Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.06. 18:13

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 343  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 17:55 
Bionicle harcos

Értem. És pontosan miket is tudsz csinálni vele? Érdekel. :)

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:01 
Papírhajlító

Na jöttem hallgatni a beszámolót hogy miket is tud Raven.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:19 
Kék Holló

Sok mindent. Többek között tárgyakat mozgatni, erőteret (holló alakú vagy félgömb alakú is lehet, a hollóformával tárgyakon átmenni is tudok, míg a másik csak a védelmet szolgálja) és pajzsot létrehozni, élettelen dolgokat átvágni, szilárd tárgyakon átjárót nyitni, erőt kilőni és lebegni is.

Bár sok mindentől függ. Az erőmet az érzéseim irányítják, ezért nem gurulhatok dühbe. Ha mégis megteszem elszabadul a pokol, mert olyankor sokkal erősebb leszek és sajnos hajlamos is vagyok ezt a plussz energiát az ellenfelemre rászabadítani.
Ilyenkor plussz dolgokra is képes leszek, ilyen a holló alakú telekinetikus erőforma ellökése, amely letámadja az ellenséget. Aztán ilyenkor képes leszek embereket is tárgyként felkapni és falhoz vágni, telekinetikus erőből a karom körül egy nagy, karmos kezet létrehozó támadásra alkalmas erőteret létrehozni, Árnyerő-szerűen csápformákat létrehozni, amik a köpenyem alól jönnek ki. Illetve egyszer egy sötét mágiá könyvből kinézett varázslat alapján szétszabnom egy robotot. Bár akkor nem voltam dühös, de nem is tudtam leállítani a támadást. Ennek majdnem tragikus következménye is lett, mert a robotban a testében csapdába ejtett egy ártatlan járókelőt. Aztán a csapattársaim gyors reakciójának köszönhetően megmenekült az illető. Viszont lehetett volna csúnya vége is a dolognak...

Illetve lehetnek még képességeim, amikről nem tudok, mivel az érzelmeimtől függenek. Mindenesetre egyelőre jobb nem keresni őket, mert a felsorolás első felében szereplőket biztonságosan tudom irányítani. Dühösen pedig... Háááát... Annyira nem. Dühkitörések miatt előfordulhatnak véletlen erőhasználatok is, mint mikor egyszer véletlenül felrobbantottam egy postaládát és elfedítettem néhány villanyoszlopot. Illetve volt még egy eset, amikor akaratlanul történt telekinetikus energiahasználat (tehát nem dühösen és nem szándékosan). Az egy horrorfilm megnézése után volt. Akkor illúziókat hoztam létre magamnak és a társaimnak is. A film okozta félelem öltött testet. Hátborzongató volt... Na soha többet... Szerencsére rájöttem erre, így le tudtam állítani az illúziókat (amíg nagyon valósak voltak, abból adódóan, hogy cselekvő energialényeket hoztak létre) azzal, hogy szembenéztem a félelmemmel.

Szóval meg kell hagyni, nem könnyű irányítani ilyen erőket. Gyakran meditálok is amiatt, hogy jobban tudjam szabályozni az érzéseimet. Ugyanis a negatív érzéseim veszélyesek lehetnek. :|

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:28 
Bionicle harcos

Hűűűha... :suprize:
És mégegyszer is Hűűűha... :suprize:

Nos... Most megleptél. Azért vannak erőid, titokzatos leányzó. Azért még egy kérdésem lenne, ha nem indiszkrét. Eddig ezt miért nem mondtad el? :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:30 
Kék Holló

Nem akartam rögtön elmondani, mert lehet megijedtetek volna tőlem.
És nem akartam, hogy úgy nézzetek rám, mint egy időzített bombára, és nem mint egy barátra. :| :roll:
Ugye nem fogtok?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:33 

Ami azt illeti, senorita Raven, kissé remeg a térdem ezek után. :lol: :lol: :lol:
Remélem, kedvelsz engem.... :roll: :D :virag:
Ugye, semmi negatív érzelem... :roll: :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:34 
Bionicle harcos

Ne agódj Raven, nem fogunk. Én legalábbis biztos nem. :hug: :hug: :hug:

És ha bármi gond van az erőddel kapcsolatba, nyugodtan kérhetsz tőlem tanácsot. :hug: ;)
Tudod, én se tudtam zökkenőmentesen használni a termetésem után elég sokáig. Ekkora erőnél ez természetes. Néha még most is túllövök a célon. Hasonlóan hozzád, én is akkor, amikor dühös vagyok. :| :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:37 
Kék Holló

Nyugi Jafar, semmi bajom nincsen Veled. Se senki mással. :hug:
Nincs semmi negatív érzelmem irántad. Nem szolgáltál rá, csak úgy meg nem tudok dühös lenni senkire se. ;) :hug:

Köszönöm Makuta. :hug:
Ezt most nagyon jól esett hallani egy olyantól, aki hasonló cipőben járt, mint én. :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:40 

Tudjátok, mit? Ha nagyon dühösek lesztek, kisétáltok a szeráj hátsó kertjébe, majd idézünk valami izmos dzsinnt, és akkor azt közösen lenyomhatjátok. Vagy egyesével, nekem mindegy. :D
Én meg nyugodt vagyok abból a szempontból, hogy eszem ágában sincs felmérgesíteni egyikőtöket sem. Sőt, senora Ravent szívesen látom...khm...a szeráj belsőbb termeiben is...
Eszef (bocsánat), Makuta, de oda...khm... csak hölgyeket szoktam elkísérni. :roll: :oops: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 18:47 
Papírhajlító

Raven én is vigyázok ezek után arra hogy ne hogy fel mérgesítselek.
Szerintem jó ötlet a hátsó kert a düh levezetésére.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 343  Következő

Időzóna: UTC