A szomorú dolgok után jöjjön valami, amin én személy szerint akkorát röhögtem, hogy életemben először kajakra megfájdult a rekeszizmom... Aaaa... Még mindig fáj...
Akkor jöjjön:
"Az új kisállat tartási törvény szerint, minden madárpóknak, ami egyedül tengeti szürke hétköznapjait be kell tenni játékokat! Ugyanúgy mint pl a madaraknak kell nekik valami kis mászókötél, kis bábok vagy egyéb kis játékok

Kérdés:
- ezt a törvényt egy teljesen normális ember hozhatta létre?
- a ti pókjaitok is gyakran unatkoznak?
- ki, milyen játékot fog berakni ezek után a pókjainak?

"
(forrás: Arachnida fórum)Ház ez nálam kiverte a biztosítékot... A pókok nem játszanak és magányosan szeretnek élni. Nem hörcsögök, hogy futókerék kelljen nekik.
A válaszokból is kiemelném az aranyköpéseket:"Hmm akkor mostmár tudom miért szokott az sp. bluem (madárpók faj) felhívni telefonon hogy rakjam fel a psp-met töltőre....

"
"már csak az hiányzik hogy a genihez katapultot kelljen betenni hogy kidönthesse a terkó oldalát ha ki akar venni 1 kis húst a hűtőből,és mostantól a blondiknak is alap lessz 1 kis ajtó mint amin a tacskók futkoznak ki-be amcsiba....... édes istenem

"
"És a büntetésekről nem szól a fáma?
Kíváncsi lennék az ellenőrzésre, a "kisállattartási" ellenőrök majd az igazolványaikat feltartva behatolhatnak minden egyes lakásba felmérnmi, hogy a pókok unatkoznak-e, a halak gömb akváriumban vannak-e.
El tudom képzelni:
" Mulder a kisállattartási hivataltól. Van önnek madárpókja? És ha igen, van bent neki méretének megfelelő hinta illetve focilabda?"
"nincs"
"akkor le kell tartóztatnom, Scully, sorold fel a jogait!""

"
"baszki,idén még nem oltattam be a blondimat,remélem nem lesz ebböl probléma,még letartóztatnak :S és még chipes nyakörve sincs :S"
"Nekem tetszik ez a játék dolog....

szerintem bepróbálkozok az albómnál egy PS2-vel...ki tudja lehet 1x majd együtt játszahtunk

"
"Kérdeztem a pókjaimat, azt mondták nem unatkoznak. De hogy ne legyek törvénysértő, ezentúl hétvégi tandemezés (jó sok pedál kell majd), meg télen sál, sapka, oszt megyünk szánkózni."
Párbeszéd:
"- Én egy Barbiet rakok a nőstény genimhez. Először egy kinder tojást akartam, de az nem jó, mert könnyen lenyelheti az apró alkatrészeket.
- Ha elmúlt már három éves akkor játszhat vele!

"
"Én nem akarok törvényt sérteni, ezért most Gta-zok vagy Call of Duty-zok a smitimmel

!!!!!"
Ééééééééééééés valaki poénból meg is csinálta!
"Nos leon írásán kapva magam munkába léptem, hogy az állataim ne unatkozzanak. Néhány kép a délutáni foglalkozásból.
Amikor a kaja visszavág:

Dínó vadászok:

Egy távoli baráttal:

Need for Speed Carbon Own The City:

"
Válasz:
"Téged már nem büntetnek meg...
Nekem is be kell szereznem pár száz játékot."
"Ebből milyen őrület lesz...

"
Szerintem maga a törvény is megcélozza az évszázad poénját, de így szerintem simán belefér az évezred poénjába is!
(Megjegyzés: Egyébként közröhej a kisállatokra és veszélyes állatokra vonatkozó törvény. Gyakorlatilag legálisan nem is lehet őket így tartani, például röhejes, hogy egy szakállas agámának másfél méter hosszú terrárium kell, ami egy szavanna varánusznak is bőven kényelmes...

)