Ahá, már látom, előre megfontolt szándékkal követtétek el eme merényletet!

Folyt a készülődés, én meg észre sem vettem. Csak a plakátot a kocsmaajtón.
Misi! Egy igazán RAGYOGÓ kép, köszönöm! Mi férfiemberek ugyebár, ne cifrázzuk nagyon.
Malackaaaa! Már megint alkottál te is! Te drága! Komolyan mondom, Batmannek nincs ilyen…

Ssuggi, ne vedd magadra.
Csillaglány, Évike! Köszönöm a tortákat és az innivalót!

Szép az a vers! A második torta azonban… segítséééég!

Remélem, őt annyira nem hódítottam meg, együk meg gyorsan! Még a bibircsókot sem bánom!
Aranyhajú, zavarba hozol!

Igen, általában én szoktam virágokat adni, és most én kapok tőled egy gyönyörű csokrot. Köszönöm ezt is, a verset is, csodálatosak!
Barika!

Hát… nem voltál velünk. De gondoltam rád, és gondolunk még lefekvésig. Hátha mégis együttműködik a géped! Dózer rendesen viselkedett, nem ette meg a virágokat. Megérkeztek, köszönöm!
Mesemondó! Ezekkel a képekkel nagyon megleptél! És nagyon meghatottál!

Köszönöm neked, csak vigyorgok itt, mint egy buta töklámpa!
Ssuggi! Most meg már röhögök!

Te sose hazudtolod meg magad! A vers is, az embléma is, na meg az a cowboy… Köszönöm!
Seth! Van torta is elég, a koncerttel mindannyiunkat megörvendeztettél.

Meg a végén megríkattál, teeee!

Ez persze nem jelenti azt, hogy elássuk a csatabárdot! Fogsz te még a kocsmában innivalót kapni tőlem!
Seriff! Már mondtam, király vagy!

Miattad is homályos lett a szemügém. Köszönöm neked, és biztos vagyok benne, hogy még sokáig „boldogítjuk” egymást!
Panther, neked köszönöm a dalt!
Minya és YaTen most nem járt erre, de tudom, ha itt lehettek volna, emelték volna ennek a napnak a fényét. Gondolok rátok is! Gondolataimban itt az ajándékotok: az, hogy vagytok, és a barátotok lehetek! Minitigrisem, várlak vissza!

Neked pedig a nyomaidat láttam itt, Párduclány!
KÖSZÖNÖK MINDENT NEKTEK!
És még egy kis ráadás, szeretném megmutatni, mit kaptam pár napja Mesemondótól, bár a fotók nem adják vissza az igazi szépségüket!

Szerk.: Nálam nem látszottak a képek, újratöltöttem.