Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.22. 23:48

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 55  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 09:28 
Papírhajlító

Seth a menyasszonynak is kopasznak kell lennie????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 10:50 
FórumDémon

Na akkor menjünk szépen sorban. :)

Johnny Dess írta:
valószínűleg, így az a nyaklánc lesz az, amit életem első elejtett grizzlyjének fogaiból készített nekem fogadott indián apám, Bátor Szarvas. Ezzel nyertem el a „férfi” rangot a törzsben. Remélem, megfelel, trófeaként őrzöm, fontos esemény emlékére. :pray:

Tökkéletes!

Johnny Dess írta:
Miiiiiii!? Nem lehet szőr? :shock: Oké, szakállam, bajszom nincs, de… hát ez… a lábamat is? És mindenhol? :shock: Na neeeee…. Kész vagyok. :wall: Sejtettem, hogy nem lesz egy díszmenet a házasság, de hogy ennyire! :shock: Kopaszra is kell nyiratkoznom? :roll:

Nem voltam elég világos, barátom? Mindenhonnét!! Fejről, lábról, kézről, mellkasról, hátról, ott is ami a két lábad között van, és egyidős veled, soroljam még...?? :o Nem tudom mit nyavalyogsz, az ókorban ez a rituálé a mindennap fontos része volt.

Ha kell, tudok segítséget nyújtani ehhez, kitűnő szőrtelenítésre szakosodott embereim vannak. ;) Amúgy ezen halálra röhögtem magam... :mrgreen: (mármint a reakciódon, bár még nem érzem azt, hogy átléptem volna a határt (megjegyzem, nem is szeretném.))

Johnny Dess írta:
Na jó, erre is hajlandó vagyok, mit meg nem tesz a cowboy egy csaposlányért, meg a whiskyraktárért! :D De Seth, egyet szögezzünk le! Szoknyát nem húzok! :angry: Azt nem. :angry: Van csodás frakkom, most vettem, kifejezetten esküvői célokra. Új nyakkendő, zokni, minden. Félmeztelenül, szoknyában nem flangálok, nem és nem! :angry: Áldozok grizzlyfogat, megborotválkozok, esküszök is olyat, hogy a tíz ujját megnyalja mind a nyolcvansok isten, és tűzbe is megyek, nem csak nyúlok, ha kell, de szoknyát nem! :angry: Ez eszedbe se jusson! :lol: :lol: :lol:

Egye fene, az öltözködésetek felett szemet hunyok. Bár tudnám miért... na mindegy... :) ;) Én sem értem magamat néha... :mrgreen:

De viselnetek kell pár arany egyiptomi nyakláncot, gyűrűt, karkötőt... (szintén van a raktáramban pár) Ebből viszont ÉN nem engedek.

Seth

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 10:51 
FórumDémon

juszufka54 írta:

Mivel ettől az ötlettől Lunci valószínűleg agyvérzést kapna, ettől eltekintek. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 10:57 

Seth!

Ne mérgelődj, lesz apróság. Nem is mondtam, hogy nem adok. Csak azt szerettem volna tudni, hogy megsemmisül-e? Ha igen, nagyon sajnálni fogom, de, ha ez szükséges a szertartáshoz, beáldozom. (Johnny, nincs igazad. Nem cserébe kaplak, már megvagy. És, ha jól sejtem, ennek a kis valaminek is köszönhetem, hogy most itt tartunk :D )

Nagyszerű! Tűzbe teszem Johnnyért a kezem...semmiség...át is sétálok rajta....a véremet már úgyis csorgattam érte...(opssz :shock: )

Eskü is lesz, bár, nem szokványos :D

Minő higiénia...szőrszálmentes :D Ez, úgy gondolom, a hajra nem vonatkozik. Mégse szoktuk azt mondani, hogy szőrös a fejed??? :lol:

Seth! Aggályaim vannak az ötös szám miatt :roll: Nem jelent jót....ne mondd, hogy te ezt nem tudod! :roll:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 10:59 

Seth írta:
juszufka54 írta:

Mivel ettől az ötlettől Lunci valószínűleg agyvérzést kapna, ettől eltekintek. :)

Haha....kössz, kedves vagy! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 11:01 
FórumDémon

Lunci írta:
Seth! Aggályaim vannak az ötös szám miatt :roll: Nem jelent jót....ne mondd, hogy te ezt nem tudod! :roll:

Jajj, ne a szokványos számmisztikát nézd... :) :merleghinta:

5: kreatívitás, játékosság, rugalmasság, kockázatvállalás, anyagi sikerek, szenvedély

Szerintem ezt jelenti az ötös.
Ez nem gáz szerintem. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 11:07 

Oké, most olvastam egész jókat is róla. Így, már tényleg nem gáz. Csak tudnám, hol olvastam azt, ami nem valami fényesen ecseteli az ötös szám jelentését :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 11:08 
FórumDémon

Lunci írta:
Oké, most olvastam egész jókat is róla. Így, már tényleg nem gáz. Csak tudnám, hol olvastam azt, ami nem valami fényesen ecseteli az ötös szám jelentését :fejetv:

Direkt utánakerestem, és én nem is találkoztam rossz véleménnyel... Ellenben rólam, és a hármasról annál több rosszat is olvastam... :D :lol: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 11:15 

Hm...lehet, hogy rólad olvastam én is :fejetv: Nem, az kizárt! Mondjuk, elég sokat foglalkoztam veled egy időben, muszáj volt utánad néznem :lol:
Háhá...az egyiptomi horoszkóp szerint, Seth illik hozzám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 11:19 
FórumDémon

Lunci írta:
Hm...lehet, hogy rólad olvastam én is :fejetv: Nem, az kizárt! Mondjuk, elég sokat foglalkoztam veled egy időben, muszáj volt utánad néznem :lol:

Hm? Jó. Akkor nem teszek úgy, mintha meglepne. Tudtam, hogy utánam néztél. :)

Lunci írta:
Háhá...az egyiptomi horoszkóp szerint, Seth illik hozzám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valóban? KépKépKép

Melyik ciklus, a nyár eleji, vagy az őszi? :fejetv: Mert az sem mindegy, én nyár elejei vagyok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 55  Következő

Időzóna: UTC