Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.25. 02:57

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 51  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszámolók - Mindenkitől
HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 15:43 
Főrémrímész

Erika Köszönöm a beszámolót. Nagy munka van mögötted, és a beszámoló írása sem kis erőt igényelt.
Dolgoztam ügynökként és én is átéltem az élményt, hogy lakásról lakásra más világba és más valóságba lépek. Néha mesés máskor meg hát borzongató.
Köszönöm az írásod.

Seth a liftek rendelkeznek a tárgyak bosszúálló képességével. Talán az egyik leg öntörvényűbb technikai alkotásunk. Mindig köszönj magadban egy liftnek mielőtt belépsz, megéri.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 18:36 
FórumDémon

Misi írta:
Mindig köszönj magadban egy liftnek mielőtt belépsz, megéri.

Szoktam. :) Ha bemegyek valahová, köszönök, engem még így neveltek... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 01:23 

Jafar írta:
Ssuggi, ,üdvözöl a rokonság! :lol: :lol: :lol: :lol:
Elfelejtettem mondani, hogy ott bele is léptem valamibe... nem szobatiszták a lakók. :roll: :lol:
:lol: :lol: jó tudni hogy jól vannak a többiek :lol: :lol: köszi hogy gondoltál rám :debil: :debil: bocs a guanóért :merleghinta:

Amúgy én is köszönöm a leírásod, bele tudtam magam élni, tetszettek a különböző helyszínek és életek, számomra is volt borzongató persze, de az a varázslatos ebben az egészben hogy egy ilyen alkalommal betekintést nyerhet az ember a legkülönbözőbb emberek életébe, amit amúgy sosem látna csak a házaikat kívülről, az utca felől, ahonnan általában csak elgondoljuk egy ablakban feltűnő alak láttán hogy ki hogyan élhet mögötte. Megannyi titok, mennyi rejtett emberkincs.. :)

Seth neked is köszi a liftes írást, lehet abban valami amit Misi mondasz, szerintem is tudnak a liftek bosszúállók lenni. :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 19:25 

Elolvastam mindenki beszámolóját, írását, gondolatát. Most kicsit le vagyok blokkolva, de mégis itt akartam lenni köztetek, az olvasás mindenképp jót tett. És mint mindig, most is lenyűgöztetek Erika, Seth, mert egyszerűen imádom a stílusotokat, nagyszerűen, élvezetesen "tálaltok", bármiről legyen szó. Köszönöm az élményt! :pray: :hug:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 19:34 

Seth, Marcsi, Misi, Ssuggi, Csilla! Köszönöm a méltatásokat! Jó volt megosztani veletek. :hug:

Seth, neked a sztorit is kösz! Egyébként engem szeretnek a liftek. Csak egyszer ragadtam be, de akkor is a földszinten, és kinyílt annyira az ajtaja, hogy ki tudjak jönni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 19:37 
FórumDémon

Jafar írta:
Seth, Marcsi, Misi, Ssuggi, Csilla! Köszönöm a méltatásokat! Jó volt megosztani veletek. :hug:

Seth, neked a sztorit is kösz! Egyébként engem szeretnek a liftek. Csak egyszer ragadtam be, de akkor is a földszinten, és kinyílt annyira az ajtaja, hogy ki tudjak jönni...

Mázlista, nekem van egy pár sztorim... A legrosszabb az volt, mikor a szűk kis liftünkbe kellett két órát várakoznom, mert a szerelő ugyan kiért húsz perc alatt, de a lift még a biztonsági vezérlő áramkörről sem akart menni... Élvezet volt hallgatni odaföntről az anyázást, a liftszekrény tetején a lábdobogást, és a két szerelő beszélgetését... :D Amikor már egy órája voltam bent, leültem, nem törődve a kosszal.

Szerk.: akkor még relés vezérlése volt a liftünknek, ne tudjátok, miféle hangokat visszhangzott a liftakna... :D Akkor hallottam először és eddig utoljára is a liftet megállító biztonsági pöcök működését is, ugyanis ha már ott volt a szerelő, az is ellenőrizte... A húsz évnyi rozsdának szép hangja van... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 20:37 
Bionicle harcos

Én is olvasgattam. Nekem még nem volt rossz tapasztalatom lifttel. Remélem nem is lesz. :roll:

Érdekes volt a beszámoló Jafar. Köszönöm én is, hogy megosztottad velünk. :hug:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 20:54 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Én is olvasgattam. Nekem még nem volt rossz tapasztalatom lifttel. Remélem nem is lesz. :roll:

A liftben nem történik semmi rossz. Leszakadni ugyan le tud, de két-három különálló fékrendszer azonnal megfogja ilyenkor, még mielőtt bármit is érzékelne belőle az ember. Még a régi, majd' 80 éves lifteken is mindenféle biztonsági berendezés van.

Gyerekkoromban volt a legrosszabb: ment, de kiégett benne a neoncső... Hú de utáltam akkor hogy a tizediken lakunk... :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.26. 11:00 
Papírhajlító

Seth az biztos nem volt jó érzés a sötétbe utazni felfele.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.26. 11:02 
Könyvtáros

Erika, olyan élvezetesen írtad le az élményeidet, hogy sajnáltam, mikor vége lett.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 51  Következő

Időzóna: UTC