Akkor lássuk a beszámolót, amiről Raven beszélt.
Ma mentünk anyámékkal LEGOt venni Karácsonyra. Minden 50% akcióban volt. Így végül ezt választottam:

És mivel 50% akció volt MINDEN LEGOra így később visszamentem "nagybevásárlást" csinálni.
Ezeket vettem:
2258 - Nindzsa támadás

2508 - Kovácsműhely

2255 - Sensei Wu

2175 - Wyplash

2174 - Kruncha

2170 - Cole DX

2257 - Spinjitzu kezdőkészlet

És a 2254 - Hegyi szentélyt

Sajnos ez uttóbiból pont a készlet lényege, az arany kard hiányzik... Írhatok a LEGOéknak. Remélem küldenek pótlást.

Szóval a végére kicsit "savanyú lett a szám íze". Pont ezt nyitottam utoljára... Hát sajnos van ilyen.
Az este pedig szintén jó volt. A TV-ben ment a Hero Factory rajzfilmváltozatának utolsó három része, tehát a "Tüzes próba", a "Vad Bolygó" 1. része és a "Vad bolygó" 2.része. Utóbbi kettőt a gépen már láttam, a "Tüzes próbát" viszont magyarul most láttam először (angolul már megnéztem

). A "filmestet" pedig a Tini Titánok egyik részével zártam. Jó volt újra megnézni. Bár jobb lett volna ehelyett a rész helyett (ami Cyborggal foglakozik) egy olyan, amiben Raven a főszereplő, de ez se volt rossz.
Holnap is lesz egy rész amit majd megnézek.. Jó lenne, ha a Malchioros rész lenne, bár ennek kicsi az esélye.