Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.05. 08:44

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 225  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: ÜDVÖZLET
HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 06:07 
Mesemondó

Idézet:
Jó reggelt Mindenkinek! Puszihoz sorakozó. Fő próba! Amíg Seth megérkezik. Seth meg rögzíti az eredményt ha megjött

Jól látom Seth ma reggel puszit oszt :fejetv: :roll:

KÉP:SETH

Vagy csak fotóz és számol :fejetv: :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 06:52 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Napsugaram! A kíváncsiság nem mindig helyénvaló! ;) Elfenekelés lesz a vége, ha nagyon belejössz! :lol:

*Sátáni kacajtól lesz hangos a reggel még álmos és csendes fórum*

Kép
Ezt aztán számolgathatjátok... :)

Nagyon rákkendróll jóreggelit mindenkinek!! :pray: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 06:52 
FórumDémon

dmarcsi55 írta:
Idézet:
Jó reggelt Mindenkinek! Puszihoz sorakozó. Fő próba! Amíg Seth megérkezik. Seth meg rögzíti az eredményt ha megjött

Jól látom Seth ma reggel puszit oszt :fejetv: :roll:

KÉP:SETH

Vagy csak fotóz és számol :fejetv: :fejetv:

:hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 06:58 
FórumDémon

Azért meg kell hagyni Johnny, hogy az a tegnapi marathoni 46 perc 37 másodperc hosszúságú telefon se volt kutya. :)

És még egyszer jelzem, elvileg tilos lett volna, de bevettem a lesz*romtablettát. Amikor türelmet kértem, nem tudom hallottad-e amint éppen a külföldiekkel kiabáltam hogy utolsó cigi, aztán húzzanak a szobájukba. utána meg a folyosón kolléganő is telefonált, szóval...

De ne aggódj, nem lett belőle gáz. Kolléganőt leváltotta egyik kollégám, ő is telefonált, szóval ne rágd magad miatta. :pray: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:06 
Westernlovas

Seth írta:
Johnny Dess írta:
Napsugaram! A kíváncsiság nem mindig helyénvaló! ;) Elfenekelés lesz a vége, ha nagyon belejössz! :lol:

*Sátáni kacajtól lesz hangos a reggel még álmos és csendes fórum*

Kép
Ezt aztán számolgathatjátok... :)

Nagyon rákkendróll jóreggelit mindenkinek!! :pray: :hug:

Hej, kofágos! De jó kedved kerekedett! :lol: Estére jövök ám megnézni azokat a fotókat tüzetesen! :twisted: Amik a pusziosztásról készültek...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:10 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Hej, kofágos! De jó kedved kerekedett! :lol: Estére jövök ám megnézni azokat a fotókat tüzetesen! :twisted: Amik a pusziosztásról készültek...

Csak nem félsz valamitől?? :suprize:

Ugyan mi baj lehet egy ártatlan pusziból? ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:10 
Westernlovas

Seth írta:
Azért meg kell hagyni Johnny, hogy az a tegnapi marathoni 46 perc 37 másodperc hosszúságú telefon se volt kutya. :)

És még egyszer jelzem, elvileg tilos lett volna, de bevettem a lesz*romtablettát. Amikor türelmet kértem, nem tudom hallottad-e amint éppen a külföldiekkel kiabáltam hogy utolsó cigi, aztán húzzanak a szobájukba. utána meg a folyosón kolléganő is telefonált, szóval...

De ne aggódj, nem lett belőle gáz. Kolléganőt leváltotta egyik kollégám, ő is telefonált, szóval ne rágd magad miatta. :pray: :hug:

Manitoura! :shock: Ennyi ideig szennyeztük az étert? :lol: :lol: :lol: Hallottam az "utolsó cigi" felszólítást és egyéb háttérzöngéket, illetve.... miről is beszélsz? Nem hallottam én semmit. :lol: Mindenesetre megnyugtattál, hogy nem lett gáz.
Nyugi, hosszúfülű, egy-két nap, és én is szabadulok a mókuskerékből. És akkor a körmödre nézek... :lol: :lol: :lol: Holnap tervezek egy nagy dorbézolást a kocsmában. Vagy ha nem jön össze, holnapután.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnny Dess 2011.10.27. 07:15-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:15 
Westernlovas

Seth írta:
Csak nem félsz valamitől?? :suprize:
Ugyan mi baj lehet egy ártatlan pusziból? ;)

Ártatlanból semmi... :D De fene tudja, egy káoszistenre nem árt odafigyelni... :roll: :lol:

Nálam viszont hamarosan gáz lesz, ha nem lépek a kommandóból a tettek mezejére! :fejetv: Szólítottak... :(
Szép reggelt, szép napot mindenkinek addig is, míg meg nem jövök egy szekérderék whiskyvel. Egyenest Tennessee-ből. :lol:
Most hagylak garázdálkodni, kofágos! :D :bye:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:15 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Manitoura! :shock: Ennyi ideig szennyeztük az étert? :lol: :lol: :lol: Hallottam az "utolsó cigi felszólítást és egyéb háttérzöngéket, illetve.... miről is beszélsz? Nem hallottam én semmit. :lol: Mindenesetre megnyugtattál, hogy nem lett gáz.
Nyugi, hosszúfülű, egy-két nap, és én is szabadulok a mókuskerékből. És akkor a körmödre nézek... :lol: :lol: :lol: Holnap tervezek egy nagy dorbézolást a kocsmában. Vagy ha nem jön össze, holnapután.

Most majdnem megkérdeztem, hogy mivan a monitoroddal, de aztán rájöttem hogy nevekkel nem etikus viccelődni... :fejetv: Igen, annyi ideig beszéltünk, ahhoz képest hogy azt mondtam, öt perc lesz... :D

Kocsmában? Buli? Benne vagyok, mint lé a kanálban! Izé, vagy fordítva? :suprize: :fejetv: Mindegy, fáradt vagyok, hatkor keltem... (igaz ami igaz, erőltettem is, illetve 2-kor feküdtem le) :mrgreen: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:16 
Mesemondó

Johnny!
Seth!

Szép napot :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 225  Következő

Időzóna: UTC