Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.25. 02:57

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 51  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszámolók - Mindenkitől
HozzászólásElküldve: 2012.02.18. 19:58 
Mesemondó

Szia Tomi!

Olvastalak ,hatalmas élmény lehetett :hug: :hug: :hug:

Várom a fotókat !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.19. 20:57 
Könyvtáros

Szia Seth!

Tök király a beszámoló! Nagyon jó buli lehetett.

Szuper a begre, meg a póló is! Ha iszol belőle, a pólót meg felveszed, eszedbe jut a péntek este, és még biztos nagyon sokáig emlékezni fogsz rá.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.20. 19:16 
FórumDémon

Részletek a koncertről (videó)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.21. 16:34 

Megnéztem. Ez a lassú szám még nekem is tetszett. :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.21. 17:28 
FórumDémon

malacka írta:
Megnéztem. Ez a lassú szám még nekem is tetszett. :hug:

Erre vagy erre gondolsz? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.21. 18:50 

Most meghallgattam mindkettőt...és mindkettő tetszik. De az előbbi utalásom az elsőre szólt, az ment a koncertbejátszáson, ha jól hallottam. De gyönyörű a második is, amit mutattál Seth. :pray:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.21. 18:56 
FórumDémon

Előbbihez van dalszöveg a stúdióban, utóbbihoz nem biztos, de beraktam már oda azt is, régebben.

A második zene amúgy az egyetlen koncepcióalbumukról, a Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory-ról való.

Mike Portnoy elmondása szerint: „Az album története egy napjainkban élő férfiról, Nicholasról szól, akinek folyton emlékképek villannak be egy másik világról, egy másik életről, ezért felkeres egy hipnoterapeutát, hogy kiderítse, mi okozza a látomásokat. Rájön, hogy valójában egy 1920-as években élt lány, Victoria reinkarnációja. Ahogy a történet halad előre, feltárul a lány élete és kiderül, hogy a szerelmi háromszögbe keveredett lányt fiatalon ölték meg. Ennél a pontnál kapcsolódik össze a történet a Metropolis első részével, a "The Miracle and the Sleeper"-rel. Egy rejtélyes gyilkosságba csöppenünk, amelynek bonyodalmait végigkövethetjük az egész albumon, egészen a rejtély megoldásáig. Aztán a legvégén egyszer csak jön egy csavar, és néhány utalásból arra következtethet a hallgató, hogy valami egészen más történt. A sztori elég bonyolult, folyamatosan ugrál az időben előre-hátra, és a szövegkönyv nélkül nem mindig lehet pontosan tudni, hogy éppen melyik szereplő beszél és mikor, melyik időben járunk.”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:20 
FórumDémon

CUKORKA - SWEETFABRIC BUDAPEST

Kép

Ezt márpedig egyszer LÁTNI kell!! Ilyen szót se használtam még eddig: dizájnédességműhely. Mert ez kérem műhely! Itt készülnek cukorból a műalkotások. Idősebbek biztos emlékeznek gyerekkoruk töltetlen keménycukorkáira, aminek a belsejében különböző feliratok, vagy ábrák voltak láthatóak, és az egész egy aszpirin nagyságával vetekedő méretekkel, és azzal a felejthetetlen, frissítő, édes, de nem ragadós gyümölcsös ízzel társult. Az álom márpedig, hogy jó volna ilyet újra enni: valósággá vált. Aki Budapesten jár, ne mulassza el útba ejteni a Múzeum körút hetes szám alatt található udvarról nyíló aprócska üzletet. A bolt két helységre van tagolva. Egyikben a kínálat van, a másikban pedig a műhely, ahol ha akarjuk, akár az orrunk előtt készítik el - a mi ízlésünknek megfelelően, a mi kedvenc színeinkkel készítik el. Workshopokon akár arra is lehetőség van, hogy egy két órás foglalkozás során a készítők beavassanak minket a cukorkakészítés fortélyaiba, és mi magunk készítsük el saját cukorkánkat, amit aztán haza is vihetünk. Édesszájúaknak kötelező a hely meglátogatása. A workshopok pedig ideális ajándék is lehet édesszájú gyerekeknek is akár. :) De ha jól olvastam, csapatépítő tréning keretein belül is lehet menni. :)

Én is bevásároltam:

Kép
(kattolható)

Egyvalami van azonban, ami kicsit visszatartó lehet, az az ár. Itt minden darab kézzel készül, két egyforma darab nem létezik! Ennek megfelelően az árait a közepesen magas, és a csillagászati közé lőném be, kinek vérmérséklete (és havi fix keresete szerint) döntse el maga. Egyszer azonban kötelező.

Kép

Édességre fel!! :pray: :D

Seth

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:29 

szia Seth drágaságom :!: :hug: :hug: igazi drágaságot hoztál most...
én emlékszem ezekre a cukorkákra ám,bár még "fiatal"vagyok ;) :roll:
na viccet félre téve...megfogjuk nézni szerintem..bár te szinte többet tudsz Pestről mint én :D tényleg voltál ebben a boltban???kicsit irigyellek érte..bár vásárolni tudnék-e,nem tudom.nem írtad milyen árak vannak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:38 
FórumDémon

Az árak borsosak, és nincs semmin sem árcímke, szóval tessék kapaszkodni...

Egy kémycsőnyi cukor 800 Ft, egy kicsi tégely darabonként 500 Ft, így fizettem 1800Ft-ot... Évente egyszer viszont tuti benézek, és akkor van szülinapra, meg egyéb ünnepekre mindig tuti ötletem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 51  Következő

Időzóna: UTC