Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 06:57

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 69  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 22:15 

hát nem ragozom Misikém :hug: :hug: :hug: örülök,hogy neked részed van ilyenben :hug: :hug: :hug:
én viszont ma éreztem hosszú idő után,van hova jönnöm :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 22:25 

minya54 írta:
hát nem ragozom Misikém :hug: :hug: :hug: örülök,hogy neked részed van ilyenben :hug: :hug: :hug:

Minyacica, akkor ez a nap ma mindenkinek örömteli....bár még mindig nem értem, miért érezted másképp, de hagyjuk. :hug: lényeg, hogy itt vagy! :pray: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 22:28 

malacka írta:
minya54 írta:

Minyacica, akkor ez a nap ma mindenkinek örömteli....bár még mindig nem értem, miért érezted másképp, de hagyjuk. :hug: lényeg, hogy itt vagy! :pray: :hug:

miért hisz rég voltam már itt,arra gondoltam teeeeee :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: na jó éjt mindenkinek :hug: :hug: :hug: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.12. 08:15 
Mesemondó

Idézet:
Ma jó a kedvem!
A szüleimnél voltam egész nap. Reggel kimentünk a hobbyra ( na az nem volt normális aki a messzi kertet hobbynak nevezte el.). Szép fenyő sövény van a kerítés mellett. Évek óta arról vágjuk a karácsonyfát. Most is körbe jártuk édesapámmal figyelmese, komolyan a módját meg adtuk. (mégiscsak komoly felnőttek vagyunk). Megbeszéltük egyenként melyik miért jó vagy nem volt. Nagyon megható volt ahogyan figyeltem apukámat. Akaratlanul is szélesebb lett a mosolyom és melegebb a szívem. Kiválasztottuk a szerencséseket, fogtam a fűrészt és már vágtam is. Az enyém kb. 2 méter, a szüleimé 1,7 magas lehet. Gondosan becsomagoltuk ágynemű huzatba tekertük és úgy raktuk be a kocsiba. Közben apa fia beszélgetés amire nem volt példa tavaly a favágás óta. Haza érve a fájukat bele szereltem a talpba. Olyan jó gyanta illatt volt a kocsiban és a fa körül is. A kezem ragacsos ahogyan az ilyenkor kell. Kéz mosás, ebéd, ebéd után szundi. Így kell egy jó vasárnapot eltölteni!

Misi!

Ezt annyira szépen leirtad,hogy könnyes lett a szemem :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.12. 08:18 
Mesemondó

Idézet:
én viszont ma éreztem hosszú idő után,van hova jönnöm

Kép

Drága Minyácska !

Csak máskor is ,mindig ,ilyen ügyesen ,mint a képen :P

Gyere ,mert mi várunk!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.14. 12:03 
FórumDémon

Van valaki közülünk Zala megyéből? :fejetv: Most írhatnátok a letolásokat, hogy miért nem tudom, néhányótoktól eltekintve, de én se vagyok tökéletes, főleg nem 24 óra + egy fárasztó edzés után. :D

Csak azért kérdezem, mert ha tényleg minden jól megy, jövő év őszétől gyakran fogok ott megfordulni. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.14. 16:44 

Seth írta:
Csak azért kérdezem, mert ha tényleg minden jól megy, jövő év őszétől gyakran fogok ott megfordulni. :D

Jaj, Seth!!!! :angry: Már megint a rébuszok!!! Ezek a sejtető infók...ezek a "neszesemmifogdmegjóóól" közléseid!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom őket!!! Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.14. 17:50 
FórumDémon

Rének nincs is busza, de rákérdezek nála... :mrgreen: :lol: 8-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.14. 17:53 

ÁÁáááááá!!!!!!!! :wall: :lol: Na, elhiszem, hogy fáradt vagy Seth! :lol: Akkor szokott az agyad ilyen szójátékokkal jelezni.... :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.14. 17:55 
FórumDémon

malacka írta:
ÁÁáááááá!!!!!!!! :wall: :lol: Na, elhiszem, hogy fáradt vagy Seth! :lol: Akkor szokott az agyad ilyen szójátékokkal jelezni.... :lol:

Nem is, mert belőlem manapság 0-24h dőlnek a szóviccek, akár fáradt vagyok akár nem, csak nehogy agyoncsapjanak valakit... :suprize: :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 69  Következő

Időzóna: UTC