Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.21. 15:09

Időzóna: UTC




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 18:19 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Ez a kovászos spárga nagyon felkeltette az érdeklődésem! :o A kovászos uborkát betegesen imádom....a spárgát egy fokkal betegesebben, rakottan és tejszínesen párolva! :lol: Tehát az elképzelésem szerint finom lehet ez a variáció is. :shock: :pray: Kíváncsian várom az eredményt... :roll:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.13. 08:07 
Offline
Papírhajlító
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 15:31
Hozzászólások: 7504
Tartózkodási hely: fórum
Csak vigyáz malacka ne hogy már beteg legyél értük!!! :P

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.14. 10:07 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Hurrá készen és finoman!

Ilyen opálos lett a víz!

Kép

A spárga kovászosan, hidegen. (Zsíros kenyér nélkül!)

Kép

Finom!!!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.14. 10:14 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Marha guszta! :shock: Hozom a zsírost hozzá.... :lol:

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.14. 10:15 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Zsiroskenyérrel isteni lett :lol:

Ügyes vagy Misi !!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.08.25. 00:20 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Cékla pirított hagymán

A legegészségesebb zöldségünk beérett a barátnőm kertjében. Kilószámra szedjük és esszük. A neten találtam ezt a receptet, hogy ne csak savanyúságnak együk. Isteni finom, garantálom! :D

Nem is recept, baromi egyszerű!
Főzd puhára a céklát héjában, majd megpucolva, krumplinyomóval összenyomva dobd rá olajban kipirított hagymára. Forgasd össze és még pár percig sisteregjen a tűzön közben. (mintha hagymás tört krumpli lenne, csak lila és édesebb) Só mehet bele ízlés szerint. Kész! :lol:

Köretnek ettük fokhagymás sült tarjához....hát én alig bírtam abbahagyni!
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.08.27. 18:40 
Offline

Csatlakozott: 2011.08.26. 13:07
Hozzászólások: 2061
mert fogadjunk nem is akartad :lol: :debil: :debil: :debil:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.08.27. 21:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Muszáj volt! Különben nem maradt volna másnak! Aztán ehettek volna magokat! :etet: :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.08.27. 22:03 
Offline

Csatlakozott: 2011.08.26. 13:07
Hozzászólások: 2061
mondhattad volna hogy az is egészséges :lol: :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.08.27. 22:11 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Na, ezeknek itt körülöttem a valóságban mondhattam volna ítéletnapig! :lol: Akkor mind éhen halna inkább! :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség