Jafar írta:
Raven! Fantasy és sci-fi? Például? Kedvenc könyv, író? Nem kevés ilyen könyv található a magánkönyvtáramban
Őőőő... Hát volt a Bionicle Krónikák 3. könyve, a Makuta Bosszúja, amivel egyszer véletlen hozott össze a sors, de eléggé tetszett. Olyan sok könyvet sajnos nem olvastam, a jó történetek nem mindig vannak meg könyvben. Sajnos.
Tényleg! Makuta te az a Makuta vagy? Vagy keverlek vele?
Viszont még tudok könyvet beszerezni, szóval majd lassan utánanézek valami jófélének.
Meg volt még jó pár éve egy több kötetes sorozat ami elég vicces volt, iskolás fiúkról szólt, akik véletlen folytán egy idegen aktivitással foglalkozó titkos ügynökség tagjai lettek. A történet sem volt rossz, de mindenekelőtt vicces volt, azért is vettem meg. Emlékszem, esténként mindig röhögtem olvasás közben, néha még könnyeztem is a röhögéstől. Azt hiszem Hot Dogs vagy mi volt a címe. Hülye cím, de onnan indult ki, hogy amikor véletlen kapcsolatba kerültek azzal a szervezettel akkor viccnek tekintették, hogy "titkos ügynökök" lesznek és poénból lett ez a fedőnevük ami aztán rajtuk maradt.
Mostanában inkább szakirodalmat olvastam, egy időre beszüntettem a szépirodalom olvasását lustaság/egyéb okok miatt, de annak ellenére, hogy nem igazán sok könyv fordult meg a kezemben, attól még szeretek olvasni.
Meg még volt egy vadnyugati regény is amit olvastam, azt hiszem az "Az ezüst-tó legendája" volt a címe.