Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.03. 08:33

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 225  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: ÜDVÖZLET
HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:17 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Ártatlanból semmi... :D De fene tudja, egy káoszistenre nem árt odafigyelni... :roll: :lol:

Johnny az istenért, te félsz tőlem? :suprize: Vagy attól, hogy valamit rosszul csinálok?? :fejetv: :mrgreen:

_NAGYON_ nem ismersz te még engem, és a puszijaimmal sincs szakmailag semmi probléma. :angry: :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:22 
Westernlovas

Seth! Nyugodtan viccelhetsz Manitou nevével, a Nagy Szellem ettől nem lesz kevésbé hatalmas. Én az ő híve vagyok, ismerem az erejét. :D
Hát akkor dőlj le a kofágodba, hogy holnap este megfelelő erőnlétben légy a durva ivászathoz, amúgy férfiasan. :ivaszat:
Éééén? Félni? Olyat te nem láthatsz tőlem, hosszúfülű! :lol: Csak figyelek, tudod. :D Az ördög, meg a káosz nem alszik... Na, majd megbeszéljük egy pohárka mellett. :)

Szia, Mesemondó! Jaj, tényleg mennem kell, és éppen most... pedig már megfogadtam, hogy reggel nem kommandózok, mert itt ragadok, és a helyi seriff megint lefogat. :(
Később visszanézek, de most muszáj.... Ölellek! :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 07:28 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Éééén? Félni? Olyat te nem láthatsz tőlem, hosszúfülű! :lol: Csak figyelek, tudod. :D Az ördög, meg a káosz nem alszik... Na, majd megbeszéljük egy pohárka mellett. :)

Lehet akármilyen indián logikád barátom, de az én eszemen nem tudsz túljárni. Tudod, rengetegen próbálták már, hadd ne ecseteljem mi lett a vége... Különben is, mivégre kérnél ilyet, ha nem félnél? Valakit féltesz... Valakitől... ;) Vigyázz, mert a fejedbe látok... 8-) mert mindenkinek a fejébe látok...

De egye fene, majd megbeszéljük egy Sétáló János mellett. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 08:40 
Westernlovas

Tudod, kofágos, az a gyümölcs, amelyért meg kell küzdeni, mindennél édesebb. És minél nemesebb az ellenfél, annál inkább így van. :lol:
Konklúzió: minden egyes baráti meccs, eredménytől függetlenül, nemesíti a lelket. :lol:
Uff, én beszéltem. :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 08:42 
Papírhajlító

Szia Johnny az indián mondja hogy uff
a másik meg azt hogy uffon a fene. :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 08:49 
Westernlovas

:lol: :lol: :lol:
Csillaglány, az ufók tudnak uffni? :lol:
Háááát.... most úgy vagyok, mint Barka. Nem hagynak békén... ügyfélfogadási időben zaklatnak az ügyfelek... ez tarthatatlan... :angry: :angry: :angry:
:bye:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 08:50 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Tudod, kofágos, az a gyümölcs, amelyért meg kell küzdeni, mindennél édesebb. És minél nemesebb az ellenfél, annál inkább így van. :lol:
Konklúzió: minden egyes baráti meccs, eredménytől függetlenül, nemesíti a lelket. :lol:
Uff, én beszéltem. :lol: :lol: :lol:

Valóban...

Én a múltkor pl. így alkudtam a piacon...
Eladó mutatta a portékáját... Nézem, böszmenagy szalagos magnó. Tízezer - mondta az eladó. Hát - mondtam neki szomorúan... - az barátok között is csak öt. Mi meg nem is vagyunk barátok... Kétezerbe elhoztam... :D

Ez egy nemes küzdelem volt. Esélye sem volt ellenem. Ahogy a szavaidból kiveszem, akkor te most párbajozni akarsz velem? :D :hehe:

juszufka54 írta:
Szia Johnny az indián mondja hogy uff
a másik meg azt hogy uffon a fene. :lol: :lol: :lol:

"Mostmá' uffon maga én ufftam eleget": :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 08:57 
Könyvtáros

Idézet:
Eladó mutatta a portékáját... Nézem, böszmenagy szalagos magnó. Tízezer - mondta az eladó. Hát - mondtam neki szomorúan... - az barátok között is csak öt. Mi meg nem is vagyunk barátok... Kétezerbe elhoztam...

Ez tetszik! Ügyes vagy! Milyen szalagos volt? Mármint márkailag?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 09:01 
FórumDémon

Baranygazda írta:
Idézet:
Eladó mutatta a portékáját... Nézem, böszmenagy szalagos magnó. Tízezer - mondta az eladó. Hát - mondtam neki szomorúan... - az barátok között is csak öt. Mi meg nem is vagyunk barátok... Kétezerbe elhoztam...

Ez tetszik! Ügyes vagy! Milyen szalagos volt? Mármint márkailag?

Ismerősnek vettem, egy régi Philips. :)

Persze, amire vadászok (AKAI GX 630DB) az sosincs... :wtf?: Pedig az a magnó gyönyörű, még hozzávaló szalagom is van... :)

Kép

Nem tudom, minek kell itthonra nekem amúgy az a nagy 19 kilós AKAI dög, mert az tényleg nagy, amikor bármelyik mp3 lejátszó keresztben lenyeli... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.27. 09:07 
Westernlovas

Seth írta:
Valóban...
Ahogy a szavaidból kiveszem, akkor te most párbajozni akarsz velem? :D :hehe:

Akar a prérikutya! :lol: Cowboy vagyok, nem ütődött. :lol: Csak rajtad tartom a szemem, és ha gyanús dolgokat látok, előkerül a pult alól a jégoldó... vagy ami kéznél van. :lol:

Szia, Barika! :hug: Bátor bárány vagy. A munkahelyi kommandózás néha életveszélyes. :roll:
Ma éppen rossz a csillagok állása ehhez.
Na, erőt veszek magamon, és visszalépek a munka mezejére. :( Addig is legyetek rosszak helyettem is!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 225  Következő

Időzóna: UTC