|
FórumDémon |
 |
Csatlakozott: 2011.08.25. 10:10 Hozzászólások: 3628 Tartózkodási hely: In the Fire
|
NO COMMENT...Tisztelt Sportaréna, Tisztelt Cím!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne Önökhöz, reménykedem a gyors válaszukban. Markovits Tamás vagyok Győrből, 22 éves hobbifotós. Még a minap megvásároltam a február 17.-én esedékes Dream Theater koncertre a jegyemet. Az érdekelne, hogy a nézőtérre bevihető-e fényképezőgép, a belépésnél van-e csomagátvizsgálás?
Azért kérdezem, mert nekem - bármennyire is meglepő - nincs kicsi, zsebben elférő kompakt fényképezőgépem, hanem egy szép "nagy" Nikon D300s portrémarkolattal, és egy 70-300mm-es teleobjektívvel. Ez egy profi felszerelés, az értéke meghaladja a félmillió Ft-ot. A kérdés tehát, hogy bevihetem én a koncertre ezt a fényképezőgépet, illetve készíthetek-e fényképfelvételeket a koncertről? Amennyiben nem, van-e biztonságos, zárható csomagmegőrző?
A fotókat, valószínűleg csak néhány, jól sikerült darabot publikálnék - ha lehet - a fotós honlapomon, mégpedig itt: http://seth890603.deviantart.com/
Bízom tehát mielőbbi, pozitív válaszukban.
Tisztelettel: Markovits Tamás Amatőr fotóművész GyőrVÁLASZ RÁ:Kedves Markovits Tamás!
Sajnos nem lehet fényképezni ilyen géppel a koncert ideje alatt,csak és kizárólag a kicsi kompakt gépeket lehet behozni a koncertre. A Sportarénába van biztonságos,csomagmegőrző ,ha gondolja akkor oda leteheti a koncert ideje alatt a fényképezőgépét.
Üdvözlettel:SportarénaVÁLASZOM RÁ:Tisztelt Sportaréna!
Köszönöm szépen gyors válaszukat. Tehát akkor semmilyen lehetőség nincs arra, hogy ezt a gépet bevigyem. (gondolok itt akár média-akkreditációra, vagy sajtóigazolványra)
Amúgy annak van valami oka, hogy miért nem lehet egy ilyen kaliberű gépet bevinni? Illetve mik a szempontok, a belépésnél ki és milyen szabály/házirend alapján jár el akkor, amikor mérlegeli, hogy milyen fényképezőgépet enged be? Félre ne értsenek, nekem nem azért kell ez a fényképezőgép, hogy végig videózzam vele a koncertet, hanem arra, hogy néhány fotót csináljak. Nem lehet ezt esetleg külön engedélyben rögzíteni? Még akár azt is bevállalom, hogy átnézik utána az adathordozóimat. (3 db memóriakártya) Elvinném én testvérem kicsi kompakt fényképezőgépét, de egy: nem adja oda, mert már kérdeztem, kettő, nem tudja azt a minőséget, amit elvárok tőle. Ismerettségi körben pedig jelenleg nincs olyan fényképezőgép, amit kölcsön tudnék kérni.
Előre is köszönöm a válaszukat! Tisztelettel: Markovits TamásSEMMI VÁLASZ, ÍRTAM MÉGEGY LEVELET:Tisztelt Sportaréna!
Szeretném megkérdezni, hogy az Önök által elküldött levélre (idéztem) adott válaszomban felvetett kérdéseim megválaszolásával mi a helyzet?
Csak azért kérdezem, mert az önök által állított dolog, miszerint csak kicsi kompakt gépeket lehet bevinni, az nem szerepel sehol sem az Aréna Házirendjébe (elolvastam), viszont az, hogy a kicsi kompakt gépeket be lehet vinni, a nagyobbakat nem, az negatív diszkrimináció. Írják már le Önök is, ha esetleg nem így gondolják.
Szeretném végre a véleményüket olvasni/hallani erről a dologról, és az előző levelemben felvetett kérdések ügyében is.
Ha viszont telefonon szeretnének utolérni, azt a holnapi napon munkaidőben megtehetik a +36-30/........ telefonszámon.
Ellenkező esetben én fogom hívni Önöket a szerdai napon munkaidőben, de akkor nem biztos, hogy szépen tudok majd beszélni.
De ha választ írnak ide, ami a felvetett kérdéseimet (ebben és előző levelemben) maximálisan megválaszolja, azzal is megelégszem, és nem csinálok botrányt az interneten/akárhol, hogy micsoda negatív diszkriminációval élnek. Most akkor el lehet dönteni: lehet fotózni, vagy sem?? Az eszköz mindegy szerintem, mert a végeredmény fénykép. Mitől félnek? Hogy nagy tükörreflexes gépet nem lehet bevinni??
Tisztelettel: Markovits Tamás
U.I.: Ha az előző levelem véletlenül a kukában landolt volna, a levél legvégére bevágtam az írást.ÉS MOST VÁRUNK..... 
_________________ الآلهة المصرية A hobbim az életem. | "Crossing bridges in the sky, On a journey to renew my life!" [DT]
|
|