Na akkor menjünk szépen sorban.

Johnny Dess írta:
valószínűleg, így az a nyaklánc lesz az, amit életem első elejtett grizzlyjének fogaiból készített nekem fogadott indián apám, Bátor Szarvas. Ezzel nyertem el a „férfi” rangot a törzsben. Remélem, megfelel, trófeaként őrzöm, fontos esemény emlékére.
Tökkéletes!
Johnny Dess írta:
Miiiiiii!? Nem lehet szőr?

Oké, szakállam, bajszom nincs, de… hát ez… a lábamat is? És mindenhol?

Na neeeee…. Kész vagyok.

Sejtettem, hogy nem lesz egy díszmenet a házasság, de hogy ennyire!

Kopaszra is kell nyiratkoznom?
Nem voltam elég világos, barátom? Mindenhonnét!! Fejről, lábról, kézről, mellkasról, hátról, ott is ami a két lábad között van, és egyidős veled, soroljam még...??

Nem tudom mit nyavalyogsz, az ókorban ez a rituálé a mindennap fontos része volt.
Ha kell, tudok segítséget nyújtani ehhez, kitűnő szőrtelenítésre szakosodott embereim vannak.

Amúgy ezen halálra röhögtem magam...

(mármint a reakciódon, bár még nem érzem azt, hogy átléptem volna a határt (megjegyzem, nem is szeretném.))
Johnny Dess írta:
Na jó, erre is hajlandó vagyok, mit meg nem tesz a cowboy egy csaposlányért, meg a whiskyraktárért!

De Seth, egyet szögezzünk le! Szoknyát nem húzok!

Azt nem.

Van csodás frakkom, most vettem, kifejezetten esküvői célokra. Új nyakkendő, zokni, minden. Félmeztelenül, szoknyában nem flangálok, nem és nem!

Áldozok grizzlyfogat, megborotválkozok, esküszök is olyat, hogy a tíz ujját megnyalja mind a nyolcvansok isten, és tűzbe is megyek, nem csak nyúlok, ha kell, de szoknyát nem!

Ez eszedbe se jusson!

Egye fene, az öltözködésetek felett szemet hunyok. Bár tudnám miért... na mindegy...

Én sem értem magamat néha...
De viselnetek kell pár arany egyiptomi nyakláncot, gyűrűt, karkötőt... (szintén van a raktáramban pár) Ebből viszont ÉN nem engedek.
Seth