Makuta Teridax írta:
Ma reggeltájt volt egy furcs álmom. Illetve csak álom részlet, mert csak az utolsó pár percre emlékszem. Aztán meg felébredtem.
Tényleg furcsa ez az álom Makuta, még kívülálló szemmel is. De ha jobban belegondolok, talán nem is annyira.....hiszen szabadidődben ilyen jellegű dolgokkal vagy körülvéve, harcosakat játszol a legóiddal, ezek a szereplők a kedvenceid....szóval logikus, hogy az álmaidban visszatérnek, csak összevisszaságban.
Egy érdekességet azonban leírok neked, hátha hasznosíthatod majd a jövőben. Én sem hittem benne sokáig, de pár éve, amióta komolyabban foglalkozom a lélek tisztításával, azóta észrevettem magamon, hogy működik. Most nem megyek bele részletekbe, csak kiragadok egy momentumot.
Ha egész nap feszültség, idegeskedés, rosszkedvű hangulat, összevisszaság uralkodik rajtam olykor, akkor este mindig úgy fekszem le, hogy relaxáló zenét hallgatok (természet hangjait, pánsípos zenét, lassú indiános muzsikát stb.), s hiszed vagy nem, ilyenkor sosem álmodom rosszat. Mélyen és nyugodtan alszom, semmi rossz álom nem zavar.