Ma reggeltájt volt egy furcs álmom. Illetve csak álom részlet, mert csak az utolsó pár percre emlékszem. Aztán meg felébredtem.
Most kivételesen nem úgy álmodtam, mint szoktam, hanem külső nézőként. De nem is emberként, hanem különböző pontokról láttam az eseményeket. Mintha egy filmben a kamera lettem volna, úgy láttam a dolgokat.
Ami még furcsább volt, hogy Ravenről álmodtam. Oké, ez még nem is furcsa, mert volt már rá példa. Ami viszont az volt, hogy nem úgy láttam, mint amilyen lenni szokott. Egy fekete és vörös harci ruhát viselt. Eléggé olyan volt a ruha, mint Vörös X-é. Elég technikás cucc volt, volt rajta néhány vörös elektródaszerűség. Amúgy full fekete volt az egész. Itt-ott azt hiszem szürke is volt benne. Bár lehet, hogy nem és csak a Vörös X-es hasonlóság miatt gondolom ezt.
Még ez is furcsa volt, de amit csinált, az méginkább. Lila lézert lőtt a szeméből. Ráadásul nem is olyat, mint Csillagfény, hanem még villámlott is a lézer szegélye. Meg furcsa, sistergős-zizegős hangot adott. Nem is igazán lézerre, inkább railgunnyalábra emlékeztetett. Elég furcsa dolog volt, de minden esetre jól nézett ki. Elég ádázan harcolt egyébként. Úgy, ahogy nem is szokott. Nem is használt telekinézist, hanem csak rúgott meg ütött. Ez se valami jellemző. Ilyen harcmodort körübelül Icaraxtól várnék el, nem tőle.
Ja! Ha már Vörös X. Ellene harcolt. A végén felkapta és a karjánál megpördítve nekivágta egy éjjeliszekrény-félén (olyasmi volt, mint ami itt van nálunk a nagyszobában, csak éppen műanyag és fém volt fa helyett) lévő lapos LCD Tv-nek.
Persze mondanom sem kell, a fickó lesodorta a Tv-t, az darabokra törött és Vörös X bezuhant a szekrény mögé. Ezútán pedig felébredtem.
Szóval elég furcsa volt az egész. A külső nézet, Raven meg Vörös X még el is megy. De az a lézeres dolog nem volt semmi. Meg az se, amilyen hasbarúgást kapott térddel az a nyomorult, mielőtt a lézer telibe kapta. Aztán meg a fél szobán átrepülés a Tv-s becsapódással... Nem szívesen lettem volna a helyében.
De ennek legalább volt értelme is, a többi kusza álmommal ellentétben. Csak "kicsit" furcsa volt.