Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.25. 02:57

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 91  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: SZERÁJ AZ "EZEREGYÉJSZAKÁHOZ"
HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:11 
Bionicle harcos

ssuggame írta:
Makuta dobtam egy szelet dinnyát Rexnek , megszagolta, de furán néz rám. Ha odamegyek hogy visszavegyem akkor épségben maradok ugye? :debil: :debil:

Épségben maradsz. Persze, hogy furán néz, végtére is ragadozó vagy mi a fene, a dinnye neki körübelül olyan, mint neked a fakéreg. Gondolom nem szeretsz fakérget enni (nem a fahéjra gondolok :debil: :lol: ).

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:13 

ssuggame írta:
wáháhháááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: súg a ssugge aszongya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként tényleg úgy néznek ki :lol: :lol:
jó a redőnytok a kocsmába, de itt szeráj van :merleghinta: :debil: :debil:

váhhh tényleg :lol: :lol: :lol: na de én nem alszom ám itt,ki tudja mik történnek még evvel a párnával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jó súgást váháháháhá....kész vagyok bruháháháháhá
elképzeltem jaj nekem...váháháháh tényleg jobb ha olajra lépek,mert felverem az egész családot :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:14 
Bionicle harcos

minya54 írta:
Jafar ezekről a párnákról az átverős párna jut eszembe váháháháhá ráül ssugi aztán súg a ssugge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És még én vagyok a lökött! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:17 

Jól van, nem harapós harcos, tisztába jöttünk a nyelvi nehézségekkel! :D

Minyalány, veled is tisztába szeretnék jönni. Nyelvileg. :lol: De az én kis szobám erre nem alkalmas, tanteremnek valamelyik vendégszobát vesszük majd igénybe, rendben? :lol:
Nem utasítasz talán vissza? :roll:

Malacka, jó éjt! Nyugodalmas lesz az álmod... mint mondtam, magam fogom ellenőrizni. :D

Ssuggi, azok a párnák nem csak úgy néznek ki, hanem nagyjából akkorák is, vagy valamivel kisebbek. :lol: Szóval ne mocorogj majd sokat, mert ha mind más hangon súg, akkor itt súga... izé, fúga lesz játszva. :lol: Redőnytokkal nem szolgálhatok. :roll: Vagy majd a dzsinnek...
Közben eszembe jutott, hogy ha babot ettek, mi lesz még itt a súgáson kívül... Dobpergés? :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj, nem tudom abbahagyni..... :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:23 

Makuta Teridax írta:
Épségben maradsz. Persze, hogy furán néz, végtére is ragadozó vagy mi a fene, a dinnye neki körübelül olyan, mint neked a fakéreg. Gondolom nem szeretsz fakérget enni (nem a fahéjra gondolok :debil: :lol: ).
:lol: :lol:
valóban nem szeretek :lol: :lol: bár még nem próbáltam lehet nem is olyan rossz :debil: :debil:
minya54 írta:
váhhh tényleg :lol: :lol: :lol: na de én nem alszom ám itt,ki tudja mik történnek még evvel a párnával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jó súgást váháháháhá....kész vagyok bruháháháháhá
elképzeltem jaj nekem...váháháháh tényleg jobb ha olajra lépek,mert felverem az egész családot :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: én is elképzeltem :lol: :lol: :lol: :lol:
Jafar fúga mi? :lol: :lol: :lol: :lol: teljesen kész vagyok, ez rohadt vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :debil: :debil: :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:28 

el is búcsúzom mára :nepszeru: :nepszeru: :nepszeru: :hug: :hug: :hug: :hug: láttam kaját kitéve,de sajna nem oldalas,úgyhogy ssugi ez a tied :lol: :lol: :lol:
Kép
még egy gyors ivászat csak úgy lazán :ivaszat: :ivaszat:
Kép
aztán egy cigi szünet és.....
Kép
körbe nézek merre is van az ágyam :shock: :fejetv:
Kép
és már csukódik is a szemem :lol: :lol: :lol: na jó a nyelvem kissé lóg,de ez a szexepilem :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:30 

ssuggame írta:
Makuta Teridax írta:
:lol: :lol:
valóban nem szeretek :lol: :lol: bár még nem próbáltam lehet nem is olyan rossz :debil: :debil:
minya54 írta:
:lol: :lol: :lol: :lol: én is elképzeltem :lol: :lol: :lol: :lol:
Jafar fúga mi? :lol: :lol: :lol: :lol: teljesen kész vagyok, ez rohadt vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :debil: :debil: :debil:

én már hallom is váháháháháhá,Jafar bruháháháháhá sok párnád van még :lol: :lol: :lol: :lol:
váháháh az "illat"mely fogva tart :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: segítség váháháháháhá

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:31 

WÁHÁHÁHÁáááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teljesn kész vagy minya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:32 

Jó éjt, Minya! Holnapra lesz oldalas megint! Deeeee.... ezért ám jár majd nekem valami! :lol:

Ezek a képek.... wáháhááááá! A szexpepiled ellenállhatatlan hatást gyakorol rám!
Ugye, te sem állsz ellent? :oops: :lol: :lol:

Hé! Itt tényleg minden illatos, keleti varázs.... nem az az illat, teeee! Azt szagnak mondják.
Dzsinn-sugg-súgás... Ki fordítja le? Vagy inkább nem kéne... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 21:34 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jafar hagyd abba mert kihányom a bruschettááááááááááááááát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 91  Következő

Időzóna: UTC