Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 22:22

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 212  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Mesetopik
HozzászólásElküldve: 2012.05.07. 16:39 
Mesemondó

Köszönöm ,Misi :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.07. 16:43 
Mesemondó

Kép

ADY ENDRE SAJTÓIGAZOLVÁNYA

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.08. 06:54 
Mesemondó

Kép

""Egy mondás szerint onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak vagy te tetted. Aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed valami végérvényesen megváltozott. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemerkélő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.""

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.08. 07:05 
Mesemondó

Rani Manicka

malajziai származású angol író

Kép

""Ha váratlanul valami értékes kerül a kezedbe, szánalmas életed gyökeres fordulatot vesz. Nem a boldogságtól, hanem a rettegéstől. A rettegéstől, hogy elveszítheted.""

""Igen, lehet, hogy anya tényleg egy pók. Egész életében a semmiből szőtt mindent: ennivalót, csodás ruhákat, szeretetet, taníttatást és tetőt a fejünk felé. A pók lánya vagyok. Gyönyörűnek látom őt. Egész életemben azon igyekeztem, hogy boldoggá tegyem. Mert amikor boldog, az egész ház ujjong, a falak szélesen mosolyognak, a függönyök repesnek örömükben, a világoskék párnahuzatok nevetnek a kitárt ablakokon beáramló napfényben, és a lángnyelvek vidám táncot ropnak a tűzhelyen.""

""Emlékek? Igen, vannak emlékeim, drágák és távoliak, akár a pillangók. Megannyi varázslatos, apró, repkedő színfoszlány, amivel a kíváncsi kisfiú alakjába bújt idő játszik. Senki sem mer rászólni: - Ne nyúlj hozzájuk, különben lejön a por a szárnyukról, és többé nem tudnak repülni! (...) Anya a legnagyobb, legerősebb és legépebb szárnyú pillangó. Amikor kicsi voltam, túláradó, vakító fényként ragyogott a házunkban. Kétségtelenül ő gyakorolta a legnagyobb hatást az életünkre. Attól a perctől fogva, hogy hazamentem az iskolából és beléptem az ajtón, éreztem a jelenlétét a levegőben. Éreztem az illatát a főztjében, láttam a kitárt ablakokban, és hallottam az édes, divatjamúlt tamil dalokban, amiket a rádión hallgatott.""

""Van valakije! De hisz tegnap még belém volt szerelmes! Tehát igaz, hogy a szerelem szívtelen, és szívről szívre száll.""

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.08. 07:46 
Mesemondó

Kép

""A mi világunkban akkor illik arany órát adni ha egy küldetésnek vége és elérkezik az idő hogy letedd a kardot és nagyapaként horgászni indulj békésen.Az én órám mutatói megállhatnak sőt elkezdhetnek visszafelé járni ha a setét torony közelében a rózsáért harcolok,ezért az én időmérésem nem hétköznapi.
Ez jusson eszedbe amikor ajándékozok belőle neked! Mert nem fogom rád sajnálni az időmet ha te sem vagy hasztalan ,érdemtelen......""

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.08. 18:58 
Mesemondó

Kép

""A kutyáknak uraik vannak, a macskáknak személyzetük...:D

Ahhoz, hogy reális képünk legyen arról, valójában milyen fontosak vagyunk, szükségünk van egy kutyára, amelyik imád és egy macskára, amelyik lenéz bennünket. ""(Dereke Bruce)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.09. 04:16 
Papírhajlító

dmarcsi55 írta:
Kép

""A kutyáknak uraik vannak, a macskáknak személyzetük...:D

Ahhoz, hogy reális képünk legyen arról, valójában milyen fontosak vagyunk, szükségünk van egy kutyára, amelyik imád és egy macskára, amelyik lenéz bennünket. ""(Dereke Bruce)

Ez nagyon jó tetszik.macska már van még kutya kell. :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.09. 07:06 
Mesemondó

Kép

""Hajnalodik,
A nap ledobja köd köntösét
és a magasba emeli
vágyaktól izzó arcát.
S ha csak egy kóbor felhő
körbe nem fonja,
- hogy eltakarja bájait -
akkor kitárja karjait
és keblére öleli az egész világot!""

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.09. 07:10 
Papírhajlító

Nagyon szép a kép és az idézett is. :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.09. 07:20 
Mesemondó

Kép

""Bármennyire is hangoztatod, hogy szerelemre vágysz, a lelked legmélyén rettegsz tőle, mert bizonytalanná teszi a jövődet. A boldogság valóban vonz téged, de csak a képzeletedben, mert csak ott mered megélni. Csak gyűröd magadba a szerelmes regényeket és filmeket, de szinte sosem mered annyira elengedni, kitárni magad, hogy megélhesd a szerelmet.""
A. J. Christian

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 212  Következő

Időzóna: UTC