Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 17:32

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Következő

Érthető a topik saját szabályzata? (első oldal)
Igen 88%  88%  [ 7 ]
Nem 13%  13%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 8
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszélgetős szoba
HozzászólásElküldve: 2011.12.25. 16:50 
Bionicle harcos

Megnéztem a videót! Nagyon nagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az elején, amikor énekeltem, azon behaltam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg Bari éneke se volt semmi... És akkor csak kettőt említettem a sokból... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért megható is volt, hogy ilyen műsorral készültetek. Szóval hol röhögtem, hol majdnem könnybe lábadt a szemem.

Köszönöm Nektek! :hug: :hug: :hug:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.26. 04:33 
Főrémrímész

Baranygazda írta:
a dívány felmászott a garázsból. Az útját részletesen nem mesélem el, lényeg az, hogy tegnap már a szobát uralta, és volt hova ülni.

Ha jól értelek útközben volt a tizennyolcas karika. :lol: Fent jól nevelten ÜLTETEK rajta. :evil:

Makuta! Örülök, hogy tetszett! Sokat játszottunk, dolgoztunk vele nagy örömmel!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.27. 17:08 

Makuta Teridax írta:
Megnéztem a videót!
Azért megható is volt, hogy ilyen műsorral készültetek. Szóval hol röhögtem, hol majdnem könnybe lábadt a szemem.
Köszönöm Nektek! :hug: :hug: :hug:

Makuta, hidd el, a három hetes előkészületek közben nekem ugyanígy váltakozott a hangulatom, hol az asztalt csapkodva fetrengtem a röhögéstől, hol bekönnyezve néztem a részeredményeket, amiket Misi priviben küldött rendületlenül, végtelen türelemmel tűrve kritikáimat, hisztijeimet, időt-energiát nem sajnálva százszor javított jeleneteket 200 km távolságból, amíg ez a kis film így összeállt. :pray: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.27. 17:58 
Könyvtáros

Idézet:
Makuta, hidd el, a három hetes előkészületek közben nekem ugyanígy váltakozott a hangulatom, hol az asztalt csapkodva fetrengtem a röhögéstől, hol bekönnyezve néztem a részeredményeket, amiket Misi priviben küldött rendületlenül, végtelen türelemmel tűrve kritikáimat, hisztijeimet, időt-energiát nem sajnálva százszor javított jeleneteket 200 km távolságból, amíg ez a kis film így összeállt. :pray: :hug:

Gondoltam, hogy nem két perc alatt csaptátok össze, de így még kedvesebb számomra a végeredmény.

Idézet:
Ha jól értelek útközben volt a tizennyolcas karika. :lol: Fent jól nevelten ÜLTETEK rajta. :evil:

Jól értesz, Misi. A tizennyolcas karika így nézett ki: az udvaron át a dívány volt rajtam, a nyakamba kötve egy kötéllel, és ordítottam, mint a sakál, mert a sarkon nem akart úgy befordulni, ahogy én gondoltam. A jól nevelt ülésből elheverés lett, mert mire felértünk, kb. annyit tudtam teljesíteni. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.27. 18:55 
Főrémrímész

Köszönöm a beszámolót Barika!Kép Elképzeltem filmen a jelenetet. Egy képet a díványról légy szíves berakni!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.28. 20:49 

Baranygazda írta:
az udvaron át a dívány volt rajtam, a nyakamba kötve egy kötéllel, és ordítottam, mint a sakál, mert a sarkon nem akart úgy befordulni, ahogy én gondoltam.

:lol: :lol: :lol: Az a fránya dívány!!!! Egy ostorral kellett volna kanyarodásra bírni a makacs fejét!!! Még ilyet!!! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.28. 21:07 

Szóval. Az egész a gipsszel kezdődött. Találkozó leszervezve, mert nehogymá' hófehér maradjon kis csizmám, mindenféle szignó nélkül unalmasan, "snasszul". Hogy nézne ki? Nem arról vagyunk híresek! Hisz olyanja bárkinek lehet! De egy ISTENI firka, az már döfi!!!! Az már méltó hozzánk! :pray: :lol:
És hogy közben eltűnt a csizma, nem tántorított el sem vendégségbe érkezőt, sem vendégvárót eredeti szándékától....a találkozónak létre kell jönnie! :debil: Kérditek, hogy akkor hová lesz a firka? Nos, megmondom: hát a fáslira! Íme! :lol:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.29. 06:56 
Főrémrímész

Erős lábad lesz! Gratulálok! :merleghinta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.29. 11:41 
Mesemondó

Hoztam egy linket :P

"Teszteld Magad !

Az agyad életkora..."

KATT IDE

Jó eredményt !!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.29. 11:54 
Papírhajlító

most kezdek hozzá.meg várod az eredményem?++

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juszufka54 2011.12.29. 12:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Következő

Időzóna: UTC