Misi.......
ezt neked hoztam,bár nem én sütöttem

Húsvéti málnatorta
Hozzávalók:
1 piskóta tortakorong
300 g fagyasztott málna
8 levél fehér zselatin
50 g porcukor
500 g natúr vagy málnás joghurt
8 evőkanál narancslé
5 dl tejszín
6 evőkanál málna lekvár
6 evőkanál őrölt pisztácia
marcipán nyuszik a díszítéshez
Olvasszuk ki a málnát, a zselatint áztassuk bő hideg vízbe. A felengedett málnát pürésítsük a porcukorral, majd egy szűrőn át passzírozzuk át, hogy magok ne maradjanak benne. Keverjük a málnapüréhez a joghurtot. 2 evőkanál narancslét lábasban melegítsünk, tegyük bele a zselatint. Amikor feloldódott, először egy kevés joghurt krémet keverjünk hozzá, majd úgy adjuk az egészhez. Amíg a krém elkezd dermedni, verjünk fel keményre 3,5 dl tejszínt, és óvatosan keverjük a joghurtos krémhez.
A piskótát vágjuk három részre. Az alsó lapot tegyük kapcsos tortaformába, kenjük meg 2 evőkanál narancslével és 2 evőkanál lekvárral és a krém egyharmadával. Jöhet a középső korong, és ugyanilyen sorrendben azt is kenjük meg: narancslé, lekvár, joghurtkrém. A felső korongra is kerüljön mindenből. Tegyük hűtőbe legalább 4 órára. A maradék tejszínt verjük fel keményre, és kenjük meg vele a torta szélét. Végül szórjuk meg pisztáciával díszítsük marcipán nyuszikkal.