Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:20

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 125 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.04.14. 16:56 

:shock: :o :? jaj,ne máááááá...én voltam a hülye,mert összekevertem őket,de nekem mindkettő aranyos és tényleg mindegy milyen,fő hogy él.főleg ti ketten Seth és Makutám ne vitázzatok,jaj ne mááááá...félreértések mindig lesznek,hisz emberek vagyunk.először én is ezt hittem,de mikor egymás alá tettem a képeket a lábai is másmilyenek.nincs probléma.valóban hosszabb az orra a szokásosnál.a színével én és juszufka sem foglalkoztunk.én nem néztem utána,sem időm sem energiám ilyenre mostanában,hisz itt a lényeg arról szólt életben maradt.ez legyen a mottó,Makutám a ti barátságotok Seth-el többet ér minden félreértésnél.ha majd felnőtt leszel számtalan ilyen helyzetbe fogsz kerülni,erre jó ha felkészülsz.juszufkának is lehet rossz napja,ő elnézést kért.....de így szeretjük egymást amilyenek vagyunk :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.14. 19:19 
Főrémrímész

Jó ház őrző!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 10:35 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Magas lóról könnyű osztani az észt...
Egyébként meg úgy csinálsz, mintha Te soha nem bántottál volna meg senkit se.
Amúgy képzeld el, tisztában vagyok a moderátori beleszerkesztés szabályaival. De úgy gondoltam, hogy itt nem azt a szabvány "moderátor-felhasználó meccset" játszuk, ergo itt nem azt csinálod, mint az Upjers portálokon. Tehát nem parancsolgatsz, mint moderátor, hanem megbeszélsz, mint barát. De látom neked csak az utasítgatás meg feltételes rendteremtés (magyarul: lekussolsz mindenkit) megy. Ha neked ez jó, akkor csináld...

Szeretném felhívni arra a figyelmedet, hogy most velem úgy beszélsz, mint egy paraszttal.

Ezt a hangnemet pedig nem tűröm. :evil:

És mégis, mi az, hogy magas lóról? Pont Te vagy az, aki épp nyeregben érzi magát, és leosztasz mindenkit, olyanokat, akik itt szeretnek Téged, köztük én is ott vagyok, képzeld!! A múltkor olyan jól elbeszélgettünk PÜ-ben, de vannak napjaid, hogy szinte puskaporos hordó vagy, mármár hozzád sem lehet szólni.

És igen, én is bántottam meg másokat, de eddig minden esetben bocsánatot kértem, igen ritka, hogy nem történt bocsánatért esedezés...

Attól még, hogy otthon feszt nem úgy mennek a dolgok, ahogyan egy normális családban kéne hogy menjen - de hangsúlyozom ezért NEM Te vagy a hibás - attól még nem kéne itt kiélni azt, amit otthon esetleg nem tehetsz. Menj el futni, biciklizni, bokszolni, karatézni, stb... Ezek mind nagyon jó tevékenységek a feszkó levezetésére. :)

Ja, és ide mindenki kikapcsolódni jön, nem pedig beszólásokat beszerezni. :roll:

És mostmár tőlem is bocsánatot kérhetsz (pü is elég). Vérig vagyok sértve Makuta! Nem ilyennek ismertelek meg! :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 11:08 
Bionicle harcos

Ezt most ide ne keverd bele... A családi körülményeknek ehhez SEMMI köze, lévén aznap nem is veszekedtem senkivel se. Mármint otthon, nem itt.

Egyébként ott se hagyom magam, nem szokam elhallgatni, csak azért, mert nem szabadna ezt meg azt kimondani. Amikor elönt a méreg, olyankor baromira nem törődök a lehet nem lehettel...

Helyesebb a kikapcsolódni jönne... Mert mostanában eléggé haldoklik a fórum. Mindegy, ez más téma, azt a dühöngőben kiveséztem. Ha érdekel a további, akkor azt ott kell elolvasnod.

Amúgy a dühöngőbe bocsánatot kértem már tőled is és Juszufkától is. A zárójeles mondatot keresd. :roll:

Csodálkozom ezen a két mondatodon:

Seth írta:
Vérig vagyok sértve Makuta! Nem ilyennek ismertelek meg! :angry:

Ugyanis írtad a puskaporos hasonlatot is. Beismerem, az igaz. Vannak olyan napjaim, amikor nagyon könnyen vitába bocsátkozom. És ha aznap éppen nem veszekedek, az azért van, mert nem szóltak hozzám úgy, amit provokálásnak veszek.
Hiába, amikor könnyen robbanok, olyankor nem lehet velem mit csinálni. Nem mindig tudom "lefogni" magam. :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 11:18 
Bionicle harcos

Misi írta:
Jó ház őrző!

Kép

Háháháháháháháááááááááááá... Ez jóóóó! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 125 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Időzóna: UTC