Makuta Teridax írta:
Viszont az nagyon meglepett amit észrevettem Raven szemein keresztül. Megváltozott a társaság, de nem kicsit. Sajnos nem jó értelemben. Teljesen udvariasan, tolakodás nélkül, sokkal higadtabban és bármiféle konfliktus nélkül mutatkoztam be. Mondhatni "bekéreszkedősen" jöttem,
Gyerekek! Drága barátaim! Állj! Állj!
Egy igen fontos dolgot elfelejtettetek, elfelejtünk!!!!!
"EZ EGY ZÁRTKÖRŰ FÓRUM, A MI KIS TITKOS HELYÜNK!" Ez nem egy akárki által megközelíthető hely tudtommal, mint a másik fórum volt! Seth azt mondta, hogy az Ő tudta nélkül senki nem jöhet ide! És ha ez így van, akkor értsétek már meg, hogy fura ha valaki bejelentkezik, regisztrál és mégsem tudja senki, hogy ki az a valaki! Itt van a kutya elásva! Mert amikor Jafar berobbant, akkor Seth kezet rázott vele, áldását adta megjelenésére. Ezzel eloszlatta a kételyeket, pedig nem tudtuk, hogy Erika lesz Jafar! Na most....Raven jött és senki nem tudta, ki Ő. Nem kellett volna felfedni a karaktert, csak valakinek kellett volna úgymond "beajánlani", például Tamásnak, vagy Erikának, hogy egy barátom jött, játszani szeretne velünk. Értitek? Nem Raven ellen voltunk, hanem a titokzatossága ellen. Mert ahogy Makuta mondja, jöhet ide bárki kívülről is, de ha véletlen téved erre, akkor nem így érkezik! Akkor valamit mond magáról! Dehogy esünk torkoknak! Tőlem jöhet ide még sok emberke, szerintem szívesen látjuk. De mivel ide csak valamelyikünk közbenjárásával érkezhet bárki, ezért volt fura a dolog.