Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.26. 07:12

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 68  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: HERO HQ - Hős Bázis
HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 20:38 
FórumDémon

Akkor takarodj el innen a francba, mielőtt még olyat tennél, amit képtelen vagy megbánni!! * üvölti Seth sátáni hangon*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 20:39 
FórumDémon

Nem Darkener, nem... TE nem vagy isten... Az én vagyok... Több isten létezik, te ha az is vagy, egy vagy a sok közül...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 20:42 
Bionicle harcos

Megbánni? Semmit se kell megbánnom, még ha tehetném se. Amit teszek azt nem ok nélkül teszem. És én soha sem hibázok...

*Darkener elé rohan a hat Rahkshi. Fenyegető pózt vesznek fel, majd állkapcsuk felszakad és olyan sikoly és sziszegés keverékére emlékeztető hangot hallatnak, amitől Ravennek futkos a hátán a hideg*

Kép

Kép

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 20:44 
Kék Holló

Ááááhhh... Ezért utálom nagyon ezeket a bestiákat. A hideg kiráz a hangjuktól meg az állkapcsuktól...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 20:45 
FórumDémon

Állj készen Raven... *mondja aggódva Seth és a harcosokra néz*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 21:05 
Bionicle harcos

Nem mondtam, hogy nincsenek más istenek. Egyébiránt is ez csak egy példa volt...
A hatalmam viszont megkérdőjelezhetetlen. Nézz magadra, Seth! Te félsz tőlem!

*A fehér Rahkshi felugrik a magasba és Darkener felé tartja pálcája hegyét. A titán maszkjába akarja szúrni a lándzsát. Ám az elkapja és egy laza mozudlattal félbetöri a pálcát. Majd elkapja a Rahkshi fejét és az első tüskéjét. Egy könnyed mozdulattal kitépi Kurahk fejét és vele együtt a benne lévő Kraatát. Azt megfogja a bal kezével, majd elkezdi kiszívni az erejét. A Rahkshi ettől elkezdett összeszáradni, mint egy növény. Majd végül elporladt.*

Düh... Már az enyém a hatalma.

*A következő Rahkshi amelyik támad, az a zöld, név szerint Lerahk. Darkener háta mögé lopakodott, majd beleszúrta lándzsája végét. A titán hátába ettől méreg kezd el szivárogni. A következő pillanatban Darkener valahogy magába rántja a lándzsát, majd megfordul. Lerahk ettől sziszegni kezd. Darkener egy hirtelen mozdulattal benyúl a nyitott száján és kitépi belőle a Kraatáját. Az üres fémváz a földre rogyik. Darkener keze pedig magába olvasztja a zöld férgeg és kígyószerű lényt*

Méreg...

*Most Guurahk, a kék és Vorahk, a fekete Rahkshi támadta meg egyszerre a lényt. Azt mindkettejük fejét elkapta és azok Rahkshi páncélja ellenére is kiszívta az erejüket. A két halott Kraatájú Rahkshi a földre zuhant.*

Még kettő...

*Most Panrahk támadt. Egy szétzúzó sugarat lőtt Darkener felé. Ám az a csapást valahogy visszaküldte a barna Rahkshira. Az darabokra robbant ettől. Kraatája gyorsan szökni próbált, ám Darkener felkapta és minden erejét kiszívta. Az élettelen férget pedig a földre dobta*

Szétzúzás...

*Végül Turahk, a vörös Rahkshi próbált meg helyt állni. Egy vörös sugarat lőtt a harcos felé, ám az meg se rezzent a támadástól*

Te tényleg ennyire ostoba vagy? Félelemmel akarsz megtámadni valakit, akinek nincsenek érzései?!

*Darkener erre felkapta a Rahkshit és feltépte annak tüskés hátát. A kígyót belőle is kihúzta és beszívta a karjába. Majd a protodermisből álló héjat, a Kraata védőjét, a Rahkshi páncélt a földre dobta*

Fogalmad sincs, mekkora hibát követtél el, Raven. Nem te voltál a célpont, de nem is Seth. A Rahkshik erejéért jöttem. És mivel már megkaptam, így mára végeztem...

*Darkener erre nyitott maga mögött egy fekete portált, majd átlépve rajta eltűnt az átjáróban. Az bezárult és Darkenernek nyoma veszett*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 21:08 
FórumDémon

Darkener írta:
A hatalmam viszont megkérdőjelezhetetlen. Nézz magadra, Seth! Te félsz tőlem!

Félek, mert van lelkem, és ez nagy segítség abban, hogy bármikor kiálljak ellened, és büszkén menjek a halálba! Onnét is vissza tudok térni! *kiabálja Seth az üres térnek*

Elment, ennyi volt... Azért igazán jelezhette volna, miért jött...

Raven, holnap nem tudlak megvédeni... Dolgom van... Szia! Majd jövök!

*Seth elteleportál*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 21:13 
Kék Holló

Jelezte. A hat Rahkshi erejéért jött. Amiket egytől egyig el is szívott... :|
Óóó, hogy nem jöttem erre rá... Most még hat erőt juttattam a markába... :|

Oké. Majd megoldom. Valahogy. :roll:
Jó éjszakát, Seth!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.10. 18:26 
Kék Holló

*Raven észrevétlenül beoson a bázisra, a szobájába megy és magára zárja az ajtót. Mielőtt bezárná a szoba ajtaját, láthatóvá válik, hogy mosolyog*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.10. 18:53 
Bionicle harcos

*Makuta belép a bázisra. Elkezdi keresni Ravent. Mivel sehol sem találja, így Raven szobája felé megy*

Talán bement, ameddig nem figyeltem...

*Makuta kopog az ajtón. Raven résnyire nyitja az ajtót*

Kép

Raven, mit csinálsz te itt? :shock:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Makuta Teridax 2012.02.10. 19:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 68  Következő

Időzóna: UTC