Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.22. 21:57

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 51  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszámolók - Mindenkitől
HozzászólásElküldve: 2012.03.12. 06:38 
Mesemondó

Idézet:
Persze mondanom sem kell, a fickó lesodorta a Tv-t, az darabokra törött és Vörös X bezuhant a szekrény mögé. Ezútán pedig felébredtem.

Drága Makutám !

Valami kevésbé zajosat kellene álmodni ,romantikusat :fejetv: :fejetv:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.12. 09:58 
FórumDémon

Ma lementem dokihoz. A kb. két órás várakozás és a 11. sorszám már meg sem lepett. Addig olvasgattam új könyvemet.

Behívtak, bementem, egyből kezelésbe vett a háziorvos. Miután felírta a gépbe, mi a panaszom, hozott egy lámpát és belenézett a torkomba.

"Aztamindenit Tamás, ilyen randa torkot ritkán látok" - mondja hangjában némi éllel.

"Köszönöm doktornő, ezt bóknak veszem" - felelek vissza szarkasztikusan, majd ráemelem a tekintetemet. Ma nincs vicces kedvében.

"Fertőző, gennyes mandulagyulladás" - jelenti ki tárgyilagos hangon.

"Parancsol?" - döbbentem meg. Már nekem sincs kedvem hogy is mondjam? Ja igen... Khöm-khöm... viccelődni...

1 hét táppénz, innen indulunk, de lehet hogy több is lesz belőle...... :wall:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.12. 10:51 
Főrémrímész

Tamás feküdd ki rendesen! Hamarabb gyógyul kevesebb szövődménnyel!
Mielőbbi gyógyulást kívánok! :virag:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.12. 10:54 
FórumDémon

Én olyat nem tudok...

Mármint nem meggyógyulni nem tudok, hanem feküdni az ágyban, egész nap... Na az nem nekem való... :fejetv: Most is a gép előtt ülök és tanulgatok gitározni, csak ránőhetne már a bőrkeményedés az akkordfogó ujjaimra, mert a fém húr nem éppen kéz- és bőrkímélő... :D (pláne ha valaki szűz kézzel gitározik, mint én)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.12. 10:55 
FórumDémon

EZT gyakorolgatom épp, egyre több sikerrel. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.12. 11:54 
Mesemondó

Kép

Szia Tomi :hug:

Jöttem beteget látogatni ,közben hallgattam ,hogy gyakorolsz :P

Nem is rossz :gitar:

Igyekezz meggyógyulni !!! (egy kis gyümölcsöt hoztam :P )

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 15:18 

Makuta Teridax írta:
Ma reggeltájt volt egy furcs álmom. Illetve csak álom részlet, mert csak az utolsó pár percre emlékszem. Aztán meg felébredtem. :roll:

Tényleg furcsa ez az álom Makuta, még kívülálló szemmel is. De ha jobban belegondolok, talán nem is annyira.....hiszen szabadidődben ilyen jellegű dolgokkal vagy körülvéve, harcosakat játszol a legóiddal, ezek a szereplők a kedvenceid....szóval logikus, hogy az álmaidban visszatérnek, csak összevisszaságban. :fejetv: :hug:

Egy érdekességet azonban leírok neked, hátha hasznosíthatod majd a jövőben. Én sem hittem benne sokáig, de pár éve, amióta komolyabban foglalkozom a lélek tisztításával, azóta észrevettem magamon, hogy működik. Most nem megyek bele részletekbe, csak kiragadok egy momentumot.

Ha egész nap feszültség, idegeskedés, rosszkedvű hangulat, összevisszaság uralkodik rajtam olykor, akkor este mindig úgy fekszem le, hogy relaxáló zenét hallgatok (természet hangjait, pánsípos zenét, lassú indiános muzsikát stb.), s hiszed vagy nem, ilyenkor sosem álmodom rosszat. Mélyen és nyugodtan alszom, semmi rossz álom nem zavar. :D :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 15:20 

Seth, megnéztem az első gyakorlásod kisfilmjét a videón, hajrá, ügyeskedj! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 16:40 

Várgesztes 17 km-re Tatabányától, a Vértes-hegység észak-nyugati csücskében, a gesztesi vár alatti völgyben meghúzódó település. E megrontatlan szépségű zsákfaluból csak egy keskeny ösvény vezet a közel négyszáz méter magas Vár-hegyre.

Kép

Gesztest az Árpád-korban valószínűleg a Csák nemzetség kezdte el kiépíteni. Váráról először 1332-ben tettek említést a korabeli okiratok. A XIV. században több előző vár maradványaira a mai napig fennmaradó gótikus erősséget emeltek. Ez az inkább vadászkastélynak, mintsem erős végvárnak nevezhető építmény csodával határos módon visszaverte a törökök első ostromát. Az 1400-as évek végén II. Ulászló itteni vadászatait említették a krónikák. 1543-ban azonban mégis oszmán kézre jutott, s a hozzá tartozó faluval együtt felégették.
Ennek ellenére a vár épülete még ma is áll. Az 1960-ban megindult régészeti kutatás szolgált alapjául azon vázlattervek elkészítésének, melyek szerint a várépület helyreállítását végezték.

Felfelé a gyalogúton, s a vár oldalánál.
Kép...Kép

A várhoz "lakatolva" :lol: , s a bejáratnál.
Kép...Kép

A kapu belülről és a vár belső udvara.
Kép...Kép

Lányok az ételt készítik, (de itt még csak a sütit tömik), fiúk a tüzet, nyársakat.
Kép...Kép

Most már minden adott....még egy kicsit várunk a parázsra, aztán sütés-evés! :lol:
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 16:54 
Főrémrímész

Nagyon jó a hangulat és a környék!
Szerencsére az időjárás nem vette el a kedveteket a kirándulástól!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 505 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 51  Következő

Időzóna: UTC