Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.21. 15:09

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.08.31. 20:28 
Westernlovas

Ahá, már látom, előre megfontolt szándékkal követtétek el eme merényletet! :D Folyt a készülődés, én meg észre sem vettem. Csak a plakátot a kocsmaajtón.
Misi! Egy igazán RAGYOGÓ kép, köszönöm! Mi férfiemberek ugyebár, ne cifrázzuk nagyon. :D
Malackaaaa! Már megint alkottál te is! Te drága! Komolyan mondom, Batmannek nincs ilyen… :lol: Ssuggi, ne vedd magadra. :lol:
Csillaglány, Évike! Köszönöm a tortákat és az innivalót! :D Szép az a vers! A második torta azonban… segítséééég! :lol: Remélem, őt annyira nem hódítottam meg, együk meg gyorsan! Még a bibircsókot sem bánom! :D
Aranyhajú, zavarba hozol! :oops: Igen, általában én szoktam virágokat adni, és most én kapok tőled egy gyönyörű csokrot. Köszönöm ezt is, a verset is, csodálatosak! :D
Barika! :D Hát… nem voltál velünk. De gondoltam rád, és gondolunk még lefekvésig. Hátha mégis együttműködik a géped! Dózer rendesen viselkedett, nem ette meg a virágokat. Megérkeztek, köszönöm! :D
Mesemondó! Ezekkel a képekkel nagyon megleptél! És nagyon meghatottál! :roll: Köszönöm neked, csak vigyorgok itt, mint egy buta töklámpa! :D
Ssuggi! Most meg már röhögök! :lol: Te sose hazudtolod meg magad! A vers is, az embléma is, na meg az a cowboy… Köszönöm! :D
Seth! Van torta is elég, a koncerttel mindannyiunkat megörvendeztettél. :D Meg a végén megríkattál, teeee! :roll: Ez persze nem jelenti azt, hogy elássuk a csatabárdot! Fogsz te még a kocsmában innivalót kapni tőlem! :mrgreen:
Seriff! Már mondtam, király vagy! :D Miattad is homályos lett a szemügém. Köszönöm neked, és biztos vagyok benne, hogy még sokáig „boldogítjuk” egymást! :lol: :mrgreen:
Panther, neked köszönöm a dalt! :D
Minya és YaTen most nem járt erre, de tudom, ha itt lehettek volna, emelték volna ennek a napnak a fényét. Gondolok rátok is! Gondolataimban itt az ajándékotok: az, hogy vagytok, és a barátotok lehetek! Minitigrisem, várlak vissza! :D Neked pedig a nyomaidat láttam itt, Párduclány! :D

KÖSZÖNÖK MINDENT NEKTEK! :hug:

És még egy kis ráadás, szeretném megmutatni, mit kaptam pár napja Mesemondótól, bár a fotók nem adják vissza az igazi szépségüket!

Kép
Kép

Szerk.: Nálam nem látszottak a képek, újratöltöttem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnny Dess 2011.09.01. 18:39-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 11:42 

szia Erám,nem tudtam jönni,bocsesz,de gondoltam én is rád.én már köszöntöttelek téged "valahol"keresd meg drága :hug: :hug: :hug: :hug: most futok is millió puszi neked :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 11:48 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Seth! Van torta is elég, a koncerttel mindannyiunkat megörvendeztettél. :D Meg a végén megríkattál, teeee! :roll: Ez persze nem jelenti azt, hogy elássuk a csatabárdot! Fogsz te még a kocsmában innivalót kapni tőlem! :mrgreen:

Ráadás a koncertre (hogy-hogy, kifelejtettem belőle... :o )

Ja, és jössz te még az én kofágom közelébe... :box2: :lol: :mrgreen: :P "Az Istenek halhatatlanok!" (cé báj malacka)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 12:50 
Papírhajlító

Seth szuper a ráadás. :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 18:42 
Westernlovas

Minyacica, eddig köbö három helyen találtam meg a köszöntésed. :lol: Nehéz téged követni, de csapongó macsek! :lol:
Seth, a ráadás tényleg klassz, ez az egyik kedvencem Demjéntől. Egyébként lehetsz te halhatatlan, de vannak dolgok, amiket még egy isten sem szerezhet meg. :lol: Ellenben a halandó magáénak mondhatja. :D
Szia, Csillaglány, eszerint együtt hallgattunk zenét! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 19:13 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Seth, a ráadás tényleg klassz, ez az egyik kedvencem Demjéntől. Egyébként lehetsz te halhatatlan, de vannak dolgok, amiket még egy isten sem szerezhet meg. :lol: Ellenben a halandó magáénak mondhatja. :D

Péééldául?? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 19:15 
Bionicle harcos

Én is pont ugyanezt akartam kérdezni, lévén a bioniclek kultúrájában szerintem lazán megütöm az "isten" rangot. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 19:17 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Én is pont ugyanezt akartam kérdezni, lévén a bioniclek kultúrájában szerintem lazán megütöm az "isten" rangot. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szerintem te meg csak... Katt :P Kis hétöznapi, átlagos, stb... :P :merleghinta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 19:26 
Bionicle harcos

Szerintem meg te vagy az! :evil: :evil: :evil:
Én legalább nem csak mormogással tudok természetfeletti dolgokat csinálni, hanem mindenféle varázsszavak nélkül kisujjból "kirázom". Úgyhogy ne kritizálj, mert megtudod miért vagyok annyi helyen hírhedt és rettegett. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.01. 19:31 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Szerintem meg te vagy az! :evil: :evil: :evil:
Én legalább nem csak mormogással tudok természetfeletti dolgokat csinálni, hanem mindenféle varázsszavak nélkül kisujjból "kirázom". Úgyhogy ne kritizálj, mert megtudod miért vagyok annyi helyen hírhedt és rettegett. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Csinálhatsz velem akármit, halhatatlan vagyok. :D

És elárulnám Neked, hogy ezek a varázsigék, az idő keletkezése előtti ősi nyelven íródtak... Szóval inkább Te ne ugrálj. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Következő

Időzóna: UTC