CUKORKA - SWEETFABRIC BUDAPEST

Ezt márpedig egyszer LÁTNI kell!! Ilyen szót se használtam még eddig: dizájnédességműhely. Mert ez kérem műhely! Itt készülnek cukorból a műalkotások. Idősebbek biztos emlékeznek gyerekkoruk töltetlen keménycukorkáira, aminek a belsejében különböző feliratok, vagy ábrák voltak láthatóak, és az egész egy aszpirin nagyságával vetekedő méretekkel, és azzal a felejthetetlen, frissítő, édes, de nem ragadós gyümölcsös ízzel társult. Az álom márpedig, hogy jó volna ilyet újra enni: valósággá vált. Aki Budapesten jár, ne mulassza el útba ejteni a Múzeum körút hetes szám alatt található udvarról nyíló aprócska üzletet. A bolt két helységre van tagolva. Egyikben a kínálat van, a másikban pedig a műhely, ahol ha akarjuk, akár az orrunk előtt készítik el - a mi ízlésünknek megfelelően, a mi kedvenc színeinkkel készítik el. Workshopokon akár arra is lehetőség van, hogy egy két órás foglalkozás során a készítők beavassanak minket a cukorkakészítés fortélyaiba, és mi magunk készítsük el saját cukorkánkat, amit aztán haza is vihetünk. Édesszájúaknak kötelező a hely meglátogatása. A workshopok pedig ideális ajándék is lehet édesszájú gyerekeknek is akár.

De ha jól olvastam, csapatépítő tréning keretein belül is lehet menni.

Én is bevásároltam:

(kattolható)
Egyvalami van azonban, ami kicsit visszatartó lehet, az az ár. Itt minden darab kézzel készül, két egyforma darab nem létezik! Ennek megfelelően az árait a közepesen magas, és a csillagászati közé lőném be, kinek vérmérséklete (és havi fix keresete szerint) döntse el maga. Egyszer azonban kötelező.

Édességre fel!!
Seth