Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.26. 02:24

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 55  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:11 

Mi mindenre gondolsz te Seth! :suprize:
Azt meg, honnan tudod, hogy sugdolózni fogunk? :lol: Na jó, biztosan fogunk, majd rögzítjük :D
A fogadalommal kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit...kell benne olyannak is lennie, hogy fogadom ezt, fogadom azt...?
Vagy elég, csak egy szép beszéd, amelyben elmondjuk, hogy mit jelent számunkra a másik? Jobb szeretném az utóbbit :roll:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:13 

Seth írta:
Ja meg még annyi, hogy "odaföntről" 63 egyiptomi isten jelezte, hogy tud jönni, őket fogom majd megszólítani egyesével, ez lesz a leghosszadalmasabb az egészben. :fejetv: :mrgreen:

:suprize: :suprize: :suprize:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:18 
FórumDémon

Lunci írta:
Vagy elég, csak egy szép beszéd, amelyben elmondjuk, hogy mit jelent számunkra a másik? Jobb szeretném az utóbbit :roll:

Szabad kezet kaptok mind formai, mind tartalmi dolgokban. :) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:24 

Seth írta:
Lunci írta:

Szabad kezet kaptok mind formai, mind tartalmi dolgokban. :) ;)

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
KÖSZÖNÖM!!! :pray: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:25 
FórumDémon

Meghívó frissítve, topikcím meg mindjárt... :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:36 
Westernlovas

dmarcsi55 írta:
Johnny!
Gratulálok,hogy ekkora tettre elszántad magad :hug: :hug: :hug:
Nagyon kiváncsi vagyok én is Seth esketési szertartására .
Igyekszem időben itt lenni :P

Mesemondó! :hug: Köszönöm! :oops: :D :hug: Bevallom, nem volt egyszerű eljutni idáig. Viharos volt az elmúlt két hónap az életemben. :D Hol beborult, hol kiderült az ég. Most már remélem, sütni fog a nap...

Szia, Lunci, Napsugaram! :hug:

Seth, a csúszásról az értesítést vettem! Szóval plusz három és fél óra boldog legényélet? Nem rossz... :lol: Aztán hogy meg mi van? :o Az ifjak, akik sugdolóznak, azok majd mi lennénk Luncival? Már miért sugdolóznánk? :o És te komolyan gondolod, hogy pl. Minya csöndben lesz? :lol: Ennyi időn keresztül csöndben lenni kész halál, és nem csak neki. :lol: De igazad van, szertartás alatt nincs belebeszélés, főleg, ha ilyen sok isten el is jön. :o Te Seth! Mit esznek a barátaid? Gondolom, nekik nem lesz jó a steak...
Akkor később jövök, hozom a gyűrűket, a nyakláncom, kaját a ranchról, begyakorlok valami beszédet, vagy fogadalmat, sugdolózok... ja, és tarkopasz leszek, meg nem szőrös. Van még valami, amit elfelejtettem? :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:40 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Seth, a csúszásról az értesítést vettem! Szóval plusz három és fél óra boldog legényélet? Nem rossz... :lol: Aztán hogy meg mi van? :o Az ifjak, akik sugdolóznak, azok majd mi lennénk Luncival? Már miért sugdolóznánk? :o És te komolyan gondolod, hogy pl. Minya csöndben lesz? :lol: Ennyi időn keresztül csöndben lenni kész halál, és nem csak neki. :lol: De igazad van, szertartás alatt nincs belebeszélés, főleg, ha ilyen sok isten el is jön. :o Te Seth! Mit esznek a barátaid? Gondolom, nekik nem lesz jó a steak...

Minya? Felőlem a másik topikban akár kiabálhat is... :D

A barátaim mit esznek? Kérlekszépen bármit, de nem maradnak a bulira. Ezt biztosra állíthatom, mindegyiknek megvan a maga fontos dolga, örüljünk, hogy belefértünk a rendkívül szoros napirendjükbe. :fejetv:

Johnny Dess írta:
Akkor később jövök, hozom a gyűrűket, a nyakláncom, kaját a ranchról, begyakorlok valami beszédet, vagy fogadalmat, sugdolózok... ja, és tarkopasz leszek, meg nem szőrös. Van még valami, amit elfelejtettem? :roll:

Nem hiszem, hogy bármit is elfelejtettél volna. :)

Ja, a kaját azt hozhatod a bulira, az hadd ne legyen az én reszortom, halálra dolgoztam magam így is ezen a héten... :fejetv: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:42 

Áldozni, milyen étket kell hozni?

Mi ezért, hidd el, nagyon hálásak vagyunk :hug: :hug: :hug: Amiért halálra dolgozod magad. Idáig is szerettünk, de ezután, még jobban! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:45 
FórumDémon

Lunci írta:

Tudtam hogy valamit elfelejtettem.... Kép

Hát a klasszikus áldozat az ökör szokott lenni, de beiktatjuk a vacsorához... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 19:47 

Seth írta:
Lunci írta:

Tudtam hogy valamit elfelejtettem.... Kép

Hát a klasszikus áldozat az ökör szokott lenni, de beiktatjuk a vacsorához... :fejetv:

Miiiiiii?????????? Élve??? Na, neeeee!!! Johnny! Te hozod!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 55  Következő

Időzóna: UTC