Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 17:32

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 1334  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 18:55 

Na jó, én azt hiszem, leülök ide a sarokba, és csak hallgatlak benneteket, mert egyszerűen nem győzöm követni a történéseket :lol:

Makuta, most látom, hogy megcsípett egy méhecske :shock: Sajnálom, én is ecetes vizes borogatást szoktam alkalmazni, ha meg jól bedagad, akkor még Kalciumot is iszok.
Szia Barika! :hug:
Minya, mind megetted? Finom volt, mi? :roll: 8-) :lol:

Kész, feladom! Én ezt nem bírom követni! :lol: :lol: :lol:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 18:56 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Na nálam már vagy 15 lehetett (Amit számoltam, egyelőre azt hiszem 7 darázs és 8 méhe, de nem biztos) egész életem során. :roll:

Nálam szerencsére elég ritka, eddigi életem során 2-3 alkalom, a legutóbbi idén, és az méhe volt.

Külső őr voltam melóban, és ott tobzódtak a méhek az egyik selejt előtt álló VW kisteher visszapillantó tükrénél. És az űt a rács másik feléhez a tükör mellett vezet el. (van másik út is, de olyan közel van a régi Nivák és Skodák orra a rácshoz, hogy ott nem szeretek menni) És túl közel mehettem, mert az egyik már támadott is, az alkaromat csípte meg. Utána 20 perc alatt kb 10 cm hosszú, és 6 cm széles piros folt lett a kezemen, ami enyhén feldagadt. A fullánkot kiszedtem, majd jobb eszközöm nem lévén, locsoltam rá az ivóvizemből. Amikor beértem az épületbe, az orvosi szobában kentem rá fenistil gélt. Hazaérve calcimusc, az helyretette.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 18:57 

:lol: :lol: bedurvult a gépezet rendesen! Már megint röhögök rajtatok, na meg magamon, vajon kik lesznek előttem, mire ez a hsz-em elmegy??????????? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 18:59 
Könyvtáros

Idézet:
Barika, ha oldalast sütsz, ne felejtsd ki a sok-sok fokhagymát!

Ó, hát a fokhagyma alapkészség nálam! Négy fokhagymaprés lehelte ki a lelkét egy év alatt a kezeim között :lol: Azóta húsklopfolóval zúzom őket :lol: Egy ismerősöm szerint: amiben nincs fokhagyma, az nem étel! :lol:

Idézet:
Most harapott vagy szúrt?

Hogy őszinte legyek, Makuta, sajnos nem tudom. Anyám poénos egy nőszemély, és elég érzékletesen adta elő a csípés történetét. Telefonon meg nem tudtam megállapítani :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baranygazda 2011.08.28. 19:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:01 
Papírhajlító

Igen jó ez elkezdem írni és mire meg van már hárman négyen be előztök :lol: :lol: :lol:
A calcium az mindig jó ha van otthon .

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:01 

szia Seth,bi-bi-bííííííí engem még soha nem csípett meg se darázs se méhecske :debil: malacka én meg sem próbálom az előzést,reménytelen :lol: :lol: :lol:
Johnny drága szép mondhatom :shock: :? engem már nem is látsz :shock: :?: de hallottál nem :?: :lol: :lol: :lol: malacka is hallotta :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:02 
Westernlovas

malacka írta:
Szia Johnny, acetonszagot húzol magad után drágaságom....és tudom, nem vagy cukorbeteg! :lol: Akkor talán a tegnapi,..illetve a ma hajnali virrasztás utóhatása? ;) :lol: :hug:

Virrasztott a hóhér, malacka! Aludtam, mint akit fejbe vertek. Bár ki tudja, lehet, hogy fejbe is lettem verve. :lol: Acetonszag? (Johnny a tenyerébe lehel és szagol.) Na jó, még egyszer fogat mosok. :D Öööö... izé... az ingemet visszahoztad? :oops:

Lunci,virágszálam, ülj csak le, követni én sem tudok semmit, de ha mindenki kap egy poharat a kezébe, nagy baj nem lehet. Csapolok! :lol:

Kép

Ez Sethnek, a másik meg Makutának, kalciummal dúsítva! :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:02 

Barika, egyetértek veled fokhagyma ügyben... :lol:

:o :o :o Te jó ég, Lunci azt mondtad, csendesen leülsz a sarokba, erreföl vetkőzni kezdesz???? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:03 

JOHNNY :!: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: vagy erre vártál :? :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:03 
Könyvtáros

Ez tök jó, kilencen egyszerre beszélünk :lol: Szerintem ha ezt a valóságban tennénk ugyanígy, szép munkát adhatnánk egy pszichológusnak :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 1334  Következő

Időzóna: UTC