyaloglás meg sem kottyan.van mikor az apjához suli után elmegy a melóba,oda már busszal.nincs gond így hála,sőt nagyon élvezi ezt a sulit.amúgy mit értesz urizálás alatt teeeeeee :fejetv: :?: gáz spórolásról nem hallottál még :?: :lol: :lol: :lol: :lol: de egy esti szalonna sütésnél nem ér fel semmilyen csirkecomb nekem.bár amúgy sem vagyok oda érte :lol: :lol: :lol: na egy kis fűszeres tengeri halat azt szívesen kipróbálnám már,de azt hiszem erről idén már lemondhatok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 08:51 
Papírhajlító

Az milyen a tengeri hal?? Én csak a szálka nélküli hal filét szeretem.Na mi is a neve :fejetv: :fejetv: Ej nem jut eszembe.:(
Itt is szoktak hétvégeken bulizni bográcsozni,de mi nem .Évim állandóan dolgozik a pékségben nincs szbi, ha nem megy ki rakja a főnők.Nincs helyetesítö személyzet már két éve folyamatosan melózik .Csak a heti két nap vagy a másik héten az egy nap ennyi a pihenője.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 09:00 

hát le a kalappal a lányod előtt,hogy így bírja :hug: :hug: :hug: nem tonhalra gondoltál :?: van amúgy már afrikai harcsafilé és vietnámi is,de azokat alaposan fűszerezni kell,különben semmi íze.a hekket jobban szeretem és a tonhalat.hekk grillezve finom,egyszer már ettem.na nem itt,hanem nővéreméknél.ma érkeznek haza a lányuktól,megnem mondom most hol élnek már,basszus az agyam teljes zéró,pedig tudom hol él :lol: :lol: nem Finn,de közel van hozzá,na mindegy,ha eszembe jut felvisítok :wall: :wall: :wall: ott már hüvi rendesen az idő.a gyerekek már perfekt beszélik a nyelvet,már keverik a magyarral.bassus de idegesít,hogy nem jut eszembe az ország,pedig ismert..itt van a nyelvem hegyén...na mindegy,na jó nem mindegy ,ezen fogok agyalni :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.07. 14:03 

azta beszéltek itt a finom halakról, nemrég ettem erre megint összegyűlt a nyál a sz-ámban :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 225  Következő

Időzóna: UTC