Örömmel üdvözlök mindenkit!
Választott topik címre gondolva.
Bár nem tartozok beszámolóval, még is úgy érzem meg osztom veletek a távol maradásom okát.
Figyelmeztető jeleket fedeztem fel magamon. Ha tehettem, itt voltam a fórumon vagy a kertet műveltem, készítettem a filmeket és telt este és hét majd hónap sok hónap. A beszélgetést itthon úgy kezdtem, hogy a fórumon. Vagy ha vendég volt: bocs learatok és jövök. Az után arra eszméltem, hogy elköszönnek és mennek. Már is mentek? (eltelt fél este) Vagy megmutatom a filmet, a mit a fórumon készítettünk. A karácsonyi filmet 60-70 óra ráfordítással a szilveszterit kb. 40 óra alatt illesztettem össze. Élveztem! Repült az idő. Minden részletet ezerszer megnéztem és nem vettem észre. Jött a lányom és elküldtem, nem érek rá. Vagy mond, és mire a mondat végére ért nem tudtam mit mondott, a figyelmem nem volt ott. Ismerősöm kerékpárja karácsony előtt óta várta, hogy meg javítsam . Mint az az álló lámpa ami este a szobát megvilágítja. Ritkábbak lettek a vendégek.

A párom tűrte, nem korlátozott vagy nem vette zokon, hogy hajnaltól késő estig a fórumon vagyok. Volt nem egyszer reggel 4 kor a gépet bekapcsoltam és késő estig vagy hajnalig ment. Saját jó szántamból egy hét szünetet tartottam. Ha nem vagyok függő, akkor kibírom. (1 hét szabadság a munkahelyről is)
Napló.
2,-a első nap. Viszonylag könnyen ment. Reggel még kerteltem’ és fórumoztam. Haza érve aludtam. Elkészült a kerékpár. Az estét a kórházban töltöttem 16 tól – 21:30 ig. A páromnak zsibbadt a mellkasa és fájt a szíve. Azóta az ágyat nyomja, beteg.
3,-a Reggel az egyik szomszéddal kávéztam. Szép idő volt estig. Este felé a kerítés mellett a másik szomszéddal beszélgettem. Ilyet régóta nem tettem. Kicseréltem a lámpában az izzót. Este meginogtam gondoltam kicsit benézek. Ha nem jelentkezek be, senki nem vesz észre. Elhessegettem, mert nem mást, magam csapnám be vele.
4,-e Reggel már nagyon hiányoztatok! A hölgyeket illeti az elsőbbség, de most a fiúkkal kezdem.
Makuta a legókkal, soha ne hagyd abba.
Seth uralkodj teremtett világodban.
Ssuggi rengeteget voltál te is itt, talán elvonó kúra alatt vagy mint én?
Évi hiányzik a kávéd. ( tőled kérek valamit pü.-ben)
Malacka ha sok í-t látok rád gondolok.
Marcsi olvasok, most van időm.
Mariska
Minya tudod! Oldalas és tokaji!
Lunci a kocsmád jó gyülekező hely.
Barika olvastam a pink nem csak szín, de élet mód is lehet.
Erika ezer arcú szerep játékos.
Raven Járd be a világot, sok ilyen hősre van szükség.
Serafina Nem sokat találkoztunk, tényleg szép a mosolyod.
Ya-Ten Veled sem sokat találkoztam és még kevesebbet beszéltem.
Kerestem olvasni valót. Meglepetésemre találtam egy Rózsa Sándor című könyvet. Gyermek korom delfin köteteiből. A meglepetés oka Móricz Zsigmond helyett Krúdy Gyula írta. A lányommal játszottam és a leckét együtt írtuk. Este már nagyon erős volt a késztetés a fórum felé! Már tudtam, hogy ki kell bírni a tervezett hetet!
5,-e Ma reggel is gondolatban vagytok csak velem. Nappal szép az idő. A fejsze és a fahasáb lefoglal. Este a strandon kiizzadtam a napi hasogatás fáradalmait.
6,-a Hiányoztok! Már nem a net hanem TI! Na jó nem nagyon a net. Délelőtt végeztem a könyvvel. Süt a nap, de feltámadt a szél cudarul. Nagyon hiányoztok! Hosszú lesz a hétvége, úgy érzem. Este társasjátékot játszottunk. Ki nevet a végén. Lóverseny, Madár lakodalom. Dobókockás zsetonos játék.
7,-e van. Szélcsend, gyenge napsütés és mérsékelten hideg idő. Megnéztem az elmentett képeiteket. Elkaptam a megfázást. Kötött sapka homlokra, fülre húzva. Sál a nyakon, vastag melegítő, ágy. Reggelit, ebédet kivéve 17 óráig aludtam. A tüdőm sípolt, szörcsögött. A köhögésnél mintha darabok szakadtak volna ki belőle. Lázam nem csak hőemelkedésem volt. Megnéztem a szilveszteri és a karácsonyi műsorotokat.
8,-a Kicsit halkabb a tüdőm. Egész nap szakad a víz rólam. Alszom és izzadok. Vágyom már látni mi van veletek! Beteg vagyok, érzem. Holnap találkozunk!
9, -e Hurrá Találkozunk. Délelőtt ágy, délután indulok dolgozni. Vajon hogy telt a hetetek? Az enyém nehezen.
ITT VAGYOK!!