Ez a név-jellem kitaláló hihetetlen. Én kicsit tovább mentem a dologgal és nem csak a nevemet írtam be, hanem a két részbeni "lélekmegtestesítőmmel", Makutával és Ravennel is. Mindig is közel éreztem magamhoz ezt a két "nem igazi" személyt, de a végeredmény megdöbbentő. Nemcsak magukra illik a "kártyájuk", de rám is.
KattA harmadik értelmeszerűen én vagyok, csak kihúztam a nevemet.
A sajátom, Makutáé és Ravené is 90%-ban rámillik.
A 14-es, 20-as és a 18-as szám nem, de a 11-es, 13-as és 10-es sem állnak tőlem messze, mint számok, tehát nem úgy vagyok velük, mint a 4-essel amit nem szeretek, mint szám. A 6-os és a 3-as viszont teljesen telitalálat, a két kedvenc számom.
Illetve a "Nap" kártyán nem stimmel, hogy szeretem a gyerekeket (magam sem tudom, miért

), de az stimmel, hogy néha tényleg olyan vagyok, mint egy játékos kisgyerek...
Illetve a "saját" kártyáimon a könyörület és a segítség csak részben igaz. Pont Makuta kártyáinak a hatása üti ezt ki. Hajlamos vagyok ítélkezni és akinél úgy érzem nem érdemli meg a segítséget, annak nem segítek vagy akár kegyetlen módon igyekszek neki ott keresztbe tenni, ahol tudok...
Szóval ez így kicsit sokkolt. Azt sejtettem, hogy valamennyire rám fognak passzolni, nade ennyire?