Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.20. 22:27

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 102  Következő

Érthető a topik saját szabályzata? (első oldal)
Igen 88%  88%  [ 7 ]
Nem 13%  13%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 8
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszélgetős szoba
HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 10:27 
Papírhajlító

Malacka köszönöm a szép verset :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 18:09 

Ez nagyon szép volt malacka, én is köszönöm :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 18:55 
Kék Holló

Nekem is tetszett. Köszönöm! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 12:29 
Mesemondó

A beszélgetős szobánk kissé üres :roll:

Mit szólnátok hozzá ,ha épp "aznap" valamiért évfordulós hires emberekről is beszélgetnénk itt ??

Lehet őket szeretni ,avagy nem ,ki ,hogy érzi :roll:

A mai napon :

Kép

Latabár Kálmán ,a szülinapos :P

Latabár Kálmán (Kecskemét, 1902. november 24. - Budapest, 1970. január 11.), ahogy rajongói nevezték: Latyi talán a legnépszerűbb magyar komikus volt a XX. században.

Híres színészdinasztia leszármazottja: dédapja Latabár Endre, nagyapja id. Latabár Kálmán, apja id. Latabár Árpád, mindannyian neves színészek voltak.

"Kiváló tánctudású komikus volt, akinek rögtönző és karikírozó készsége féktelen komédiázó kedvvel párosult. Méltatlankodó hanghordozása, félszeg mozgása, virtuóz "ügyetlensége", egyéni humora nagy népszerűséget biztosítottak számára. Gyakran lépett fel Árpád testvérével groteszk duettszámokban. Minden szerepére hallatlan gonddal készült, színpadi "rögtönzései" sikerének titka a sokszoros próba, a pontos begyakorlás volt. Játékával senkit sem állított pellengérre, szerette az embereket, felszabadult kacagásukat. "

Színészportré: Latabár Kálmán

KATT:Latabár

( A videót nézve ,jobb oldalt elhúnyt szinész óriásaink közül többre emlékezhetünk. )

Jó nézelődést Nektek :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 13:06 
Papírhajlító

Marcsika nagyon szerettem Latyit Egy igazi ős tehetség volt.
Nézem a videóját és nosztalgiázom.
Amikor még ilyen jó filmeket operetteket adtak a tévében.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 17:13 
Papírhajlító

Ti már vásároltatok ajándékot???

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 17:29 

Én még csak 1 dolgot vásároltam, a többit párommal szeretném majd, amiket kézzel készítek azokból már kezdtem el.

Marcsi én is nagyon szeretem Latabár Kálmánt. Amúgy a humora öröklődött, az unokája Öcsi is tiszta lökött :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 18:34 
FórumDémon

Juszufka, én is még csak egy embernek, Makutának van meg az ajándéka, csak még nem nyilatkozott arról, mikor mehetek el vele Sopronba, hogy találkozzam vele. :) :fejetv: (Makuta, ezt vedd burkolt célzásnak) :D :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 22:55 

Azta Seth, hogy fog örülni Makuta :) :)

Szeretnék valamiről írni. Megragadnám az alkalmat mert ugye van beszélgetős szobánk ahol bátran lehet mindenről írni és szó volt róla hogy ha valami zavar valakit akkor megírjuk és esetleg osztunk komoly-komolytalanul sárga lapokat is ( :) ), mivel Marikának szusszanásnyi ideje sincs szinte mostanában a sok munkája miatt, de lemaradni sem szeretne semmiről, így az a megtiszteltetés jutott nekem hogy helyette a magam megfogalmazásában írjak pár mondatot arról ami őt bántja. Nem írta le nekem hosszan, csak már egy jó ideje tudok erről ezért is lehet a saját gondolatom is beleszövöm, hozzáteszem, talán nem fog megharagudni. :oops: :roll:
Szóval az lenne a lényeg hogy bántja hogy úgy érzi többen nem veszik észre amikor megjelenik, vagy végre feltűnik, keresgél is a ritka alkalmakra szép képeket, idézeteket, esetleg zenét és úgy érzi átsiklanak rajta többen, vagy ha éppen nincsenek itt és visszaolvasnak akkor mintha észre sem vennék hogy jött és kedveskedett valami széppel. Ugye már többen leírtuk hogy kinek mi az ami itt zavarja, stb., ezért is írtam neki én is hogy legyen bátor és nyugodtan mondja el mindenkinek hogy mi a szívfájdalma, az egymásra nem figyelés vagy az egymáson átrohanás számára a legfájdalmasabb, ezt osztottam meg most itt ebben a szobában. Valakit úgy érzem ezek a dolgok érzékenyebben érintenek, valakit nem, de akkor legalább ezt is tudjuk, másnál másra figyelünk majd jobban, egymáshoz alkalmazkodva, úgy érzem Marikát akkor tudjuk itt tartani és több látogatásra buzdítani ha érzékeltetjük hogy ezt megértettük és figyelünk rá, mit szóltok? :)
Annak nagyon örülök hogy ebből a lelkizésből ő sem maradt ki, nem akarom hogy begubózzon, szeretném ha bizalommal lehetne mindenki felé és nem baj az ha nem mindenki beszélget mindenkivel, mert vannak akik közelebb állnak egymáshoz és vannak akik nem annyira, de ha épp itt vagyunk akkor tényleg figyeljünk egymásra és ne lépjünk át egymáson, ez az amit legtöbbet hallottam ezzel kapcsolatban és szerintem nem is az a baj hogy nem tud mindenki visszaolvasni mindent az utolsó betűig és lereagálni mindent és mindenkit hanem ha éppen egy adott időben itt vagyunk akkor próbáljunk meg 100%-os figyelemmel itt lenni még ha csak pár percre is tudtunk beugrani. Azt gyorsan hozzáteszem hogy úgy vettem észre hogy valamikor "beragadnak" alul a nevek, szóval egyáltalán nem biztos hogy akinek alul látszik a neve az még a gép előtt ül, ez is félreértések alapja lehet. Ezt most nem jött úgy ide, csak megjegyeztem. :roll:

(Szóval akkor most hogy is van a szabály? :debil: ha valaki legközelebb esetleg megbántja Marikát mert átsiklik rajta akkor kap sárga lapot ugye? :lol: :lol: :mrgreen: :debil: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 09:02 
Mesemondó

Drága Ssuggi!

Azt hiszem ,Te most kiirtál itt olyan dolgokat ,gondolatokat ,

amelyekről nyiltan nem beszélünk .

Szeretném ezt megköszönni Neked !

Egyenlőre csak egy képet hozok ,de ha futja ma az időmből ,még visszatérek .

KATT :KÉP

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 102  Következő

Időzóna: UTC