Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.22. 21:57

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszámolók - Mindenkitől
HozzászólásElküldve: 2012.02.29. 17:23 
Főrémrímész

malacka írta:
juszufka54 írta:
Váááá a talin majd meg ajándékozzuk igazival hogy most már fel ismerje a különbséget. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg fog lepődni, hogy nem csak fehér kemény és barna puha van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.04. 20:59 

Hétvégi kirándulás a Turul emlékműnél. Szelim-barlang és Kilátó, János-forrás és Tüdőszanatórium érintésével. Négy óra erdei séta hegynek fel-és le. Csúszás-mászás, na és nevetés egyfolytában, hóvirágok, harkályok, emléktáblák, sziklatömbök, szikrázó napsütés kíséretében. :pray: :lol:

A felfelé vezető lépcsőn
Kép

A barlang peremén
Kép..Kép

A barlangban
Kép..Kép

Barátnőmmel........................................................................................A kedves kis hóvirág
Kép..Kép

Sziklamászás, nem veszélytelenül................................................................Hmm..két pasi is nyúl értem!
Kép..Kép

A meredek lejtőn lefelé
Kép

A Kilátó (ez csak illusztráció).........................................Ez valóság a tetején
Kép..Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára malacka 2012.03.04. 22:03-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.04. 21:01 
Bionicle harcos

Várom a képeket is. :D

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.05. 04:37 
Főrémrímész

Jók a képek! Látszik a jó hangulat rajtuk!
Köszönöm a beszámolót. Kimentem egy kicsit a természetbe, a tavaszba én is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.05. 04:59 
Papírhajlító

malacka nagyon jó képek látszik hogy jól szórakoztatok:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.05. 06:56 
Mesemondó

Malacka!

Jók a fotók,érződik a vidám hangulat ,a tavaszi friss levegő :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.05. 19:06 
Bionicle harcos

Megnéztem a fotókat én is. Jó kis program lehetett. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.11. 19:50 
Bionicle harcos

Ma reggeltájt volt egy furcs álmom. Illetve csak álom részlet, mert csak az utolsó pár percre emlékszem. Aztán meg felébredtem. :roll:

Most kivételesen nem úgy álmodtam, mint szoktam, hanem külső nézőként. De nem is emberként, hanem különböző pontokról láttam az eseményeket. Mintha egy filmben a kamera lettem volna, úgy láttam a dolgokat. :shock:

Ami még furcsább volt, hogy Ravenről álmodtam. Oké, ez még nem is furcsa, mert volt már rá példa. Ami viszont az volt, hogy nem úgy láttam, mint amilyen lenni szokott. Egy fekete és vörös harci ruhát viselt. Eléggé olyan volt a ruha, mint Vörös X-é. Elég technikás cucc volt, volt rajta néhány vörös elektródaszerűség. Amúgy full fekete volt az egész. Itt-ott azt hiszem szürke is volt benne. Bár lehet, hogy nem és csak a Vörös X-es hasonlóság miatt gondolom ezt.

Még ez is furcsa volt, de amit csinált, az méginkább. Lila lézert lőtt a szeméből. Ráadásul nem is olyat, mint Csillagfény, hanem még villámlott is a lézer szegélye. Meg furcsa, sistergős-zizegős hangot adott. Nem is igazán lézerre, inkább railgunnyalábra emlékeztetett. Elég furcsa dolog volt, de minden esetre jól nézett ki. Elég ádázan harcolt egyébként. Úgy, ahogy nem is szokott. Nem is használt telekinézist, hanem csak rúgott meg ütött. Ez se valami jellemző. Ilyen harcmodort körübelül Icaraxtól várnék el, nem tőle. :shock: :shock: :shock:

Ja! Ha már Vörös X. Ellene harcolt. A végén felkapta és a karjánál megpördítve nekivágta egy éjjeliszekrény-félén (olyasmi volt, mint ami itt van nálunk a nagyszobában, csak éppen műanyag és fém volt fa helyett) lévő lapos LCD Tv-nek. :lol: :lol: :lol:
Persze mondanom sem kell, a fickó lesodorta a Tv-t, az darabokra törött és Vörös X bezuhant a szekrény mögé. Ezútán pedig felébredtem. :roll:

Szóval elég furcsa volt az egész. A külső nézet, Raven meg Vörös X még el is megy. De az a lézeres dolog nem volt semmi. Meg az se, amilyen hasbarúgást kapott térddel az a nyomorult, mielőtt a lézer telibe kapta. Aztán meg a fél szobán átrepülés a Tv-s becsapódással... Nem szívesen lettem volna a helyében. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

De ennek legalább volt értelme is, a többi kusza álmommal ellentétben. Csak "kicsit" furcsa volt. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.11. 20:04 
Bionicle harcos

Valami ilyesmi volt, csak lilában, persze dupla sugárban és jóval vékonyabb is volt:

Kép

Egyébként a sci-fis railgun elektromágneses lövést ad le. Vagyis valami hasonlót. Ez látszik a képen.
Amúgy a kép az Armored Core - Last Ravenből van.

Egyébként a railgun "sínágyú" néven feltűnik a Transformers 2 - A Bukottak Bosszújában is. Ezzel kapja szét az amcsi tengerészet Devastatort (a nagy robot, amelyik félig lerombolja az egyik piramist) Kairóban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Makuta Teridax 2012.03.12. 15:56-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.12. 04:38 
Főrémrímész

Talán a következő szösszeneted vázlata állt össze benned és azt láttad álomként.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  Következő

Időzóna: UTC