Na, ma megint sz@r napom volt...
Teljesen jelentéktelen dolgon vesztün össze még délután nagymamámmal. Ez még nem lett volna gond, de olyan vehemenciával háklizott és olyanokat vágott a fejemhez, ami nem is úgy van. Nagyon felületesen ítélkezik. A végén bedurvult a dolog, mert én egyre idegesebb lettem és elég csúnyákat mondtam... Erre ő elkezdte emlegetni, hogy olyan vagyok, mint az anyám. Ne ez nálam kiverte a biztosítékot... Szóval mondtam valami olyat is, amit nem kellett volna. Többször is... Nem tehetek róla, de ha ezzel jön, akkor komolyan teljesen leszáll a "lila köd".
Este meg folytatta... Úgyhogy megint elküldtem a francba, kicsit durvábban... Vagyik sokkal... De nagyon felhúzta az agyam...
Az előbb meg a nagypapám is nekem támadt, megint a "Hogy beszélsz?" hülye mondásával. Na, ő az utolsó, aki kioszthat... Minden második szava a "kurva anyád" (tudom, hogy két szó, ez egy hasonlat volt). És még neki áll feljebb sértegetni, pedig még nem is válaszoltam... Persze nem hagytam magam, visszavágtam neki azzal, hogy a boltban meg se tud nyikkani (Csak itthon nagy a pofája a mocsoknak, a boltban még hentesárut se tud kérni, annyira mekeg meg makog. Oké, hogy az agyvérzése miatt, de nem kellett volna annyit piálnia a balesete után. Amióta megint alkoholizál tiszta hülye...)
Szóval tényleg "jó" napom volt... Azt már meg se említtem, hogy az osztályban az egyik lány is felb@szta az idegeimet. És a kis hülye liba tudta is, hogy idegesít és még recseszett egy lapáttal azzal, hogy azt mondta, hogy
"Nem üthetsz meg, mert lány vagyok!"
Na, ez volt az a pont, ahol majdnem ökölbe rándult a kezem és majdnem odementem, hogy fejbe verjem, de úgy istenesen. A büdös kis k**va, hát hova képzeli a napot?! Egyetlen okból nem agyaltam meg és az az, hogy nem hiányzik egy osztályfőnöki és egy 4-es vagy 3-as magatartásjegy. Szerencséje volt a hülye szőke kis csitrinek... Viszont ezt megjegyeztem. És alkalom adtán még visszakapja. Nem, nem ütöm meg, de fog még ezért f@szulni...
(Elnézést a csúnya, botránkoztató szavakért, de torkig vagyok a mai nappal...

)