Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 22:24

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 604 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 61  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dühöngő szoba
HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 21:53 

Makuta Teridax írta:
Viszont az nagyon meglepett amit észrevettem Raven szemein keresztül. Megváltozott a társaság, de nem kicsit. Sajnos nem jó értelemben. Teljesen udvariasan, tolakodás nélkül, sokkal higadtabban és bármiféle konfliktus nélkül mutatkoztam be. Mondhatni "bekéreszkedősen" jöttem,

Gyerekek! Drága barátaim! Állj! Állj!
Egy igen fontos dolgot elfelejtettetek, elfelejtünk!!!!!
"EZ EGY ZÁRTKÖRŰ FÓRUM, A MI KIS TITKOS HELYÜNK!" Ez nem egy akárki által megközelíthető hely tudtommal, mint a másik fórum volt! Seth azt mondta, hogy az Ő tudta nélkül senki nem jöhet ide! És ha ez így van, akkor értsétek már meg, hogy fura ha valaki bejelentkezik, regisztrál és mégsem tudja senki, hogy ki az a valaki! Itt van a kutya elásva! Mert amikor Jafar berobbant, akkor Seth kezet rázott vele, áldását adta megjelenésére. Ezzel eloszlatta a kételyeket, pedig nem tudtuk, hogy Erika lesz Jafar! Na most....Raven jött és senki nem tudta, ki Ő. Nem kellett volna felfedni a karaktert, csak valakinek kellett volna úgymond "beajánlani", például Tamásnak, vagy Erikának, hogy egy barátom jött, játszani szeretne velünk. Értitek? Nem Raven ellen voltunk, hanem a titokzatossága ellen. Mert ahogy Makuta mondja, jöhet ide bárki kívülről is, de ha véletlen téved erre, akkor nem így érkezik! Akkor valamit mond magáról! Dehogy esünk torkoknak! Tőlem jöhet ide még sok emberke, szerintem szívesen látjuk. De mivel ide csak valamelyikünk közbenjárásával érkezhet bárki, ezért volt fura a dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:03 

Seth, őt is üdvözölte rögtön, és még csak meg sem kérdezte, ki az. Ebből, már lehetett gondolni, hogy nem betolakodó, szerintem.

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:09 

Félreértések sorozata....sajnálom én is...de nyugodjunk meg. Higgadjunk le, semmi baj nem történt. :( Gyorsan jött minden, összezavarodtunk. Előfordul....

Tanulhatunk hibáinkból, körültekintőbben járjunk el a későbbiekben, oké? Szeretlek benneteket....nem akarok senkit elveszíteni, bántani meg főleg nem. Rossz így lefeküdnöm...nem is tudok. :cry:

Mondjátok, hogy minden rendben van.... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:14 

Én nem zavarodtam össze.
Én is szeretlek :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:15 

:cry: :hug: :cry: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:17 

Vigyorogni kéretik! :lovagol: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:19 

Makuta most hogy feküdt le? :? :roll: Milyen bánattal a szívében? Ezen nem tudok vigyorogni....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:24 

Ezen én se. :wall: De attól, neki nem lesz jobb, ha most emészted magad :( :hug:

És hidd el, hogy én nagyon sajnálom. Én nem készültem ki azon, hogy vajon, ki lehet.
Láttam, hogy Seth üdvözölte vigyorogva, nekem ez elég volt. Nem tudom, másnak mért nem? Mindegy, megtörtént a dolog, változtatni már nem lehet rajta. :( :( :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:25 

Még három dolog amit elfelejtettem írni. :oops: és akkor meglesz a tiszta lapom, mármint hogy kiadom minden gondolatom :roll:
dmarcsi55 írta:
Amit a legjobban bánok,hogy pont Makuta ,az akinek ez a mai nap leginkább fáj !

Én ,mindenesetre bocsánatot kérek tőle ,sajnálom ,hogy egy ilyen félreértés miatt szenvedett !!
Először is én is elnézést szeretnék kérni Makuta, hogy elrontottam a kedved, a legfontosabb hogy jól érezd magad te is, hiszen sok bajod van ebben biztos vagyok mostanság és rádfér a jókedv, örülök hogy Raven által felszabadultnak érezted magad és bocsánat hogy ezt elvettem tőled :oops: , remélem még visszajön. :roll: :hug:

A másik hogy szerintem ezen a fórumon nem az a fontos hogy "pörgés" legyen, ( de ez csak az én magánvéleményem, lehet rosszul gondolom :roll: ), hanem hogy egymás közelében tudjunk lenni, ellenni itt ahol jól érezzük magunkat egymás között és arról nem is beszélve hogy itt el lehet olyan emberkéket is érni, akik amúgy máshová nem mennek és a közelükben lehet lenni, ne felejtsük el sosem hogy miért/kiért is alakult ki ez a dolog kezdetben. :roll: Szóval itt a lényeg hogy együtt vagyunk, ezért szerintem sose kellene szomorúnak lenni amiatt hogy "miért nem jön már erre x vagy y", vagy hogy nem pörög annyira a fórum, az csak egy plusz jó dolog ha éppen sokan erre tudunk járni és együtt röhögünk és hülyülünk, de nem kell ennek mindig így lenni, szerintem a barátok között maga a csend is egy jó dolog. :) Én pölö már annak is tudok örülni ha sok idő után Misi egymondatos beírását látom, tudom hogy él, megvan,oké, biztos nincs most több ideje írni, de majd jön amikor tud. Ezt azért írom le mert itt megjegyezném hogy én is ha nem jövök ide, de esetleg másik fórumon látszom, nem azért van, mert lusta vagyok ide is átlépni, ilyesmi, mindennek oka van, de ott el lehet engem érni, de van mailcímem is, "ssuggame@" és gmail-es vagyok, de van több mailcímem is számotokra ha esetleg kell, de erre tudtok írni ha valami van. :) Szóval a lényeg, szeressük egymást annyira hogy ne legyen csipkelődés, számonkérés, szomorkodás, (persze ezek is mind a szeretethez tartoznak és most nem aggódás miatti szomorúságra gondolok pölö, hiszen az érthető) helyette inkább ölelgetés legyen :) :hug: Tudom hogy ha egyedül van épp az ember otthon, akkor hajlamos elmélyedni és kerülgetik rossz gondolatok, de próbáljunk jóhiszeműek lenni akkoris és ne érezze senki azt hogy felesleges vagy hogy nem kell. (Nekem sem könnyű ám most, párom már több hete nincs velem, mert "el van utazva" még mindig és nehezen élem meg :| , szóval most nekem se könnyű mielőtt valaki azt hinné mellettem mindig ott van valaki az ágyban éjjel vagy körülöttem nappal :roll: ) Marika neked is írom (Aranyhajú) mert tudom neked jobban ki kell hangsúlyozni hogy téged is mindenki szeret és figyelni fog mindenki jobban ha beköszönsz, nem lép át rajtad senki, nyugodtan gyere többször. :) :hug: Nekem pölö mindannyiótok kell és mindenki látványa örömmel tölt el. :)

A harmadik dolog amit meg szeretnék jegyezni hogy sose felejtsük el hogy hogyan jöttünk itt össze, hogyan alakult ez a fórum, miért és kinek a lelke miatt és hogy visszataláljon magához, szóval megjegyezném mert olvasgattam már korábban is hogy szerintem ne emlegessük a másik fórumot szerintem egy szóval se itt, hagyjuk hogy itt feledésbe merüljön. (bár most én is emlegettem de csak mert az érzéseim írtam le).Nem kell írni hogy a "másikon" most ki van, mi van, a "másikon" ez vagy az, szerintem ezzel sokat lehet ártani úgyis hogy nem is tudjuk , nem is érzékeljük, ez csak egy gondolat volt. Köszönöm hogy olvastatok, na most már tényleg nincs semmi bennem azt hiszem.
Közben látom, megint előztetek, mi ez itt Hungaroring vagy miszösz :lol: :debil: :debil: :hug:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ssuggame 2011.11.09. 22:43-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:43 

Ssuggi, Lunci, köszönöm. Jó éjszakát! :hug: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 604 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 61  Következő

Időzóna: UTC