Makuta Teridax írta:
De lehet poénkodni, de ez már tényleg a könyökömön jön ki.
És akkor most még sértegetsz is.
Nem állt szándékomban, de azt hiszem, még mindig nem érted. Várj, elmagyarázom lentebb.
Makuta Teridax írta:
Nem a poénkodással van bajom, hanem a milyenségével. Tudod jól, hogy irritál, ha fikázzák a hobbimat és a hozzá tartozó meggyőződéseimet. És FOLYAMATOSAN ezt kicsinyíted le a bádogozásoddal/műanyagozásoddal. Én sem mondom, hogy groteszk hibridek az egyiptomi istenek meg azt se, hogy rothadó múmiák. Csak ha felhúzol. Ezzel szemben te lépten-nyomon lekicsinyíted/sérted ezzel a meggyőződéseimet és egyben engem is.
Én, Veled ellentétben, akármit is mondhatsz, vagyok olyan értelmes, hogy ne vegyem fel ezeket a piszkálódásokat. Csak tönkreteszik az embert. Tudod, régen fölvettem volna, de változnak az évek.
És igen, mondhatsz bármit, ha groteszk akkor groteszk, nem igazán izgat. Ez az én világom, és én látom azt a szépséget, ami miatt nem tudok haragudni erre a hozzászólásodra. és akkor még az ókori egyiptomi sárkányt (mert mint kiderült, volt ilyen is), még nem is láttad. Pedig ha őt Széth előtt ismerem meg, az ő karakterét vettem volna fel.
Makuta Teridax írta:
Ez nem vicces. De TE kikéred magadnak, mert az egyiptomi istenek iránt tisztelet így meg-úgy meg a többi. Ugyanakkor engem meg lépten nyomon úgy kezelsz ezzel a beszólással, mintha TE valami magasabbrendű lény lennél és a TE meggyőződésed aztán minden tiszteletet megérdemel. Ugyanakkor ilyet TE sosem mutattál az iránt amiben ÉN hiszek. Igen, egy ideje nekem ők az istenek, Makuta Teridaxxal az élen, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ezzel a "hülyéskedéssel" léptem nyomon belémgázolsz. Úgy érzem erre rohadtul nem adtam okot, hogy ennyire semmibe végy, arra meg végképp nem, hogy kritizálj engem meg az istenimet.
Bocs, de mutasd már meg azt hozzászólást, amiben én konkrétan kikértem azt, hogy itt (és bárhol máshol) tisztelni kell őket. Én ilyet - sehová nem írtam, még burkoltan sem.
És igen, van egyfajta felsőbbrendűségi érzésem, de ez a munkámból is adódik, illetve világ életemben egoista voltam, és az is maradok. Ez rossz kombináció, gondolom te is belátod.
Makuta Teridax írta:
Én is azt gondoltam, hogy a reakciókból meg a jelzésekből leszűröd amit kéne. Szóval ezt a "vagy olyan értelmest" legfeljebb én mondhattam volna.
Szóval azért gondolkodj el ezen, hogy TE minden tiszteletet elvársz, de a másinak SEMENNYIT sem nyújtasz...
Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt. Jó persze, voltak jelek, de úgy véltem, hogy az álarc mögött valóban te is olyan jól mulatsz, mint én. Nekem soha senkinek a megsértése nem áll szándékomban, és ezt már leírtam párszor, lehet hogy ebben a fórumban még nem. De ha valaki úgy érzi, elnézést kérek. Ha még mindig úgy érzi valaki, akkor még egyszer elnézést kérek, és ha ezután is, akkor jöjjon egy PÜ, megbeszéljük.
És azt meg én kérem ki magamnak, hogy másnak semmit sem nyújtottam.
Tudod, pl. itt van ez a fórum. És itt van malacka közöttünk. Életem eddigi legjobb tette volt. Szóval arról ne beszéljünk, hogy én mit tettem le az asztalra a 22 éve során. Mert ezt az oldalamat nem ismered, és ha nem ismered, akkor feltételezel. A feltételezés pedig a kudarc szülőanyja. Itt és most leszögezem, hogy fenti megállapításod sértő, de el tudom nézni, mert dühös indulatokra reagálva írtál ilyesmit.
Mondom, mesélhetnék az érdemeimről, de nem fogok, nem vagyok egy ömlengő típus, pedig az egó megvan hozzá. És akkor a melóban arról se beszéljünk, hány életet mentettem már meg, pedig szívem szerint hagytam volna meghalni őket...
Szóval konklúzió:
Értsd már meg, hogy nagyon bírom a búrádat, Makuta! Nincs Veled az égegyadta világon semmi gond, csak nagyon azonos a habitusunk, és ez konfliktusokat szül. Ne haragudj, ha megbántottalak, de ha előbb szólsz... Pl. PÜ-ben...