Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 22:22

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 55  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:34 

Misi írta:
OLyan ez mint egy szép mese! Western-story! Ismerek egy másik mesét! Rómeo és Júlia. Nézzétek meg ezt is. katt

Ennek, legalább jó a vége :lol:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:35 
Westernlovas

Lunci, drágám... volt egy kis gond a zenekarral, nem jó dalt kezdtek játszani. Helyreraktam őket.
(Johnny megfogja Lunci kezét és... )
A rockyról bezzeg egy szót sem szólsz, pedig még mindig alig kapok levegőt. :lol: Most egy lassút? Emlékszel még erre? :roll: :oops: :lol:

LUNCI

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnny Dess 2011.10.15. 20:36-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:36 

Makuta, hálás vagyok a táncért....ez fergeteges volt egy ekkora óriással! :pray: :hug:

Johnny, akkor pihenj öt percet, és utána mehetünk.. :hug:

Misíííííííííííííííííííííí!!!!!!! Ez mekkoraaaaa!!!! Ezek mi vagyunk!!!!! :lol: Wáháhááá!!!!! :lol: :lol: :lol: :nepszeru:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:39 

malacka írta:
Makuta, hálás vagyok a táncért....ez fergeteges volt egy ekkora óriással! :pray: :hug:

Johnny, akkor pihenj öt percet, és utána mehetünk.. :hug:

Misíííííííííííííííííííííí!!!!!!! Ez mekkoraaaaa!!!! Ezek mi vagyunk!!!!! :lol: Wáháhááá!!!!! :lol: :lol: :lol: :nepszeru:

Malacka, már megint le vagy maradva :D Most néztem meg a táncotokat (már jó a link) Mit mondjak...vérpezsdítő volt ;) :D

Johnny! Tévedsz, mondtam a tánc után valamit :D

Hopssz...most meg én táncolok vele :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:41 

Húú...húúú...húúú...tényleg vérpezsdítő volt, nem mondom! :pray: :lol: És te Luncikám, simán végignézted? :oops: :lol:
Oké, most leülök egy csöppet én is, kitikkadtam. Van valami innivaló? A pezsgő látom elfogyott... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:44 

Végig...volt más választásom :lol: :hug:

Huh...Johnny...lehet ezt elfelejteni? ;) :oops: :D Még jó, hogy már nem kell titkolni az érzéseimet :oops: :lol: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:45 

Na, a ti táncotok sem piskóta!!! :pray: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha kitáncoltad magad, akkor gyere ide Luncikám, megmutatom, mit tud a kis ajándék ékszerdobozod, ha kinyitod a másik fedelét...

Kép
KATT IDE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:46 
Westernlovas

malacka írta:
Húú...húúú...húúú...tényleg vérpezsdítő volt, nem mondom! :pray: :lol: És te Luncikám, simán végignézted? :oops: :lol:
Oké, most leülök egy csöppet én is, kitikkadtam. Van valami innivaló? A pezsgő látom elfogyott... :fejetv:

Miért ne tenné? Tudja, hogy szeretem, hűséget esküdtem neki, és azt is tudja, hogy szeretlek, mint a kishugomat. A múltunkról is tud. Bízik bennem, és én éppen ezért nem fogok neki csalódást okozni. És én is bízom benne. Ilyen egyszerű. És ezt tőle tanultam meg. Felszabadító érzés.

Napsugaram! amikor először táncoltam ezt végig veled, indultam a hegyekbe. Hideg éjjeleken erre a táncra gondoltam, és felpezsdült a vérem. De akkor még reményem sem volt, hogy az enyém leszel... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:48 
Westernlovas

Malacka, ez nagyon aranyos! :D

Lunci, vágjuk fel azt a tortát! Addig, amíg még érdemes. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.15. 20:52 

malacka írta:
Na, a ti táncotok sem piskóta!!! :pray: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha kitáncoltad magad, akkor gyere ide Luncikám, megmutatom, mit tud a kis ajándék ékszerdobozod, ha kinyitod a másik fedelét...

Kép
KATT IDE

Úristen! Ez meseszép, Malacka! :o Milyen kellemes a muzsika :pray: Te, figyelj már...azok a kis kövek...azok...csak nem gyémántok? :fejetv:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 55  Következő

Időzóna: UTC