Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.21. 15:12

Időzóna: UTC




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.05.10. 06:51 
Offline
Papírhajlító
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 15:31
Hozzászólások: 7504
Tartózkodási hely: fórum
Ezt szoktam én is mondani Ádámnak amikor nem akar enni.mert nem tudja a gépét ott hagyni!!

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.10. 17:40 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Kovászos spárga

Kép

Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 3-4 nap


Alapanyagok:

egy csomag zöld spárga
3 gerezd fokhagyma késpengével ellapítva
1 evőkanál só
1 csokor kapor
víz

A spárgát egy kancsóba, befőttesüvegbe állítom, mellérakom a fokhagymát, kaprot. Felöntöm annyi sós vízzel, ami ellepi, a tetejébe nyomom a kenyeret, és a napra állítom. Ha nincs nap, jó az árnyék is, a meleg a lényeg. 3-4 nap alatt kész, hidegen fogyasztható.

Most raktam össze! Várok 4 napig. :roll:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 04:07 
Offline
Papírhajlító
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 15:31
Hozzászólások: 7504
Tartózkodási hely: fórum
Misi és ezt te meg is eszed :shock: :shock: :roll:

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 05:28 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Az enyém ilyen! Hogy megeszem-e? 3-4 nap múlva válaszolok rá! :P

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 06:07 
Offline
Papírhajlító
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 15:31
Hozzászólások: 7504
Tartózkodási hely: fórum
Misi így guszta az üvegben .
én még nem ettem ilyen növényt sosem.

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 06:36 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Misi!

Részletes beszámolót kérünk ,hogy sikerült !

Mit főzöl hozzá ???

Vagy " mezei zsiroskenyérrel " is fogyasztható ???


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 06:42 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
juszufka54 írta:
Misi így guszta az üvegben .
én még nem ettem ilyen növényt sosem.

Juszufka kovászoltan még én sem ettem. Levesnek, főzeléknek, rakottan viszont igen és nagyon szeretem nyersen is!

Marcsi 4 napra előre nem tudom mi lesz hozzá főzve, de a mennyiség miatt arra gondolok lesz főtt is sült is zsíros kenyér is mire elfogy!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 06:45 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Kép

Nem tünik olyan nagynak ez az üveg :fejetv:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 06:48 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Gondolj bele a spárga kb 25-30 cm es. A hozzávalókon felül még két liter sós vízzel öntöttem fel. A nagy befőttes üvegnél csak vékonyabb, magassága van annyi.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 06:49 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Étvágygerjesztő !!!!

Finom lesz biztos :P


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség