Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.25. 02:57

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 51  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszámolók - Mindenkitől
HozzászólásElküldve: 2012.01.10. 08:41 
Mesemondó

Kép

Szia Misi!

Kávézol ,ma itt velem ??

Most olvastam végig a beszámolódat .
Idézet:
Bár nem tartozok beszámolóval, még is úgy érzem meg osztom veletek a távol maradásom okát.
Figyelmeztető jeleket fedeztem fel magamon. Ha tehettem, itt voltam a fórumon vagy a kertet műveltem, készítettem a filmeket és telt este és hét majd hónap sok hónap. A beszélgetést itthon úgy kezdtem, hogy a fórumon.

Ezek a tűnetek engem is kerülgettek.Ha utaztam valahova ( pl:dokihoz ),
képes voltam órákkal elöbb felkelni,hogy minden topikba odakerüljenek a dolgaim.

Délutánonként ugyanezeket kutattam ,mesét,képet ,vicceket ,az idő meg csak telt ,
" szerencsére-szerencsétlenségemre" ,engem a szemem figyelmeztetett,azóta már
esténként nem jövök,mert csak túlerőltetném őket.

Idézet:
A karácsonyi filmet 60-70 óra ráfordítással a szilveszterit kb. 40 óra alatt illesztettem össze. Élveztem! Repült az idő. Minden részletet ezerszer megnéztem és nem vettem észre.

A hatalmas munkáért minden tisztelet megillet!(Természetesen Malackát is !! )

Idézet:
A párom tűrte, nem korlátozott vagy nem vette zokon, hogy hajnaltól késő estig a fórumon vagyok. Volt nem egyszer reggel 4 kor a gépet bekapcsoltam és késő estig vagy hajnalig ment. Saját jó szántamból egy hét szünetet tartottam. Ha nem vagyok függő, akkor kibírom.

Nagyon rendes a párod :P ,annak is örülök ,hogy ezt a "függőségi tesztet " megcsináltad .

Idézet:
2,-a első nap. Viszonylag könnyen ment. Reggel még kerteltem’ és fórumoztam. Haza érve aludtam. Elkészült a kerékpár. Az estét a kórházban töltöttem 16 tól – 21:30 ig. A páromnak zsibbadt a mellkasa és fájt a szíve. Azóta az ágyat nyomja, beteg.

Párodnak javulást kivánok! Vigyázz rá :P

Idézet:
Este meginogtam gondoltam kicsit benézek. Ha nem jelentkezek be, senki nem vesz észre. Elhessegettem, mert nem mást, magam csapnám be vele.

Ilyesmi gondolat nálam is elő szokott jönni,de én azért nem kapcsolom be este a gépet,
mert akkor órákra itt ragadnék,csak saját magamnak ártanék vele.

Idézet:
Reggel már nagyon hiányoztatok!

Idézet:
Marcsi olvasok, most van időm.

Misi !Ennek szivből örülök!
Olvasni szoktam én is ,a könyvet könnyebb összecsukni,később elővenni.

Idézet:
Serafina Nem sokat találkoztunk, tényleg szép a mosolyod.

A lányom köszöni a bókot ,reméli személyesen is megteheti a tavasszal :P
Ő,a munkahelyén egésznap a gép elött ül,ahol minden ilyesmi ,mint fórumozás ,vagy játék le van tiltva .
Otthon elvégzi a házimunkát ,utána tornázni szokott,vagy a szobabiciklit tekeri egy film nézése közben .

Idézet:
Hiányoztok! Már nem a net hanem TI! Na jó nem nagyon a net. Délelőtt végeztem a könyvvel.

Ez nagyon aranyosan hangzik :hug:

Idézet:
Este társasjátékot játszottunk. Ki nevet a végén. Lóverseny, Madár lakodalom. Dobókockás zsetonos játék.

Jééééé,tényleg létezett élet a NET elött is :roll: :roll:

Idézet:
Megnéztem az elmentett képeiteket. Elkaptam a megfázást.

Misiiiiii !

Ki tüsszentett Rád ???

Idézet:
Kicsit halkabb a tüdőm. Egész nap szakad a víz rólam. Alszom és izzadok. Vágyom már látni mi van veletek! Beteg vagyok, érzem

Remélem ,betegen nem mentél el dolgozni!!!!

Idézet:
ITT VAGYOK!!

Nagyon örülök ,hogy itt voltál!
Megigérem ,nem fogok kiabálni ," MISI HOL VAGY ?????????????"
Gyere amikor úgy érzed ,hogy hiányzunk ,de ne hagyj itt minket végleg :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.10. 08:49 
Papírhajlító

Marcsikám ez a vége nagyon jó remélem én is hogy azért néha be be néz hozzánk a Misikém.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.10. 11:18 
FórumDémon

Misi írta:
Seth uralkodj teremtett világodban.

Megtörtént, köszönöm. :) :hug:

Jó látni Téged, Misi. :) :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 16:36 
FórumDémon

Beszámolok, három kettő egy... :D

Szóval az úgy volt, hogy elnéztem a helyi buszmenetrendet, és majdnem lecsúsztam a Budapestre tartó buszról, de hála a hosszú lábaimnak, és Szabolcs barátom helyfoglalásának, még időben odaértem a délben induló buszhoz, ami egy Ikarus EAG E95-ös helyközi busz volt. Győrben a buszpályaudvaron kívül két helyen álltunk meg, majd irány az autópálya, M1-es. Felhajtottunk, és alig haladtunk. Kb 20 percnyi vánszorgás után az EAG-unk több mint százas tempóval ment a pályán - néhol a belső sávban. Pólóban ültem a buszon, mert olyan baromi meleg volt (legalább volt fűtés). Közben Szabolcs notebookján és a buszra szerelt WiFi segítségével néztük az útinformot. Aztán Tatabánya környékén is lassúztunk, egy sávon haladt a forgalom egy koccanás miatt. A sok lassúmenet miatt sofőrünk magasabb fokozatba kapcsolt, és a "diszkrét" 20 perces késésből lefaragott bő 15 percet. Nem is az engedélyezett maximum sebességgel mentünk, hanem jóval fölötte. :mrgreen: Aztán megérkeztünk Budapest "csodás" útjaira, ami az eddigi sima utak helyett a szokásos gödrös-kátyús zötyögős útnak nem nevezhető akármiken haladtunk. Majd megérkeztünk a Népligetbe. Onnét a napijegy megváltása után irány a metró. Amúgy a metróalagút szele majdnem elfújta a napijegyemet. Sikeresen kaptam utána, majd le az alagútba, és felszállás az Újpest Központ felé tartó szerelvényre. 20 perc metrózás után érkeztünk meg oda, ott fel a felszínre, és felszálltunk a 30-as buszra, amivel a végéig mentünk. A lakótelepen felmentem Szabolcs barátomhoz. Ebéd, majd számítógépen menetrend és buszos fotók nézegetése volt a program. Átpakoltam minden fontos dolgot a kabátomba. Mint pl.: szatyor, kölcsön-kompakt-fotógép, tartalék akksi, miniállvány, pénztárca igazolvány, BKV napijegy, koncertjegy, MP3 lejátszó, tigriskarom (önvédelem), SOS Győri Édes keksz (ha megéheznék, kellett), mentolos cukorka (innivaló helyett). A kabátom zsebei közül mindegyiknek volt nem is egy tartalma. Aztán irány a 122-es busz, szintén Szabolccsal. Nélküle alighanem eltévedtem volna. :D Aztán irány a kettes metró, amivel a Puskás Ferenc Stadionig mentünk. Felmentünk a felszínre, én felraktam a Szabolcsot a trolibuszra (változatosság kedvéért azzal indult hazafelé), majd én az Aréna főbejárata felé vettem az irányt. Hatalmas tömeg várt a kapuk előtt, nem szégyellem, picit előrébb tolakodtam. Negyed nyolckor, vagyis a koncert kezdete előtt 3/4 órával nyitották ki a kaput kb. 4 méter szélesre. Azon befolyt lassan a tömeg, majd az áteresztőkapukhoz mentem. Előkotortam a jegyemet, lehúzták rajta a vonalkódot, és bemehettem az aréna belső területére. Ott az eligazító táblák tanúbizonysága szerint jobbra kellett mennem. Megkerestem a 117-es szektor bejáratát, de közben láttam hogy van kihelyezett szuvenírbolt. Odakanyartam, és 3000 Ft-ért megszereztem egy Dream Theater-es bögrét. Sok, de postával sokkal drágább lenne a hivatalos boltjukból. Azután vettem magamnak egy fél literes mentes ásványvizet 450 (!) magyar királyi aranyforintért (!) (kész rablás :angry: ) Aztán bementem a szektorkapun, ahol egy csinos hostess hölgy igazított útba a helyem hollétét illetően. Leültem, és 35 perccel a hivatalos kezdés előtt izgatottan fészkeltem be magam az amúgy roppant kényelmetlen székbe. (erről később lesz még szó) Aztán 19 óra 50 perckor elkezdett játszani az előzenekar, a Periphery, mikrofonbaokádós érthetetlen dalszöveges metálbanda. Hálistennek hamar végeztek, és nem is hagytak bennem maradandó emléket a srácok, révén, hogy nekem ez "a mikrofonba hányom a dalszöveget" stílus bennem nem kis visszatetszést kelt... Mindegy, 20:25 felé végeztek, és átrendezték a díszletet a színpadon, addig szünet. Pár perccel kilenc előtt belecsaptak a húrokba Dream Theaterék, és eljátszották az új albumukról a leginkább sikerült számot, a Bridges in the Sky című dalt, ami hatalmas sikert aratott. Utána köszöntötte James LaBrie, a csapat énekese a nézőket, majd az új dobost, Mike Mangini-t, és megemlítette, hogy az elmúlt 25 évben rengeteg zenét játszottak, reméli, hogy a jövőben is így lesz, de az biztos, hogy a most következő két órában sem elsz zenékből hiány. Lehidaltam, és írtam SMS-t a Szabolcsnak, hogy a koncert után találkozzunk a metróalagútnál, de nea megebszélt tíz órai időpontban, hanem innentől kezdve két óra múlva. :D Mentek sorban a számok, a The Dark Eternal Night című számnak nagyon örültem, révén, hogy annak az utolsó harmadában van egy masszívan elmebeteg zenei rész. Hibátlanul teljesítették élőben az akadályokat. A Far from heaven című számot valóban megkönnyeztem, csodálatos előadás volt, és persze a dal is szép. Mentek a dalok, néhol az együttes tagjai a zenék között önálló szólóprodukciókat adtak elő, ezek mindegyike lenyűgözött. Egy szó mint száz, nem vártam a végét. Bár a fenekem nem így gondolta. Ő már kivolt nagyon a sok üléstől, és én is úgy voltam vele, hogy "még öt perc és felállok a francba, és a kordonra támaszkodva nézem végig az utolsó pár percet." De végül nem volt erre szükség, 23 órakor befejezték, majd én még tettem egy kitérőt a shopban, és vettem egy pólót is. Majd irány kifelé. A metrónál összefutottam Szabolccsal, azután 20 perces buszvárás következett, két éjszakai járattal jutottunk el Káposztásmegyerre. Ott irány fel a lakásba, ott még magamba toltam egy adag paprikás krumplit, majd fürdés és alvás. Fél hatig, mert akkor a Szabolcsék apró kutyusa feltelepedett mellém az ágyra, ezzel felébresztve engem is. Onnantól kezdve nem nagyon tudtam aludni, csak darabokban. Nyolckor ébresztő, reggeli, majd a 09:15-ös 30-as busszal mentünk be Újpest Központig, ahonnan metróval mentünk a Nyugati pályaudvarig, majd fel a felszínre, és egy megálló a 4-es villamossal a Jászai Mari térig. Majd be a Hollán Ernő utcába. Ismerősömnek van a fotókiállítása 22.-éig ott az Odeon Lloyd művészmoziban. Az óra tízet mutatott, a nyitás pedig délután egy órakor van a moziban... Nézem a napijegyemet: érvényes 14 óra 2 percig. Nézem a vonatjegyemet: 13:21-kor indul a vonatom a Déliből... Esélytelen - állapítottuk meg. Szabolcstól elbúcsúztam, Ő ment vissza a Nyugati felé, én pedig a MOSZKVA TÉR felé Combinoztam tovább. A MOSZKVA TÉRen nézelődtem picit, majd úgy döntöttem, hogy elmegyek a 16-os busszal a várkapuhoz, az ott tervezett fotók úgyis elmaradtak tavaly októberben. A szikrázó napsütés nekem kedvezett, és egy jó órát töltöttem ott. Majd visszaszálltam a 16-osra, a Clark Ádám térig mentem. Fotóztam egy várbuszt az alagútban is, majd ugyancsak a 16-ossal a Deák Térig mentem, ahol le a metróba, aztán irány a MOSZKVA TÉR. Még volt kajajegyem, így bementem a KFC-be megkóstolni azt a világhírű csirkét. Gyors kaja ide vagy oda, de tényleg finom volt. Utána le a metróalagútba, és irány a Déli pályaudvar. A vonatom már bent állt, befészkeltem magam a hajófejbe (a motorvonat vezetőállása utáni magasított rész, aztán 13:21-kor elindultunk, és menetrendszerűen érkeztünk Győrbe két óra múlva. Anyumék már a parkolóban vártak. :lol:

MOSZKVA TÉR: Én ugyan le nem írom az új nevét!! :angry:

Szerzemények:

Bögre:
Kép
(egyik felén az egyik, másik felén a másik minta van)

Póló:
Kép
(Eleje mintás, hátulja üres)

Fotókkal szerintem vagy ma este, de sanszosabb, hogy holnap jelentkezem. :)

Seth

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 16:59 

Idézet:
Szóval az úgy volt, hogy elnéztem a helyi buszmenetrendet,
:hehe:
Idézet:
A sok lassúmenet miatt sofőrünk magasabb fokozatba kapcsolt, és a "diszkrét" 20 perces késésből lefaragott bő 15 percet. Nem is az engedélyezett maximum sebességgel mentünk, hanem jóval fölötte.
:fejetv:
Idézet:
Amúgy a metróalagút szele majdnem elfújta a napijegyemet.
:lol:
Idézet:
....picit előrébb tolakodtam.
Idézet:
A Far from heaven című számot valóban megkönnyeztem, csodálatos előadás volt, és persze a dal is szép. Mentek a dalok, néhol az együttes tagjai a zenék között önálló szólóprodukciókat adtak elő, ezek mindegyike lenyűgözött.
:hug:
Idézet:
Ott irány fel a lakásba, ott még magamba toltam egy adag paprikás krumplit
Idézet:
Fotókkal szerintem vagy ma este, de sanszosabb, hogy holnap jelentkezem.
:D
Ez jó volt. Bírom, amikor el is tudom képzelni, amiről írsz. Várom a fotókat, örülök, hogy jól érezted magad Seth! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 17:07 
FórumDémon

Azért egy képet dobok:

Kép
A helyem, háttérben a színpad, előtérben pedig az a marha fotogén fejem... :D :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 17:10 

:lol: :lol: :lol: (a kommenten vigyorgok, nem rajtad...) :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 17:33 
Bionicle harcos

Mi az a tigriskarom? :fejetv:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 17:36 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Mi az a tigriskarom? :fejetv:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 17:39 
Bionicle harcos

Ja, hogy ez? :shock:
Egész másra gondoltam... :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 51  Következő

Időzóna: UTC