Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 20:25

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 1334  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:04 
Mesemondó

Idézet:
Egy ismerősöm szerint: amiben nincs fokhagyma, az nem étel!

Ajajjj!!!

Az almásrétesbe nem tettem :wtf?:

Johnny!!!

Nem is kapok döglött narancsot???

Még ilyet!!

Vissza a tetejére

FórumDémon

Baranygazda írta:
Ez tök jó, kilencen egyszerre beszélünk :lol: Szerintem ha ezt a valóságban tennénk ugyanígy, szép munkát adhatnánk egy pszichológusnak :lol: :lol: :lol:

Az semmi, gondolj bele, mekkora idegbajt kapna tőlünk egy könyvtáros, főleg, ha valóban könyvtárban lennénk... :P

Vissza a tetejére

Bionicle harcos

Johnny Dess írta:
Makuta, a protodermisen is átszúrnak a darazsak? :shock: :D

Ezek igen: Bionicle Darázs (Katt)

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:05 
FórumDémon

dmarcsi55 írta:
Idézet:

Ajajjj!!!

Vááháháháháhháhááááá :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:05 
Könyvtáros

Idézet:
Te jó ég, Lunci azt mondtad, csendesen leülsz a sarokba, erreföl vetkőzni kezdesz????

Már nem azért, Luncikám, de mióta csapost vettél fel, és nem te hozod az összes rendelést, mintha sokkal jobban ráérnél... Pl. vetkőzni is. :hug:

De esztétikus a látvány, szóval nyugodtan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:07 

Baranygazda írta:
Ez tök jó, kilencen egyszerre beszélünk :lol: Szerintem ha ezt a valóságban tennénk ugyanígy, szép munkát adhatnánk egy pszichológusnak :lol: :lol: :lol:

ne is mond barikám,nekem már a gumiszoba járna :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:08 
Westernlovas

Barika, akkor a te rangod fokhagymaprés-gyilkos lesz! :D Az ismerősödnek jó ízlése van, én is egy véleményen vagyok vele. Bár a gyümölcslevesbe például nem teszek fokhagymát. :roll:
Csillaglány, te fénysebességgel közlekedsz, mégsem megy a lépéstartás? :D Na, én is mindjárt behozom Dózert, mert gyalog nem győzöm. :D

minya54 írta:
szia Seth,bi-bi-bííííííí engem még soha nem csípett meg se darázs se méhecske :debil: malacka én meg sem próbálom az előzést,reménytelen :lol: :lol: :lol:
Johnny drága szép mondhatom :shock: :? engem már nem is látsz :shock: :?: de hallottál nem :?: :lol: :lol: :lol: malacka is hallotta :lol: :lol:

De látlak, Minitigris, meg hallak is! :D :hug: Megnéztem, van-e még egy kis oldalas valahol. Vagy már eleget ettél, és innál valamit? :D Egyébként igen, a puszira vártam, tudod, hogy attól mindig beindulok! :oops: :D

Hányan elém írtatok! :lol: Makuta, most nem tudom megnézni a darazsaidat! :D Seth, megmelegszik a söröd! Mesemondó, máris hozom a narancsot, azt hittem, te mást iszol. (Súgva: azért egy kis vodkával megbolondítottam, hogy jó kedved legyen, de egészen picivel, kóstold csak meg! ;) )

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:09 

Seth írta:
Makuta Teridax írta:
Na nálam már vagy 15 lehetett (Amit számoltam, egyelőre azt hiszem 7 darázs és 8 méhe, de nem biztos) egész életem során. :roll:

Nálam szerencsére elég ritka, eddigi életem során 2-3 alkalom, a legutóbbi idén, és az méhe volt.

Külső őr voltam melóban, és ott tobzódtak a méhek az egyik selejt előtt álló VW kisteher visszapillantó tükrénél. És az űt a rács másik feléhez a tükör mellett vezet el. (van másik út is, de olyan közel van a régi Nivák és Skodák orra a rácshoz, hogy ott nem szeretek menni) És túl közel mehettem, mert az egyik már támadott is, az alkaromat csípte meg. Utána 20 perc alatt kb 10 cm hosszú, és 6 cm széles piros folt lett a kezemen, ami enyhén feldagadt. A fullánkot kiszedtem, majd jobb eszközöm nem lévén, locsoltam rá az ivóvizemből. Amikor beértem az épületbe, az orvosi szobában kentem rá fenistil gélt. Hazaérve calcimusc, az helyretette.

Nekem is volt egy durva darázs csípésem, még anno, lány koromban. A Tiszaújvárosi strandon voltunk, a jégpályáson, és ott csípett belém, pedig észre sem vettem, nemhogy hajkurásztam volna. Mire hazaértem, már az egész alkarom bedagadt, csúnya lilás-piros volt, és az egész olyan volt, mint a beton.
Elmentem az orvoshoz másnap, mert abban az időben, két ember is meghalt, darázscsípés miatt, egy hónapon belül. Be voltam tojva rendesen. Kaptam injekciót, kenegetni kellett. Több, mint egy hétig ronda volt, nagyon lassan jött helyre, dolgozni se tudtam :(

Na, most vajon hány beírás lesz, míg megírtam ezt :lol:

Háháhá...csak 9... :lol: :lol: :lol: :lol:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:09 
Bionicle harcos

Seth írta:
dmarcsi55 írta:
Idézet:

Ajajjj!!!

Vááháháháháhháhááááá :hehe:

Wáháháháháhááháháhááháháááááááááááááááááááááááááááááá... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.28. 19:10 
Könyvtáros

Idézet:
Az semmi, gondolj bele, mekkora idegbajt kapna tőlünk egy könyvtáros, főleg, ha valóban könyvtárban lennénk...

:lol: :lol: :lol:

Van egy kolléganőm, aki munkakezdéstől munkaidő végéig egy darab mondatot mond, levegővétel nélkül. Kb. olyan, mintha kilencen beszélnének egyszerre, szóval én edzésben vagyok :P

Marcsi! Nem volt fokhagyma az almásrétesben? Nem baj! Majd legközelebb! :lol:

Idézet:
Na, most vajon hány beírás lesz, míg megírtam ezt :lol:

Háháhá...csak 9..

Képzeld, ha lenne egy tizedik is, elkezdenénk forogni hátra, hogy ki van még itt... Ki bujkál... Az félelmetes volna!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 1334  Következő

Időzóna: UTC