Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.05. 21:49

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 212  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Mesetopik
HozzászólásElküldve: 2012.02.22. 22:33 

Én is épp akartam mondani, hogy már alig látok, de úgy megörültem neked, hogy ideszáguldottam.

Akkor jó éjt, szép álmokat Minyacica! :bye: :hug:

(Marcsika, bocs, de itt futottunk össze az éjjel. Minya meg, mint tudod, ilyenkor fékezhetetlen! ;) :lol: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.22. 22:35 

minya54 írta:
malacka írta:
Na, persze!!!!!!!!!! :lol: Csak te gondoltál másra, mi csak szolidaritásból gondolkodtunk veled! :lol: Egyébként sem tudom a mai napig sem, hogy mi a frászt lehet a térdelésre asszociálni. :fejetv: :lol: :merleghinta:

váháháháhá malackaaaaaaaaaaaaaa,kinyúlok,szemem golyózik már váháháhá elvileg a delikvensnek ssuggi elé kellett térdelni az avatáshoz.....a többit már csak tudod teeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉS MEGMAGYARÁZZAAAAAAAAAAAAA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wall: :wall: :wall: :lol: :lol: :lol: Jaj, te, most úgy röhögtem, majdnem visszajött a sütiiiiiiiiiiii!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.22. 22:36 

malacka írta:
Azt hiszed, nem látlak? Már megint miben mesterkedsz? :lol:

Kép

:lol: :lol: :lol: a fenébe,mindig lebukom mostanában,hiába ez már a korral jár :lol: :lol: :lol:
na bekiabálok abba topikba és remélem elérek odáig,eléggé homályosan látok már :lol: :lol: puszillak malackám,jó éjt és pihizz :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.22. 22:37 

malacka írta:
minya54 írta:
malacka írta:
Na, persze!!!!!!!!!! :lol: Csak te gondoltál másra, mi csak szolidaritásból gondolkodtunk veled! :lol: Egyébként sem tudom a mai napig sem, hogy mi a frászt lehet a térdelésre asszociálni. :fejetv: :lol: :merleghinta:

váháháháhá malackaaaaaaaaaaaaaa,kinyúlok,szemem golyózik már váháháhá elvileg a delikvensnek ssuggi elé kellett térdelni az avatáshoz.....a többit már csak tudod teeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉS MEGMAGYARÁZZAAAAAAAAAAAAA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wall: :wall: :wall: :lol: :lol: :lol: Jaj, te, most úgy röhögtem, majdnem visszajött a sütiiiiiiiiiiii!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.23. 07:53 
Mesemondó

Minyácska ,Malacka !!!!

Első gondolatom az volt ,tán itt járt Ssuggi :roll:

Aztán láttam ,a régi szép időkön nosztalgiáztatok :hug: :hug: :hug: :hug:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.23. 07:55 
Mesemondó

Kép

"""Biztos sokszor tapasztaltad már: egy jó beszélgetésnek, egy meghitt együttlétnek, egy szerelmes ölelésnek mintha zenéje lenne! Szinte hallani lehet. Nem füllel. Lélekkel. Ahol nincs harmónia, ott összevissza fecsegnek. Rumli van, zűrzavar. Ahogy egy zsebünkben felejtett mobiltelefon rögzíti néha; hallgasd meg, milyen hangzavarban élünk, ha nincs közöttünk szeretet. Mint egy majomházban: mindenki fújja, rikoltja, darálja a magáét.
De ha egy baráti beszélgetés! Hallgasd vissza! Az egymásra figyelő emberek csendjét, jókor megszólaló mondatait. A nevetéseket. A hang erejét. Amikor van miről beszélni - megtelik lélekkel a levegő."""

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.23. 14:51 

dmarcsi55 írta:
De ha egy baráti beszélgetés! Hallgasd vissza! Az egymásra figyelő emberek csendjét, jókor megszólaló mondatait. A nevetéseket.

Ez ismét nagyon szép gondolat volt Marcsika! :pray:

Igaz, tegnap éjjel kissé "átírtuk" Minyával azt a csendet, s a jókor megszólaló mondatokat sem sikerült mindig eltalálni!! :oops: :lol: Viszont nevetés az volt! :lol:
Idézet:
Ahol nincs harmónia, ott összevissza fecsegnek. Rumli van, zűrzavar.

Egyetlen eset a kivétel: A dilibrigád! :lol: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.23. 17:32 

ÜZENET GYERMEKEMNEK /ismeretlen szerző/

Ha eljön majd a nap, amikor már öregnek látsz, pedig még nem is leszek az, kérlek, légy hozzám türelmes és próbálj megérteni!

Ha leeszem a ruhámat, ha nem tudok rendesen felöltözni, légy türelmes kérlek! Jussanak eszedbe azok az idők, amikor én tanítottalak erre!

Ha beszélek Hozzád, és ezerszer elismétlem ugyanazt a dolgot, ne szakíts félbe, hallgass végig kérlek! Amikor kicsi voltál, ezerszer kellett elolvasnom ugyanazt a mesét, míg el nem aludtál.

Ha nem akarok megmosakodni, sem ne szégyeníts meg, sem ne feddj meg érte! Jusson eszedbe az a millió ötlet, amit gyermekkorodban kitaláltam, hogy rá tudjalak venni a mosdásra.

Ha látod, hogy milyen tudatlan vagyok a technikai újdonságokkal kapcsolatban, adj elég időt, és ne nézz rám gúnyos mosollyal! Megtanítottalak sok mindenre: hogyan egyél jókat, öltözködj szépen, hogy hogyan nézz szembe az élettel.

Ha néha nem emlékszem dolgokra vagy elvesztem beszélgetésünk fonalát, adj gondolkodási időt, hogy eszembe jusson! És ha mégsem sikerül megtennem, ne légy ideges! És ami a legfontosabb, az nem a mondanivalóm, hanem az, hogy veled legyek, és figyelj rám.

Ha valaha nem akarok enni, ne erőltesd! Jól tudom, hogy mikor kell ennem és mikor nem. Ha gyenge lábaim nem engednek sétálni... . nyújtsd a kezed, ugyanúgy, ahogy azt én tettem, amikor te tanultál járni.

Próbáld meg megérteni, hogy a koromat nem megéltem, hanem túléltem. Egy nap majd megérted, hogy minden hibám ellenére, mindig a legjobbat akartam neked, és hogy az utat szerettem volna előkészíteni neked. Nem érezhetsz sem szomorúságot, sem dühöt vagy tehetetlenséget, ha a közeledben vagyok. Mellettem kell lenned, próbálj meg megérteni, és segíts nekem, ahogy azt én tettem, amikor megszülettél. Segíts járnom. Segíts befejezni az utam szeretettel és türelemmel.
Megfizetlek majd egy mosollyal és azzal a mérhetetlen nagy szeretettel, amellyel mindig szerettelek!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.24. 17:17 
Mesemondó

Idézet:
Próbáld meg megérteni, hogy a koromat nem megéltem, hanem túléltem. Egy nap majd megérted, hogy minden hibám ellenére, mindig a legjobbat akartam neked, és hogy az utat szerettem volna előkészíteni neked. Nem érezhetsz sem szomorúságot, sem dühöt vagy tehetetlenséget, ha a közeledben vagyok. Mellettem kell lenned, próbálj meg megérteni, és segíts nekem, ahogy azt én tettem, amikor megszülettél. Segíts járnom. Segíts befejezni az utam szeretettel és türelemmel.
Megfizetlek majd egy mosollyal és azzal a mérhetetlen nagy szeretettel, amellyel mindig szerettelek!

Malackám!

Köszönöm!

Gyönyörű és igaz :hug: :hug:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.24. 17:22 
Mesemondó

Kép

Nézd a teknős hatalmas hátát,
Azon hordja az ember világát.
Gondolatai lassúak,derűsek,
Elméjében hordoz bennünket.
Hátán köttetik minden esküvés,
Tudja az igazat,ha nem is segít.
Szereti a földet meg a tengereket,
Meg a hozzám hasonló gyerekeket.

(Stephen King-Puszta földek )

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 212  Következő

Időzóna: UTC