Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 22:22

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 499 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Szösszenetek - Újratöltve
HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 00:02 

Makuta Teridax írta:
Senki nem olvasta el az írásom? :fejetv:

Ebben tévedsz. :D De igen! Csak kommandóban nem ildomos bejelentkezve reagálni. :roll: :lol:
Érdeklődve figyelem itt a fiatalokat is, Ravent és Makutát... :D És bizony nem ártott megismerni a kezdeteket. Egyébként tényleg egyre jobban írsz. Elismerésem!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 05:27 
Főrémrímész

Makuta én valóban nem olvastam még el az írásod, sajnos az előzőt sem. Be pótolom hamarosan.

Ma megkeresem.Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.07. 19:20 
Bionicle harcos

malacka írta:
Most volt időm Makuta. :oops: Engem ámulatba ejtett. :o De tényleg! A történet is, és ahogy végre számomra is érthetően fogalmazva betekintést adtál! Egyre tisztább a történeted, kezd összeállni a kép, már jobban értem a lények szerepét, munkálkodását. És nem utolsó sorban nagyon szeretnivaló az, ahogy "látlak a szerepek mögött". Köszi az éjszakai klassz mesét! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Kép

Köszönöm a véleményt. :hug: :hug: :hug:
Igen, próbáltam picit "érthetőbben" összefoglalni Makuta múltját. Ha valami még mindig zavaros akkor szívesen válaszolok akár itt, akár a LEGOs topiban (mivel oda is tartozik valamennyire a Bionicle története ;) )
Nagyon jó a kép. Találó. :hug: :hug: :hug:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.07. 19:53 
FórumDémon

A srác csak bolyongott az éjszakában. Szikár, magas alakja, és a majdnem földet súroló, csuklyás bőrkabát nagyon illett a sötét utcaképbe, már szinte csak a kasza hiányzott a kezéből. Albínó fehér bőre néha kitekintett az utcára a csuklya alól. Hosszú, fehér ujjai vakítóan kandikáltak kifelé a kabát ujjából. Hatalmas tenyerével irdatlan pofonokat képes bárkinek adni. Mindkét kezén, egy-egy ujjon karmos gyűrű, illetve a jobb mutatóujján egy hagyományos ezüstgyűrű. A kabátja elöl ki van gombolva. Az övéről egy fém csat fénye csillan meg, ami a hatalmas kardot rejtő hüvelyt tartja. A markolat díszes, mívesen megmunkált ezüst, középen a markolatban egy nagy vörös rubint kő. Amikor a keze rákúszik, a karmos gyűrűvel együtt hajmeresztő látványt nyújtanak. Csuklyája alól kilógnak vörös tincsei, amik egyenesen lógnak lefelé. Az arca az utcai higanygőz-lámpa hideg fényében beesettnek látszik, közepes méretű, vörös szempárja vesébe látó érzést generál mindenkiben, aki csak látja. Az idegen lassan mozdul: határozottan, de lassan felemeli kezét, hogy megnézze, mennyi az idő. Az óra este nyolcat mutatott. Aztán a szemben lévő házra emeli a tekintetét. Messzibe révedően, de mégis közelre néz, mintha átlátna a falon, Szemeit aprón mozgatja, és nem is pislogott már vagy öt perce. Majd az előbbi lassúságnak mintha szárnya kélt volna, hatalmas futó léptekkel megindul a ház terasza felé. Felrohan a lépcsőn, ökle landol az ajtón, másik kezével előhúzza a kardot, majd az ajtóra szegezi. Kisvártatva nyílik az ajtó, és az alak megszólal:
- Érted jöttem, szerelmem - mondja, majd az ajtót kinyitó nő állkapcsára szegezi a kardot. Mozdulatlanul suhannak a másodpercek, a megszeppent lány arca mintha megfagyott volna a rémülettől. Aztán egy öblös ordítás szakítja át a törékeny csendet.
- Ennyi! - majd felkapcsolódnak a reflektorok.
A nőt, és a férfit ellepik a sminkesek, és a jelmezesek.
- Jók voltatok, ez jó befejezés lesz - hallani ismét az öblös hangot. - Köszönöm, mára ennyi, a stáb mehet vacsorázni!

© Seth 2011

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.07. 19:58 
Papírhajlító

WÁÁÁ ez mos nem tudom minek a része de ez nagyon tetszett:))))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.07. 20:02 
FórumDémon

Ez csak úgy jött. :D :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.08. 05:31 
Főrémrímész

Valóban lehetne egy jelenet. Képszerű a lírás. Tetszett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.08. 11:40 
Főrémrímész

REIKI

A gyógyítás egy alternatív változata.

Wikipédia.
A reiki (霊気 vagy レイキ, ejtsd: rejki) egy spirituális gyakorlat[1], melyet Mikao Usui japán szerzetes fejlesztett ki 1922-ben. A Kurama-hegyen történő három heti böjt és meditáció után, a reiki hagyomány szerint, Usui egyfajta "kimeríthetetlen forrású energia segítségével történő gyógyítás" képességében részesült.[2]

A gyakorlat egy részét, a reikis kézrátételt az Amerikai Egyesült Államokban a kiegészítő és alternatív orvoslások egyikének tekintik.[3] Ekkor a technika gyakorlója – meggyőződése szerint – "gyógyító energiát" közvetít a tenyéren keresztül a kezelésben részesülő számára.

A reikivel kezelők a gyógyulást a kí létezésével és jótékony hatásával hozzák kapcsolatba, mindazonáltal sem a kí, sem bármilyen, a kít irányító mechanizmus létezése nem bizonyított. Klinikai vizsgálatok sem támasztják alá a reiki hatékonyságát vagy felhasználásának javallható voltát egy betegséggel kapcsolatban sem.[4]

Rengeteg élményem volt vele kapcsolatban.

Kép Kép

Kép

Kép

Aki nem találkozott még vele annak ajánlom egy kaland regény elolvasását. Ön magában is jó regény.

James Redfield: A mennyei prófécia

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.08. 12:01 

:o Wáóóó!!! Ez nagyon szép elismerés Misi! Tök jó, hogy ilyen birtokában vagy...és most nem az oklevélre gondolok. Én hiszek az ilyen gyógyító erőkben elméletben. Gyakorlatban még nem volt szerencsém találkozni vele, bár a barátnőm hasonlókat tanul, és Ő már sokszor hatékony volt rajtam masszírozással, energia átadással, meditációs gyakorlatokkal. Tehát működik, ezt bizton állítom! :pray: :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.08. 14:34 
Főrémrímész

Köszönöm! Én tudom, hogy működik! Volt szerencsém megtapasztalni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 499 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Következő

Időzóna: UTC